0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: A06 στις Αυγούστου 09, 2011, 01:45:10 pmΜα γιατί έτσι βρε παιδιά....και πως θα πληρωνόμαστε με την ώρα πάλι?...αλλά χωρίς κρατήσεις μιας και θα πληρώνουμε το ΤΕ
Μα γιατί έτσι βρε παιδιά....και πως θα πληρωνόμαστε με την ώρα πάλι?...αλλά χωρίς κρατήσεις μιας και θα πληρώνουμε το ΤΕ
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 09, 2011, 01:46:47 pmΠαράθεση από: A06 στις Αυγούστου 09, 2011, 01:45:10 pmΜα γιατί έτσι βρε παιδιά....και πως θα πληρωνόμαστε με την ώρα πάλι?...αλλά χωρίς κρατήσεις μιας και θα πληρώνουμε το ΤΕ
Καλά, ότι θα δίναμε και ΑΠΥ δουλεύοντας σε δημόσιο φορέα ούτε που θα το φανταζόμασταν λίγα χρόνια πριν...Το βλέπω και γελάω Προφανώς το κράτος από 'δω και πέρα θέλει ελαστικά εργαζόμενους και ιδιωτικοποίηση της εκπ/σης. Του χρόνου ή του παραχρόνου το ίδιο ίσως συμβεί και στη β/βάθμια (αναπληρωτές, ωρομισθ.). Σα δε ντρέπονται!!!
Εμένα μου απάντησαν ρητά οχι , εδώ στα τοπικά γραφεία. Επειδή μου μίλησαν απότομα και τα πήρα στο κρανίο , τηλεφώνησα στα κεντρικά οπού βρήκα μια ευγενική κυρία η οποία μου είπε κάτι για μια εγκύκλιο του 80 ( το οποίο δεν έψαξα ακόμα ) και πως υπάρχει ένας νόμος η απόφαση ..δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι αλλά κάποιος το ανέφερε παραπάνω, σε αυτό το θέμα , το οποίο λέει πως για νέους ασφαλιζόμενους ( μετά το 93 ) μπορεί να γίνει απαλλαγή ...Την διαδικασία θα την μάθω την τρίτη. Πάντως θυμήθηκα πως έχω και μια γνωστή η οποία δουλεύει χρόνια με τα μπλοκάκια ενώ έχει το ΙΚΑ σαν κύρια ασφάλιση οπότε μπορεί κάτι να γίνει . ΠαράθεσηΑν μάθεις κάτι θα μας βοηθούσες ..πραγματικά....
Παράθεση από: A06 στις Αυγούστου 09, 2011, 03:36:02 pmΕμένα μου απάντησαν ρητά οχι , εδώ στα τοπικά γραφεία. Επειδή μου μίλησαν απότομα και τα πήρα στο κρανίο , τηλεφώνησα στα κεντρικά οπού βρήκα μια ευγενική κυρία η οποία μου είπε κάτι για μια εγκύκλιο του 80 ( το οποίο δεν έψαξα ακόμα ) και πως υπάρχει ένας νόμος η απόφαση ..δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι αλλά κάποιος το ανέφερε παραπάνω, σε αυτό το θέμα , το οποίο λέει πως για νέους ασφαλιζόμενους ( μετά το 93 ) μπορεί να γίνει απαλλαγή ...Την διαδικασία θα την μάθω την τρίτη. Πάντως θυμήθηκα πως έχω και μια γνωστή η οποία δουλεύει χρόνια με τα μπλοκάκια ενώ έχει το ΙΚΑ σαν κύρια ασφάλιση οπότε μπορεί κάτι να γίνει . ΠαράθεσηΑν μάθεις κάτι θα μας βοηθούσες ..πραγματικά....ναι μπορείς να πάρεις απαλλαγή απο το τεβε με την προυπόθεση οτι έχεις συνεχή ασφάλιση στο ικα, δηλαδή καποιος σου κολλάει 25 ένσημα στο ικα και στα σδε θα δουλέψεις σαν δεύτερη δουλειά
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 09, 2011, 03:39:58 pmΠαράθεση από: A06 στις Αυγούστου 09, 2011, 03:36:02 pmΕμένα μου απάντησαν ρητά οχι , εδώ στα τοπικά γραφεία. Επειδή μου μίλησαν απότομα και τα πήρα στο κρανίο , τηλεφώνησα στα κεντρικά οπού βρήκα μια ευγενική κυρία η οποία μου είπε κάτι για μια εγκύκλιο του 80 ( το οποίο δεν έψαξα ακόμα ) και πως υπάρχει ένας νόμος η απόφαση ..δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι αλλά κάποιος το ανέφερε παραπάνω, σε αυτό το θέμα , το οποίο λέει πως για νέους ασφαλιζόμενους ( μετά το 93 ) μπορεί να γίνει απαλλαγή ...Την διαδικασία θα την μάθω την τρίτη. Πάντως θυμήθηκα πως έχω και μια γνωστή η οποία δουλεύει χρόνια με τα μπλοκάκια ενώ έχει το ΙΚΑ σαν κύρια ασφάλιση οπότε μπορεί κάτι να γίνει . ΠαράθεσηΑν μάθεις κάτι θα μας βοηθούσες ..πραγματικά....ναι μπορείς να πάρεις απαλλαγή απο το τεβε με την προυπόθεση οτι έχεις συνεχή ασφάλιση στο ικα, δηλαδή καποιος σου κολλάει 25 ένσημα στο ικα και στα σδε θα δουλέψεις σαν δεύτερη δουλειάκύρια ασφάλιση στο ικα σημαίνει 25 ένσημα το μήνα για 12 μήνες το χρόνο, το ρώτησα σήμερα στο τοπικό ικα και στο τεβε. θέλει το τέβε βεβαίωση εργοδότη οτι σε απασχολεί όλο το χρόνο με πλήρη ασφάλεια
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 09, 2011, 03:43:21 pmΠαράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 09, 2011, 03:39:58 pmΠαράθεση από: A06 στις Αυγούστου 09, 2011, 03:36:02 pmΕμένα μου απάντησαν ρητά οχι , εδώ στα τοπικά γραφεία. Επειδή μου μίλησαν απότομα και τα πήρα στο κρανίο , τηλεφώνησα στα κεντρικά οπού βρήκα μια ευγενική κυρία η οποία μου είπε κάτι για μια εγκύκλιο του 80 ( το οποίο δεν έψαξα ακόμα ) και πως υπάρχει ένας νόμος η απόφαση ..δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι αλλά κάποιος το ανέφερε παραπάνω, σε αυτό το θέμα , το οποίο λέει πως για νέους ασφαλιζόμενους ( μετά το 93 ) μπορεί να γίνει απαλλαγή ...Την διαδικασία θα την μάθω την τρίτη. Πάντως θυμήθηκα πως έχω και μια γνωστή η οποία δουλεύει χρόνια με τα μπλοκάκια ενώ έχει το ΙΚΑ σαν κύρια ασφάλιση οπότε μπορεί κάτι να γίνει . ΠαράθεσηΑν μάθεις κάτι θα μας βοηθούσες ..πραγματικά....ναι μπορείς να πάρεις απαλλαγή απο το τεβε με την προυπόθεση οτι έχεις συνεχή ασφάλιση στο ικα, δηλαδή καποιος σου κολλάει 25 ένσημα στο ικα και στα σδε θα δουλέψεις σαν δεύτερη δουλειάκύρια ασφάλιση στο ικα σημαίνει 25 ένσημα το μήνα για 12 μήνες το χρόνο, το ρώτησα σήμερα στο τοπικό ικα και στο τεβε. θέλει το τέβε βεβαίωση εργοδότη οτι σε απασχολεί όλο το χρόνο με πλήρη ασφάλειαΔηλαδή ούτε και αν δουλεύεις παράλληλα ως αναπληρωτής σε κάποιο σχολείο γλυτώνεις τον ΟΑΕΕ;
ωραια...και εγώ ρωτώ....ποιον θα βρουν να δουλέψει στα ΙΕΚ ή στα ΣΔΕ με 6 ωρες την εβδομάδα και να ασφαλιστεί και στο ΤΕ