0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 06, 2011, 05:52:22 pmΠιάνεται διπλή η προυπηρεσία ΜΕΧΡΙ 30.06.2010 σε δυσπρόσιτα σχολεία και σδε.Τα σδε νομίζω δεν ήταν πέρυσι.Στην "κατάταξη υποψηφίων" λέει μόνο για δυσπρόσιτα. Τα ΣΔΕ που τα είδες;
Πιάνεται διπλή η προυπηρεσία ΜΕΧΡΙ 30.06.2010 σε δυσπρόσιτα σχολεία και σδε.Τα σδε νομίζω δεν ήταν πέρυσι.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 06, 2011, 05:56:02 pmΠαράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 06, 2011, 05:52:22 pmΠιάνεται διπλή η προυπηρεσία ΜΕΧΡΙ 30.06.2010 σε δυσπρόσιτα σχολεία και σδε.Τα σδε νομίζω δεν ήταν πέρυσι.Στην "κατάταξη υποψηφίων" λέει μόνο για δυσπρόσιτα. Τα ΣΔΕ που τα είδες;Αμέσως μετά στο 3β.
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 06, 2011, 06:03:01 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 06, 2011, 05:56:02 pmΠαράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 06, 2011, 05:52:22 pmΠιάνεται διπλή η προυπηρεσία ΜΕΧΡΙ 30.06.2010 σε δυσπρόσιτα σχολεία και σδε.Τα σδε νομίζω δεν ήταν πέρυσι.Στην "κατάταξη υποψηφίων" λέει μόνο για δυσπρόσιτα. Τα ΣΔΕ που τα είδες;Αμέσως μετά στο 3β.Το 3β λέει για ΣΔΕ σε δυσπρόσιτα μόνο, κάτι που ίσχυε ήδη. Οπότε δεν αλλάζει κάτι στους κλειδωμένους πίνακες.
Green, αυτό που έχεις γράψει σχετικά με το ότι όσοι κληθούν από την γενική αγωγή διαγράφονται από ειδική και φυσική αγωγή και αντιστρόφως δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται. Υπάρχει σε όλες τις προηγούμενες εγκυκλίους. Μπορείς να αποδεχτείς την πρόσληψη και να παραιτηθείς αν σε καλέσουν από τον άλλο πίνακα. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να προηγούνται οι προσλήψεις στην ειδική αγωγή και μετά ναι, να ισχύει η διαγραφή..
Nα δω αν κατάλαβα κι εγώ καλά...Μπορούμε φέτος να δηλώσουμε 30 περιοχές. Προσωπικά όλες ΑΚΩ. Γίνεται? Επίσης, τα δυσπρόσιτα ίσχυαν μέχρι και τις 30.06.2010. Άρα δεν μας "τρώνε" νέοι δυσπρόσιτοι. Αυτά θα προσμετρηθούν μετά την επιτυχία τους στον ΑΣΕΠ?? Τέλος, δεν άγγιξε τους τρίτεκνους..
Παράθεση από: smarw στις Ιουλίου 06, 2011, 04:17:04 pmεπίσης στην αίτηση δεν υπάρχει πια το πεδιο ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ για να δηλώσεις επιλογες.....Παιδιά κάποιος βοήθεια! τώρα το συνειδητοποίησα!!!Πείτε μου αν κατάλαβα καλά!Τα ολοήμερα δεν τα έχει ξεχωριστά από τους ωρομίσθιους. Δηλδ θα δίνει μέχρι 4 ώρες???Δεν υπάρχουν ΑΜΩ λοιπόν στα ολοήμερα.Για διαβάστε στο κεφάλαιο
επίσης στην αίτηση δεν υπάρχει πια το πεδιο ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ για να δηλώσεις επιλογες.....
Παράθεση από: M.kleopatra στις Ιουλίου 06, 2011, 05:19:12 pmΠαράθεση από: smarw στις Ιουλίου 06, 2011, 04:17:04 pmεπίσης στην αίτηση δεν υπάρχει πια το πεδιο ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ για να δηλώσεις επιλογες.....Παιδιά κάποιος βοήθεια! τώρα το συνειδητοποίησα!!!Πείτε μου αν κατάλαβα καλά!Τα ολοήμερα δεν τα έχει ξεχωριστά από τους ωρομίσθιους. Δηλδ θα δίνει μέχρι 4 ώρες???Δεν υπάρχουν ΑΜΩ λοιπόν στα ολοήμερα.Για διαβάστε στο κεφάλαιο