0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όσο για τους διευθυντές υπογράφουνε απο συναδελφική αλληλεγγύη!!!!!!
τον εστειλα παιδια με ταχυδρομειο "πορτα πορτα" 7 ευρουλακια χαμενα...
ναι με συστημένο ΕΛΤΑ, εξάλλου υπηρεσία ταχυμεταφοράς είναι.
Παράθεση από: le στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 05:20:34 pmναι με συστημένο ΕΛΤΑ, εξάλλου υπηρεσία ταχυμεταφοράς είναι. η υπάλληλος μου είπε ότι το συστημένο ΕΛΤΑ δεν είναι ταχυμεταφορά, αλλα ούτως ή άλλως αύριο μάλλον θα είναι εκεί, το αργότερο τη Δευτέρα. (1-2 εργάσιμες). Για 2 φακέλους πλήρωσα κάπου στα 8 euro... για να μπούμε στους πίνακες, γιατί και να μας καλέσουν δεν θα πάμε καθώς ΤΕ
Παράθεση από: charm_quark στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:47:40 pmΠαράθεση από: le στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 05:20:34 pmναι με συστημένο ΕΛΤΑ, εξάλλου υπηρεσία ταχυμεταφοράς είναι. η υπάλληλος μου είπε ότι το συστημένο ΕΛΤΑ δεν είναι ταχυμεταφορά, αλλα ούτως ή άλλως αύριο μάλλον θα είναι εκεί, το αργότερο τη Δευτέρα. (1-2 εργάσιμες). Για 2 φακέλους πλήρωσα κάπου στα 8 euro... για να μπούμε στους πίνακες, γιατί και να μας καλέσουν δεν θα πάμε καθώς ΤΕ
εχω κανει ηλεκτρονικη αιτηση για ΣΔΕ. Τωρα θελω να την εκτυπωσω και να τη στειλωμε ολα τα δικαιολογητικα μου.ΔΕΝ την βρισκω ομως!! μπορειτε να μου πειτε που ειναι στο site? καπου δεν πρεπει να γραψω το ονομα μου-τα στοιχεια μου για να μου τη βγαλλει?? παιδια αμεση βοηθεια please!!
ευχαριστω πολυ!! ειχε πεσει το συστημα γι'αυτο δεν μου εβγαζες τις επιλογες αυτες!!! ουφ αγχωθηκα προς στιγμη!!! να σας ρωτησω και κατι ακομη,φωτοτυπια της ταυτοτητας δεν χρειαζονται στα δικαιολογητικα? εντομεταξυ οσοι εχετε πτυχιο αγγλικων η επικυρωση απο τα κεπ εχει γινει και στο πτυχιο και στη μεταφραση πχ? γιατι εμενα τα κεπ μου εβαλαν σφραγιδα μονο στην πρωτη σελιδα! στη μεταφραση της δικηγορου ΟΧΙ!! μηπως μου κανανε λαθος??