0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Διαμαντοπούλου φαίνεται ότι θέλει φέτος με κάθε τρόπο να μην έχει τις περσινές καθυστερήσεις στις προσλήψεις. Πέρσι εκτέθηκε πραγματικά, είχε πει για 4 φάσεις αναπληρωτών Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και έφτασε να παίρνει μέχρι τον Μάρτιο. Δύο ήταν οι αιτίες που διαπίστωσα τουλάχιστον παρατηρώντας τι γινόταν στις τεχνικές ειδικότητες. Πολλοί αναπληρωτές αρνούνταν να αναλάβουν υπηρεσία, αφού τους καλούσαν κάπου μακριά και με τα μόρια να μην μετράνε στους πίνακες πλέον. Για το λόγο αυτό βάζει κυρώσεις από την πρώτη άρνηση. Δεύτερον, επειδή οι προσλήψεις της ειδικής προηγήθηκαν, καλούνταν κατόπιν πάλι οι ίδιοι και στα γενικά σχολεία, στα οποία φυσικά αρνούνταν και έπρεπε να πάει το υπουργείο στην επόμενη φάση για να ξανακαλέσει, όπου πάλι έπεφτε πάνω σε άτομα ήδη τοποθετημένα στην ειδική. Συγκεκριμένα ένα ΕΠΑΛ στη Χίο έμεινε τελικά χωρίς καθηγητές γεωπονίας όλη τη χρονιά γι’ αυτούς τους λόγους.
Καλησπέρα και από μένα. Διαβάζω την εγκύκλιο και δεν έχω καταλαβει τι γίνεται.Φέτος θα γίνει ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ πίνακας για κάθε ειδικότητα?Αυτό καταλαβαίνω εγώ.Δηλαδή δε θα υπάρχουν ξεχωριστοί πίνακες όπως πέρυσι (ένας με προυπηρεσίακαι ένας χωρίς)..Αρα στον ΕΝΑΝ (?) πίνακα θα προτάσσονται οι ειδικές κατηγορίες και όσοι έχουν ΑΣΠΕΤΕ (στις ειδικότητες που απαιτείται).
Παράθεση από: ael στις Ιουλίου 06, 2011, 07:55:17 pmΚαλησπέρα και από μένα. Διαβάζω την εγκύκλιο και δεν έχω καταλαβει τι γίνεται.Φέτος θα γίνει ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ πίνακας για κάθε ειδικότητα?Αυτό καταλαβαίνω εγώ.Δηλαδή δε θα υπάρχουν ξεχωριστοί πίνακες όπως πέρυσι (ένας με προυπηρεσίακαι ένας χωρίς)..Αρα στον ΕΝΑΝ (?) πίνακα θα προτάσσονται οι ειδικές κατηγορίες και όσοι έχουν ΑΣΠΕΤΕ (στις ειδικότητες που απαιτείται).Αυτό δεν το πρόσεξα, αλλά κι έτσι να είναι δεν κάνει μεγάλη διαφορά νομίζω, γιατί όσοι έχουν μηδενική προϋπηρεσία θα εντάσσονται στο τέλος του πίνακα με κριτήριο 1. την ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου και 2. το βαθμό πτυχίου.
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 06, 2011, 07:58:15 pmΠαράθεση από: ael στις Ιουλίου 06, 2011, 07:55:17 pmΚαλησπέρα και από μένα. Διαβάζω την εγκύκλιο και δεν έχω καταλαβει τι γίνεται.Φέτος θα γίνει ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ πίνακας για κάθε ειδικότητα?Αυτό καταλαβαίνω εγώ.Δηλαδή δε θα υπάρχουν ξεχωριστοί πίνακες όπως πέρυσι (ένας με προυπηρεσίακαι ένας χωρίς)..Αρα στον ΕΝΑΝ (?) πίνακα θα προτάσσονται οι ειδικές κατηγορίες και όσοι έχουν ΑΣΠΕΤΕ (στις ειδικότητες που απαιτείται).Αυτό δεν το πρόσεξα, αλλά κι έτσι να είναι δεν κάνει μεγάλη διαφορά νομίζω, γιατί όσοι έχουν μηδενική προϋπηρεσία θα εντάσσονται στο τέλος του πίνακα με κριτήριο 1. την ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου και 2. το βαθμό πτυχίου.Ισχύει αυτό, αλλά αρκετοί (όχι πολύ λιγοι) με μηδενικη προυπηρεσία και ΑΣΠΕΤΕ θα πάνε μπροστά. Σωστά?
Θα βγουν πρώτα οι διορισμοί και μετά οι αναπληρωτές.