0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tempelina στις Ιουλίου 06, 2011, 06:27:42 pmGreen διαβάζω τις εγκυκλίους των προηγούμενων ετών στις οποίες αναφέρονται ακριβώς τα ίδια λόγια. Μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο της εγκυκλίου αναφέρεσαι; Iσως να μην έχω δει το συγκεκριμένο σημείο.Στη σελίδα 23, παρ. 5.
Green διαβάζω τις εγκυκλίους των προηγούμενων ετών στις οποίες αναφέρονται ακριβώς τα ίδια λόγια. Μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο της εγκυκλίου αναφέρεσαι; Iσως να μην έχω δει το συγκεκριμένο σημείο.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 06, 2011, 06:35:57 pmΠαράθεση από: tempelina στις Ιουλίου 06, 2011, 06:27:42 pmGreen διαβάζω τις εγκυκλίους των προηγούμενων ετών στις οποίες αναφέρονται ακριβώς τα ίδια λόγια. Μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο της εγκυκλίου αναφέρεσαι; Iσως να μην έχω δει το συγκεκριμένο σημείο.Στη σελίδα 23, παρ. 5.Στην εγκυκλιο 2010 - 2011, σελ. 25, παρ. 5 αναφέρεται ακριβώς το ίδιο!
υπάρχει κανείς που να δούλεψε ως ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ φέτος ή είναι μόνο θεωρητικό το αντικείμενο και το συμπληρώνουμε χωρίς λόγο?
tempelina, διάβασα και εγώ την περσινή εγκύκλιο και γράφει ακριβώς ότι και η φετινή. Πρέπει όμως για καλό και κακό να διευκρινιστεί με το υπουργείο το θέμα για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. πάντως διαβάζοντας τη φετινή, σου δίνει άλλη εντύπωση όπως έγραψα παραπάνω. ένα τηλέφωνο στο υπουργείο θα ξεκαθαρίσει το θέμα.
στο διπλάσιο η προυπηρεσία από τα σδε?διπλά κι από δυσπρόσιτα;
δηλαδή ρε παιδιά για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια κάνουμε μια αίτηση μαζί;
Παράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 06, 2011, 06:59:11 pmtempelina, διάβασα και εγώ την περσινή εγκύκλιο και γράφει ακριβώς ότι και η φετινή. Πρέπει όμως για καλό και κακό να διευκρινιστεί με το υπουργείο το θέμα για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. πάντως διαβάζοντας τη φετινή, σου δίνει άλλη εντύπωση όπως έγραψα παραπάνω. ένα τηλέφωνο στο υπουργείο θα ξεκαθαρίσει το θέμα.Φρόντισε να ζητήσεις γραπτή διευκρίνιση από το υπουργείο γιατί σε περίπτωση "παρεξήγησης" δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν ενδεχόμενο σφάλμα τους που προέκυψε από προφορική τους (τηλεφωνική) εξήγηση