*

Αποστολέας Θέμα: Αλλαγες στην εγκυκλιο αναπληρωτων 2011-2012  (Αναγνώστηκε 93978 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αλλαγες στην εγκυκλιο αναπληρωτων 2011-2012
« Απάντηση #294 στις: Ιουλίου 12, 2011, 12:42:06 pm »
Πειτε μου σας παρακαλω ποιους αφορα το κουτακι που λεει :

Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός.

Απο το αγχος που τελικα -παλι μας δημιουργησαν μαλλον δεν καταλαβαινω τι διαβαζω  :o :o :o

Help??!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:20:04 »

Αποσυνδεδεμένος marsak72

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Ιουλίου 12, 2011, 01:13:05 pm »

Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός.

Απο το αγχος που τελικα -παλι μας δημιουργησαν μαλλον δεν καταλαβαινω τι διαβαζω  :o :o :o

Help??!
Το κουτακι αφορα σ'αυτους που ρισκαρουν θεωρωντας σιγουρο το διορισμο τους στους μονιμους 24μηνα 30μηνα  και δεν συμπληρωνουν περιοχες απλα θελουν να βρισκονται και στον πινακα των αναπληρωτων.

Αποσυνδεδεμένος marcy

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Ιουλίου 12, 2011, 01:24:09 pm »

Help??!
Το κουτακι αφορα σ'αυτους που ρισκαρουν θεωρωντας σιγουρο το διορισμο τους στους μονιμους 24μηνα 30μηνα  και δεν συμπληρωνουν περιοχες απλα θελουν να βρισκονται και στον πινακα των αναπληρωτων.

Πραγματικά μεγαλύτερη μ@@@α απ’ αυτήν την ρύθμιση δεν έχω δει. Ποίος είναι δυνατόν να έχει σίγουρο τον διορισμό στη σημερινή εποχή με τους μηδενικούς διορισμούς. Όταν είδα ότι φέτος υπάρχει αυτό το πράγμα στην αίτηση δεν ήξερα τι να κάνω, να γελάσω ‘η να κλάψω. Μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μας!  >:( >:(
Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Ιουλίου 12, 2011, 01:27:01 pm »

Help??!

Πραγματικά μεγαλύτερη μ@@@α απ’ αυτήν την ρύθμιση δεν έχω δει. Ποίος είναι δυνατόν να έχει σίγουρο τον διορισμό στη σημερινή εποχή με τους μηδενικούς διορισμούς. Όταν είδα ότι φέτος υπάρχει αυτό το πράγμα στην αίτηση δεν ήξερα τι να κάνω, να γελάσω ‘η να κλάψω. Μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μας!  >:( >:(

Απευθύνεται σε άτομα που δε θα μπορέσουν να δεχτούν αναπλήρωση.Προκειμένου λοιπόν να δηλώσουν και να αρνηθούν, απλά ας υπάρχει το όνομά τους στον πίνακα για πιθανό διορισμό.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:20:04 »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Ιουλίου 12, 2011, 01:52:10 pm »
Relax!!!!Λοιπόν, αυτοί δεν ξέρουν, εμείς ξέρουμε ;D ;D ;D ;D ;DΤηλεφώνησα στο Υπουργείο, το θέμα θα λυθεί τις επόμενες ημέρες.Κι επειδή είναι ασάφεια του νόμου, αν μετρηθεί φέτος η προϋπηρεσία μας, θα καταχωριστούμε αυτόματα στον πίνακα 24μηνου, όσοι έχουμε 24+ μηνες φέτος κι επιτυχία ΑΣΕΠ.

Eάν πιαστεί η φετινή μου προυπηρεσία φτάνω 26 μήνες!! Να πάω να αλλάξω την αίτηση??? Πίστευα ότι κλείδωσαν οι πίνακες!!!!

Αποσυνδεδεμένος josefina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Ιουλίου 12, 2011, 07:54:39 pm »
Παιδιά εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε όταν της είπα να συμπληρώσουμε e-mail ότι δε συμπλήρωσε σε κανένα συνάδελφο, δεν είναι υποχρεωτικό.

Ξέρετε κάτι διαφορετικό;

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Ιουλίου 12, 2011, 11:15:50 pm »
Παιδιά εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε όταν της είπα να συμπληρώσουμε e-mail ότι δε συμπλήρωσε σε κανένα συνάδελφο, δεν είναι υποχρεωτικό.

Ξέρετε κάτι διαφορετικό;

Αμα λεω οτι να 'ναι.. Καθε δευτεροβαθμια κανουν οτι θελουν; Εμενα και σε καποιους αλλους συναδελφους ειπαν πως ενδεχεται φετος να μας ειδοποιησουν με mail οπως καποτε στελνανε μηνυμα στο κινητο

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Ιουλίου 14, 2011, 12:47:28 am »
Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη για την αφελή, ίσως, ερώτηση αλλά επειδή είναι δύσκολη ώρα για να ψάχνω κι επειδή αύριο πάω για κατάθεση στην α' Αθήνας, θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος αν δεν χρειάζεται παρά η αίτηση, εφόσον έχει καταθέσει κανείς τα χαρτιά του και παλιότερα.Ευχαριστώ.
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Ιουλίου 14, 2011, 12:51:10 am »
όπως τα λές. απλά πάρε μαζί σου και ταυτότητα γιατί αναφέρθηκε ότι κάποιοι τη ζητάνε.

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Ιουλίου 14, 2011, 05:01:10 pm »
Ευχαριστώ για την απάντηση.Την πέρασα την ταλαιπωρία σήμερα.Πήγα 8 η ώρα κι έφυγα αισίως μετά από 4 ώρες. Να 'βγαινε και τίποτα, καλά θα ήτανε. (Α, να γνωρίζετε και το ΑΦΜ )
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Ιουλίου 14, 2011, 06:37:43 pm »
Ευχαριστώ για την απάντηση.Την πέρασα την ταλαιπωρία σήμερα.Πήγα 8 η ώρα κι έφυγα αισίως μετά από 4 ώρες. Να 'βγαινε και τίποτα, καλά θα ήτανε. (Α, να γνωρίζετε και το ΑΦΜ )

Δηλαδή πήγες χωρίς να ξέρεις το ΑΦΜ σου, που μάλιστα ήταν το πρώτο πεδίο που έπρεπε να συμπληρώσει κανείς στη δήλωση;;;
Μα τι εξοργιστικοί και απαιτητικοί αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι! Έπρεπε να το ξέρουν ήδη αυτοί για μας! Oh mon dieu!

(έλεος.....)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

KON75

• Επισκέπτης
« Απάντηση #305 στις: Ιουλίου 18, 2011, 06:13:14 pm »

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE, ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ. ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:

Α)ΕΡΩΤΗΜΑ: π.χ. ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΖΗΤΑΕΙ :
ΚΛΑΔΟ , ΟΜΑΔΟΠ.ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΑ??
ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΚΛΑΔΟ: ΠΕ09 ??
ΟΜΑΔΟΠ.ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ09.00 ??
ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ : ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ  ??
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ : ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ(ΣΧΟΛΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΕΙ/ΤΕΙ),ΑΡΑ π.χ. ΣΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ( ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ) – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ??

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Ιουλίου 18, 2011, 11:55:17 pm »
Α)
Εφόσον τα έχεις ξανακάνει το 2008 δεν σε αφορούν αυτές οι λεπτομέριες...

Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος marooned

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Ιουλίου 19, 2011, 01:28:04 pm »

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE, ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ. ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:

Α)ΕΡΩΤΗΜΑ: π.χ. ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΖΗΤΑΕΙ :
ΚΛΑΔΟ , ΟΜΑΔΟΠ.ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΑ??
ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΚΛΑΔΟ: ΠΕ09 ??
ΟΜΑΔΟΠ.ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ09.00 ??
ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ : ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ  ??
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ : ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ(ΣΧΟΛΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΕΙ/ΤΕΙ),ΑΡΑ π.χ. ΣΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ( ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ) – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ??

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)