0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: loella στις Αυγούστου 10, 2011, 10:32:03 pmΘα στείλω την ένσταση κι εγώ! Ελπίζω να τη στείλουν και όσο γίνεται περισσότεροι εκπαιδευτικοί!!!Πως και που στέλνουμε την ένσταση συνάδελφε;
Θα στείλω την ένσταση κι εγώ! Ελπίζω να τη στείλουν και όσο γίνεται περισσότεροι εκπαιδευτικοί!!!
Παράθεση από: vantonis στις Αυγούστου 10, 2011, 10:42:07 pmΕπίσης αν δουλέψουμε στα ΣΔΕ παίρνουμε μόρια για αναπληρωτές-ωρομίσθιοι;οι πίνακες κλείδωσαν, δεν παίρνουμε τίποτα
Επίσης αν δουλέψουμε στα ΣΔΕ παίρνουμε μόρια για αναπληρωτές-ωρομίσθιοι;
Συνάδελφοι, έφτιαξα την ένσταση ακριβώς όπως πρέπει να σταλεί. Εννοείται ότι αναφορικά με το κείμενο και τους λόγους που εκθέτω, ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει κι όπως το θέλει, εγώ απλώς παραθέτω το δικό μου, που εννοείται ότι όποιος θέλει μπορεί να το στείλει έτσι ακριβώς με ένα απλό copy-paste.ΠΡΟΣΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ
Πολύ καλό! Ας το στείλουμε και στα ΜΜΕ.
Παράθεση από: klasikos στις Αυγούστου 11, 2011, 11:01:29 amΠολύ καλό! Ας το στείλουμε και στα ΜΜΕ. έχει ανεβεί ενσταση για τα σδε στο alfavita
και η παραπανω ενσταση που υπαρχει εδω ,2 μηνυματα πιο πανω, τί λιγοτερο εχει απο αυτης της alfavita?