0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια καλησπέρα!!!μπορει να μου πει κάποιος που αναφερεται πως οταν κάποιος δουλεψει πχ ως ωρομισθιος στα σδε δεν μπορει να δουλεψει και σε κάποια άλλη δομη του Ιδεκε; Ευχαριστω και καλη επιτυχια σε όλους!
Παράθεση από: sia30 στις Αυγούστου 14, 2011, 02:56:59 pmπαιδια καλησπέρα!!!μπορει να μου πει κάποιος που αναφερεται πως οταν κάποιος δουλεψει πχ ως ωρομισθιος στα σδε δεν μπορει να δουλεψει και σε κάποια άλλη δομη του Ιδεκε; Ευχαριστω και καλη επιτυχια σε όλους!ολα τα προηγούμενα χρόνια όσοι δούλευαν σε κεε δεν μπορούσαν να δουλευουν και σε σδε, το ιδιο συνεβει και πέρυσι οσοι ειχαν ασφαλιστικό φορέα το ικα δεν μπορούσαν να δουλέουν σε σδε και ιεκ ταυτόχρονα αφου τα ιεκ ειχαν περασει στο ιδεκε. Υπάρχει εσωτερικη εγκλυκλιος που αναρτηθηκε περυσι στα ιεκ
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 14, 2011, 03:15:42 pmΠαράθεση από: sia30 στις Αυγούστου 14, 2011, 02:56:59 pmπαιδια καλησπέρα!!!μπορει να μου πει κάποιος που αναφερεται πως οταν κάποιος δουλεψει πχ ως ωρομισθιος στα σδε δεν μπορει να δουλεψει και σε κάποια άλλη δομη του Ιδεκε; Ευχαριστω και καλη επιτυχια σε όλους!ολα τα προηγούμενα χρόνια όσοι δούλευαν σε κεε δεν μπορούσαν να δουλευουν και σε σδε, το ιδιο συνεβει και πέρυσι οσοι ειχαν ασφαλιστικό φορέα το ικα δεν μπορούσαν να δουλέουν σε σδε και ιεκ ταυτόχρονα αφου τα ιεκ ειχαν περασει στο ιδεκε. Υπάρχει εσωτερικη εγκλυκλιος που αναρτηθηκε περυσι στα ιεκ Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια, μηπως τωρα με το απυ αλλαζουν τα πραγματα; λεω εγω τωρα...
Παράθεση από: sia30 στις Αυγούστου 14, 2011, 04:08:26 pmΠαράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 14, 2011, 03:15:42 pmΠαράθεση από: sia30 στις Αυγούστου 14, 2011, 02:56:59 pmπαιδια καλησπέρα!!!μπορει να μου πει κάποιος που αναφερεται πως οταν κάποιος δουλεψει πχ ως ωρομισθιος στα σδε δεν μπορει να δουλεψει και σε κάποια άλλη δομη του Ιδεκε; Ευχαριστω και καλη επιτυχια σε όλους!ολα τα προηγούμενα χρόνια όσοι δούλευαν σε κεε δεν μπορούσαν να δουλευουν και σε σδε, το ιδιο συνεβει και πέρυσι οσοι ειχαν ασφαλιστικό φορέα το ικα δεν μπορούσαν να δουλέουν σε σδε και ιεκ ταυτόχρονα αφου τα ιεκ ειχαν περασει στο ιδεκε. Υπάρχει εσωτερικη εγκλυκλιος που αναρτηθηκε περυσι στα ιεκ Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια, μηπως τωρα με το απυ αλλαζουν τα πραγματα; λεω εγω τωρα...στο τηλεφωνο που ειχα παρει το ιδεκε την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπαν οτι αυτο καταργηται δλδ μπορει καποιος να εργαζεται απο φετος σε πανω απο μια δομη ιδεκε
Καθυστερημένα απαντώ, ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω. Εάν η αμοιβή σου από το ΙΕΚ δεν ξεπερνά τις 5.000, έκανες πολύ καλά και αρνήθηκες μπλοκάκι και ΑΠΥ. Η απόδειξη δαπανών έχει παρακράτηση 23%. Το 3% είναι το χαρτόσημο (υπέρ πίστεως και πατρίδος), αλλά το 20% θα σου επιστραφεί οπωσδήποτε.
Δηλαδή αν η αμοιβή δεν ξεπερνά τις 5000 μπορούμε να αρωηθούμε το μπλοκάκι και ΑΠΥ?