0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω δεν το καταλαβαινω το διορισμενος απο μακρια και παρακολουθω πανεπιστημιακη σχολη.
Καλησπέρα σε όλους!Εν όψει των μεγάλων αλλαγών στο Πανεπιστήμιο και μια και μπορεί κάποιοι από μας να παρακολουθούν μια δεύτερη σχολή σας παραθέτω το αρθ. 33 παράγρ. 10 που αναφέρεται στον χρόνο φοίτησης10. α) Μετά το πέρας της περιόδου κανονικής φοίτησης, που ισούται µε τονελάχιστο αριθµό των αναγκαίων για τη λήψη του πτυχίου εξαµήνων, σύµφωναµε το ενδεικτικό πρόγραµµα σπουδών της σχολής, προσαυξανόµενων κατάτέσσερα εξάµηνα, οι φοιτητές, προκειµένου να εγγραφούν στα εξάµηνα,πρέπει να πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στονΟργανισµό.β) Οι φοιτητές µερικής φοίτησης υπέχουν την υποχρέωση της περίπτωσης α)µετά το πέρας περιόδου που ισούται µε τον ελάχιστο αριθµό των αναγκαίωνγια τη λήψη του πτυχίου εξαµήνων, σύµφωνα µε το ενδεικτικό πρόγραµµασπουδών της σχολής, προσαυξανόµενων κατά εκατό (100) τοις εκατό.γ) Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονοµικών, Παιδείας, ∆ια
500.000 χιλιαδες φοιτητες το κοστος των οποιων επωμιζεται ποιος; Ο γνωστος ΜΕ. Δηλαδη ο Μαλ... Ελληνας.Εγω δεν το καταλαβαινω το διορισμενος απο μακρια και παρακολουθω πανεπιστημιακη σχολη.
Παράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 06, 2011, 11:25:31 am500.000 χιλιαδες φοιτητες το κοστος των οποιων επωμιζεται ποιος; Ο γνωστος ΜΕ. Δηλαδη ο Μαλ... Ελληνας.Εγω δεν το καταλαβαινω το διορισμενος απο μακρια και παρακολουθω πανεπιστημιακη σχολη.ποιος κοστος? αφου ουτως ή αλλως μετα τα ν+2 χρονια δεν δικαιουνται τπτ. απορια εκφραζω πραγματικα, μην με παρεξηγησεις, δεν "σου την λεω". γιατι δεν εχω καταλαβει που τους ενοχλουν οι αιωνιοι φοιτητες κ τοση προσπαθεια να τους βγαλουν απο τα πανεπιστημια.
Παράθεση από: evi06 στις Ιουλίου 06, 2011, 01:53:35 pmΠαράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 06, 2011, 11:25:31 am500.000 χιλιαδες φοιτητες το κοστος των οποιων επωμιζεται ποιος; Ο γνωστος ΜΕ. Δηλαδη ο Μαλ... Ελληνας.Εγω δεν το καταλαβαινω το διορισμενος απο μακρια και παρακολουθω πανεπιστημιακη σχολη.ποιος κοστος? αφου ουτως ή αλλως μετα τα ν+2 χρονια δεν δικαιουνται τπτ. απορια εκφραζω πραγματικα, μην με παρεξηγησεις, δεν "σου την λεω". γιατι δεν εχω καταλαβει που τους ενοχλουν οι αιωνιοι φοιτητες κ τοση προσπαθεια να τους βγαλουν απο τα πανεπιστημια.Καλά mk75, αφού δεν το κατέχεις το θέμα, καλύτερα είναι να μην έχεις γνώμη για τα πάντα. Οι αιώνιοι φοιτητές δε δικαιούνται ούτε συγγράμματα, ούτε πάσο, ούτε φοιτητικές άδειες από το δημόσιο, οπότε δεν επιβαρύνουν ΚΑΘΟΛΟΥ το ελληνικό κράτος και τον Έλληνα φορολογούμενο, απλά είναι ένα θέμα που το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν για να παρουσιάσουν υδροκέφαλη την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εκτός και αν τα ονόματα των φοιτητών που παραμένουν ενεργά επιβαρύνουν τις βάσεις δεδομένων τους Γενικότερο, νόμιζα ότι το ρητό "Γηράσκω αεί διδασκόμενος" ήταν μια από της επιδιώξεις τις κυβέρνησεις και μάλιστα γι' αυτό ονόμασε το υπουργείο "Δια
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ;Το Υπουργείο σε όλες του τις αποφάσεις λαμβάνει υπόψη την ανάγκη υποστήριξης των εργαζομένων νέων. Ως προς τη διάρκεια σπουδών, οι εργαζόμενοι (σε επίσημη εργασία άνω των 20 ωρών την εβδομάδα) θα μπορούν να παρατείνουν τις σπουδές τους σε χρόνο διπλάσιο των κανονικών σπουδών (ν+ν)