0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δούλεψα πέρυσι στα ΣΔΕ ως ωρομίσθια, οι περισσότεροι είχαν ΙΚΑ το ίδιο και εγώ μιας και έκανα κι αλλη δουλειά. Υπήρχαν όμως συνάδερφοι ωρομίσθιοι που είχαν ΤΕ
Πάει αναλόγως προσόντων, εγώ με μεταπτυχιακό, έπαιρνα 15 μεικτά αν δεν κάνω λάθος. Συνήθως το γράφει στην προκήρυξη.
Παράθεση από: smaranda στις Αυγούστου 08, 2011, 05:35:20 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 08, 2011, 04:56:23 pmΜέχρι πέρσι οι ωρομίσθιοι στα ΣΔΕ υπό ποιό ασφαλιστικό καθεστώς δούλευαν εκεί; Τους κόλλαγαν ένσημα στο ΙΚΑ;Ναι Επομένως η ωριαία αποζημίωσή τους και επομένως και ο μισθός τους ήταν καθαρός, αφού είχαν βγει οι κρατήσεις για τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Επομένως αν φέτος πρέπει ο ωρομίσθιος να πληρώνει πλέον μόνος του τις εισφορές του στο ΤΕ
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 08, 2011, 04:56:23 pmΜέχρι πέρσι οι ωρομίσθιοι στα ΣΔΕ υπό ποιό ασφαλιστικό καθεστώς δούλευαν εκεί; Τους κόλλαγαν ένσημα στο ΙΚΑ;Ναι
Μέχρι πέρσι οι ωρομίσθιοι στα ΣΔΕ υπό ποιό ασφαλιστικό καθεστώς δούλευαν εκεί; Τους κόλλαγαν ένσημα στο ΙΚΑ;
Παράθεση από: GRIA στις Αυγούστου 08, 2011, 05:53:43 pmΔούλεψα πέρυσι στα ΣΔΕ ως ωρομίσθια, οι περισσότεροι είχαν ΙΚΑ το ίδιο και εγώ μιας και έκανα κι αλλη δουλειά. Υπήρχαν όμως συνάδερφοι ωρομίσθιοι που είχαν ΤΕ
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 08, 2011, 06:01:27 pmΠαράθεση από: GRIA στις Αυγούστου 08, 2011, 05:53:43 pmΔούλεψα πέρυσι στα ΣΔΕ ως ωρομίσθια, οι περισσότεροι είχαν ΙΚΑ το ίδιο και εγώ μιας και έκανα κι αλλη δουλειά. Υπήρχαν όμως συνάδερφοι ωρομίσθιοι που είχαν ΤΕ
συνταξη και ιατρικη περιθαλψηπαιδια αν γνωριζει κανεις αλλος ας το επιβεβαιωσει αλλα ετσι θυμαμαι , οτι περναμε τα ιδια
Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 08, 2011, 06:12:54 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 08, 2011, 06:01:27 pmΠαράθεση από: GRIA στις Αυγούστου 08, 2011, 05:53:43 pmΔούλεψα πέρυσι στα ΣΔΕ ως ωρομίσθια, οι περισσότεροι είχαν ΙΚΑ το ίδιο και εγώ μιας και έκανα κι αλλη δουλειά. Υπήρχαν όμως συνάδερφοι ωρομίσθιοι που είχαν ΤΕ
Σύμφωνα με το άρθρο 39 του νόμου 2084/1992, για τους νέους ασφαλισμένους (1/1/1993 και μετά) μπορεί κάποιος, εφόσον έχει συνεχή ασφάλιση στο ΙΚΑ, να δουλεύει και ως ελεύθερος επαγγελματίας και να έχει εξαίρεση από τις εισφορές του ΟΑΕΕ. Αυτή η εξαίρεση ανανεώνεται κάθε χρόνο δείχνοντας τα ένσημα στον ΟΑΕΕ. Φυσικά δεν είναι απαγορευτικό να πληρώνει και τα 2 ταμεία παράλληλα
Παράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 08, 2011, 06:52:47 pmΣύμφωνα με το άρθρο 39 του νόμου 2084/1992, για τους νέους ασφαλισμένους (1/1/1993 και μετά) μπορεί κάποιος, εφόσον έχει συνεχή ασφάλιση στο ΙΚΑ, να δουλεύει και ως ελεύθερος επαγγελματίας και να έχει εξαίρεση από τις εισφορές του ΟΑΕΕ. Αυτή η εξαίρεση ανανεώνεται κάθε χρόνο δείχνοντας τα ένσημα στον ΟΑΕΕ. Φυσικά δεν είναι απαγορευτικό να πληρώνει και τα 2 ταμεία παράλληλασυνεχή ασφάλιση..........ποιος έχει 12 μήνες ικα και θέλει να δουλεύει το απόγευμα σε σδε??