0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερει καποιος σε τι εξυπηρετει το υπουργειο η υποβολη της αιτησης αναπληρωσης απο τους διοριστεους;
Επίσης φέτος μετράει και η προυπηρεσία αναπληρωτών και ωρομίθιων στα ΤΕΕ τουριστικής εκπαίδευσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Ίσχυε αυτό μέχρι φέτος;
Παράθεση από: Dorea στις Ιουλίου 07, 2011, 03:29:18 pmΞερει καποιος σε τι εξυπηρετει το υπουργειο η υποβολη της αιτησης αναπληρωσης απο τους διοριστεους;Δεν εχω ρωτησει ακομη καποιο γραφειο δευτεροβαθμιας αλλα δεν νομιζω οτι οι διοριστεοι ασεπ ειναι αναγκαιο να κανουν αιτηση αναπληρωσης ωστε να χουν το δικαιωμα να διοριστουν.
επίσης πέρυσι έλεγε ότι αν σε έπαιρναν αμω και μετά εμφανίζονταν ανάγκες στην ίδια περιοχή, μπορούσαν να σου δώσουν τις ώρες αυτές και να σε κάνουν ακω. τώρα δεν το λέει
Παράθεση από: epistimik στις Ιουλίου 07, 2011, 08:19:50 pmεπίσης πέρυσι έλεγε ότι αν σε έπαιρναν αμω και μετά εμφανίζονταν ανάγκες στην ίδια περιοχή, μπορούσαν να σου δώσουν τις ώρες αυτές και να σε κάνουν ακω. τώρα δεν το λέειγιατί πήραν κάποιο πέρσι ως αμω και στη συνέχεια έγινε ακω;
Συνάδελφοι, καλησπέρα!Σχετικά με τις 30 επιλογές που έχουμε...πέρυσι είχαμε 40 και έπρεπε να είναι 20 ΑΜΩ ΚΑΙ 20 ΑΚΩ..Φέτος με την ίδια λογική θα είναι; 15 ΑΚΩ και 15 ΑΜΩ ή μπορούμε αν θέλουμε και 30 ΑΜΩ;ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...με όλες αυτές τις απορίες που έχετε και έχω πάλι καλά δεν έχω ουτε επιτυχία στον ΑΣΕΠ ούτε τι κουτάκι να δηλώσω....ΑΜΩ και κοντα στο σπίτι σου
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 07, 2011, 08:23:02 pmΠαράθεση από: epistimik στις Ιουλίου 07, 2011, 08:19:50 pmεπίσης πέρυσι έλεγε ότι αν σε έπαιρναν αμω και μετά εμφανίζονταν ανάγκες στην ίδια περιοχή, μπορούσαν να σου δώσουν τις ώρες αυτές και να σε κάνουν ακω. τώρα δεν το λέειγιατί πήραν κάποιο πέρσι ως αμω και στη συνέχεια έγινε ακω;εγώ λέω ότι το έλεγε η εγκύκλιος όχι ότι έγινεκαι παρεπιπτόντως να πω ότι συνάδελφος αμω, ενώ ξεκίνησε με 5 ώρες στην συνέχεια έφθασε στις 15