0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν το δεις λογικα ετσι επρεπε να ειναι ,αυτοι ομως το βλεπουν απο την οικονομικη πλευρα οποτε αμω και αγιος ο θεος.κοροιδα ειναι να πληρωνουν τοσα λεφτα σε ακω οταν ο αμω θα κανει την ιδια δουλεια με πολυ λιγοτερα?
Αν το έβλεπαν από την οικονομική πλευρά θα έμεναν στους ωρομίσθιους που δούλευαν για ψίχουλα, πληρώνονταν όποτε τους θυμόντουσαν και δεν πληρώνονταν αργίες, Πάσχα, Χριστούγεννα κλπ... τώρα όμως ο αμω πληρώνεται την αναλογία των ωρών ενός αναπληρωτή οπότε...?επιπλέον εμένα με εκνευρίζει ή με κάνει να σκέφτομαι πονηρά η ασάφεια και η προσπάθεια τους να μην δεσμευτούν στο στοιχειώδες: πρώτα ακω και μετά αμω!
κι εγω θεωρω το συγκεκριμενο κουτακι παγιδα, αν και πολλοι δεν το εχουν τσεκαρει καθως θα κανει μηδενικους διορισμους.κι εγω περιμενω να διοριστω αλλα δεν το τσεκαρα.
Παράθεση από: bettina στις Ιουλίου 11, 2011, 06:35:09 pmαν το δεις λογικα ετσι επρεπε να ειναι ,αυτοι ομως το βλεπουν απο την οικονομικη πλευρα οποτε αμω και αγιος ο θεος.κοροιδα ειναι να πληρωνουν τοσα λεφτα σε ακω οταν ο αμω θα κανει την ιδια δουλεια με πολυ λιγοτερα?Παράθεση από: ΠΕ01 στις Ιουλίου 11, 2011, 06:42:57 pmΑν το έβλεπαν από την οικονομική πλευρά θα έμεναν στους ωρομίσθιους που δούλευαν για ψίχουλα, πληρώνονταν όποτε τους θυμόντουσαν και δεν πληρώνονταν αργίες, Πάσχα, Χριστούγεννα κλπ... τώρα όμως ο αμω πληρώνεται την αναλογία των ωρών ενός αναπληρωτή οπότε...?επιπλέον εμένα με εκνευρίζει ή με κάνει να σκέφτομαι πονηρά η ασάφεια και η προσπάθεια τους να μην δεσμευτούν στο στοιχειώδες: πρώτα ακω και μετά αμω!Παράθεση από: alexis2 στις Ιουλίου 11, 2011, 07:05:41 pmκι εγω θεωρω το συγκεκριμενο κουτακι παγιδα, αν και πολλοι δεν το εχουν τσεκαρει καθως θα κανει μηδενικους διορισμους.κι εγω περιμενω να διοριστω αλλα δεν το τσεκαρα.Αυτό θα πει: "πήγα να πω τον πόνο μου κ βρήκα πονεμένο"Τι να πω βρε παιδιά! τα νευρα μου
24 + ή απο 23,....κατι ?