0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πειτε μου σας παρακαλω ποιους αφορα το κουτακι που λεει : Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός.Απο το αγχος που τελικα -παλι μας δημιουργησαν μαλλον δεν καταλαβαινω τι διαβαζω Help??!
Παράθεση από: moustard στις Ιουλίου 12, 2011, 12:42:06 pmΠειτε μου σας παρακαλω ποιους αφορα το κουτακι που λεει : Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός.Απο το αγχος που τελικα -παλι μας δημιουργησαν μαλλον δεν καταλαβαινω τι διαβαζω Help??!Το κουτακι αφορα σ'αυτους που ρισκαρουν θεωρωντας σιγουρο το διορισμο τους στους μονιμους 24μηνα 30μηνα και δεν συμπληρωνουν περιοχες απλα θελουν να βρισκονται και στον πινακα των αναπληρωτων.
Παράθεση από: marsak72 στις Ιουλίου 12, 2011, 01:13:05 pmΠαράθεση από: moustard στις Ιουλίου 12, 2011, 12:42:06 pmΠειτε μου σας παρακαλω ποιους αφορα το κουτακι που λεει : Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός.Απο το αγχος που τελικα -παλι μας δημιουργησαν μαλλον δεν καταλαβαινω τι διαβαζω Help??!Το κουτακι αφορα σ'αυτους που ρισκαρουν θεωρωντας σιγουρο το διορισμο τους στους μονιμους 24μηνα 30μηνα και δεν συμπληρωνουν περιοχες απλα θελουν να βρισκονται και στον πινακα των αναπληρωτων.Πραγματικά μεγαλύτερη μ@@@α απ’ αυτήν την ρύθμιση δεν έχω δει. Ποίος είναι δυνατόν να έχει σίγουρο τον διορισμό στη σημερινή εποχή με τους μηδενικούς διορισμούς. Όταν είδα ότι φέτος υπάρχει αυτό το πράγμα στην αίτηση δεν ήξερα τι να κάνω, να γελάσω ‘η να κλάψω. Μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μας!
Relax!!!!Λοιπόν, αυτοί δεν ξέρουν, εμείς ξέρουμε ;DΤηλεφώνησα στο Υπουργείο, το θέμα θα λυθεί τις επόμενες ημέρες.Κι επειδή είναι ασάφεια του νόμου, αν μετρηθεί φέτος η προϋπηρεσία μας, θα καταχωριστούμε αυτόματα στον πίνακα 24μηνου, όσοι έχουμε 24+ μηνες φέτος κι επιτυχία ΑΣΕΠ.
Παιδιά εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε όταν της είπα να συμπληρώσουμε e-mail ότι δε συμπλήρωσε σε κανένα συνάδελφο, δεν είναι υποχρεωτικό.Ξέρετε κάτι διαφορετικό;
Ευχαριστώ για την απάντηση.Την πέρασα την ταλαιπωρία σήμερα.Πήγα 8 η ώρα κι έφυγα αισίως μετά από 4 ώρες. Να 'βγαινε και τίποτα, καλά θα ήτανε. (Α, να γνωρίζετε και το ΑΦΜ )
Α)Εφόσον τα έχεις ξανακάνει το 2008 δεν σε αφορούν αυτές οι λεπτομέριες...
Παράθεση από: change73 στις Ιουλίου 14, 2011, 05:01:10 pmΕυχαριστώ για την απάντηση.Την πέρασα την ταλαιπωρία σήμερα.Πήγα 8 η ώρα κι έφυγα αισίως μετά από 4 ώρες. Να 'βγαινε και τίποτα, καλά θα ήτανε. (Α, να γνωρίζετε και το ΑΦΜ )ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE, ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ. ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:Α)ΕΡΩΤΗΜΑ: π.χ. ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΖΗΤΑΕΙ :ΚΛΑΔΟ , ΟΜΑΔΟΠ.ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΑ??ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΚΛΑΔΟ: ΠΕ09 ??ΟΜΑΔΟΠ.ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ09.00 ??ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ : ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ??ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ : ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ(ΣΧΟΛΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΕΙ/ΤΕΙ),ΑΡΑ π.χ. ΣΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ( ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ) – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ??