0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με μια απλή αίτηση σήμερα ή την Δευτέρα βγαίνεις από τον πίνακα που δεν σε ενδειαφέρει και κάνεις καλό στον εαυτό σου και στους συναδελφους που δεν δηλώνουν και τα δύο.
Παράθεση από: othios στις Σεπτέμβριος 02, 2011, 02:54:28 μμμε μια απλή αίτηση σήμερα ή την Δευτέρα βγαίνεις από τον πίνακα που δεν σε ενδειαφέρει και κάνεις καλό στον εαυτό σου και στους συναδελφους που δεν δηλώνουν και τα δύο.γιατί μόνο σήμερα ή την Δευτέρα; Τρίτη, Τετάρτη δεν γίνεται;
Καλά ας αφήσουμε χαρακτηρισμούς όπως το "απαράδεκτο". Εφόσον έγινε πολύτεκνη ορθά είναι εκεί που είναι σύμφωνα με τους νόμους που κληθήκατε να υποβάλετε αίτηση. Δεν έκλεψε ούτε παρανόμησε, οπότε θα έλεγα ότι χαρακτηρισμοί συναδέλφων δεν είναι και ότι καλύτερο.
Δεν κρύωσε καθόλου το θέμα. Το θέμα αυτό θα παραμένει επίκαιρο όσο δεν γίνεται άρση της αδικίας. Είναι άδικο να λες ότι αναγνωρίζω σεμινάρια μέχρι μια ημερομηνία και μετά κανένα άλλο. Πιστεύω ότι αυτό το καταλαβαίνουν και οι κότες. Υπάρχουν και άλλες αδικίες, αλλά αυτή ξεπερνά κάθε προηγούμενο, διότι απλά φωτογραφίζει συκεκριμένα άτομα που το Υπουργείο θέλει να είναι στις λίστες έχοντας αυτά τα σεμινάρια. Μόνο έτσι μπορώ να το εκλάβω εγώ.Φωτογραφική προκήρυξη, εγώ έτσι το ερμηνεύω και αν το ΑΣΕΠ κόπτεται για την αξιοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ ας κάνουν κάτι για αυτό. Μπούχτησα να βλέπω αδικίες των αδικιών. Ας ασχοληθεί η κ. Διαμαντοπούλου μιας και όλα αξιοκρατικά λένε ότι είναι στο κόσμο, ενώ δεν είναι
Καλημερα συναδελφοι, ειμαι ΠΕ02.50 με ετησιο σεμιναριο ειδικης αγωγης και προυπηρεσια. Αρκετα χρονια εργαστηκα ως ωρομισθιος και αναπληρωτης σε ΣΜΕΑΕ σε διαφορες πολεις της Ελλαδας. Ηλικιακα πλησιαζω τα 40. Δυστυχως ομως για μια ακομα φορα φετος παρατηρησαμε στον φετινο πινακα μια αδικια να επαναλαμβανεται. Ατομα που απεκτησαν μεταπτυχιακα και δεν εχουν ουτε μια ωρα προυπηρεσιας στην ειδικη αγωγη μας παρεκαμψαν και τωρα προηγουναι. Το αποτελεσμα θα ειναι οι περισσοτεροι απο εμας με προυπηρεσιες και εμπειρια στον τομεα αυτο να βρεθουμε εκτος προσληψεων. Πρεπει να αλλαξει αυτο καποια στιγμη. Να γινεται απο εδω και περα μοριοδοτηση των προσοντων στον πινακα της ειδικης αγωγης . Οσοι συμφωνουν με αυτο , μπορουμε να συντονιστουμε και να το απαιτησουμε, ωστε να παψει πλεον αυτη η αδικια των παρακαμψεων με τα μεταπτυχιακα <ανσανσερ>.
Παράθεση από: Λεων στις Σεπτέμβριος 03, 2011, 12:01:45 μμ Καλημερα συναδελφοι, ειμαι ΠΕ02.50 με ετησιο σεμιναριο ειδικης αγωγης και προυπηρεσια. Αρκετα χρονια εργαστηκα ως ωρομισθιος και αναπληρωτης σε ΣΜΕΑΕ σε διαφορες πολεις της Ελλαδας. Ηλικιακα πλησιαζω τα 40. Δυστυχως ομως για μια ακομα φορα φετος παρατηρησαμε στον φετινο πινακα μια αδικια να επαναλαμβανεται. Ατομα που απεκτησαν μεταπτυχιακα και δεν εχουν ουτε μια ωρα προυπηρεσιας στην ειδικη αγωγη μας παρεκαμψαν και τωρα προηγουναι. Το αποτελεσμα θα ειναι οι περισσοτεροι απο εμας με προυπηρεσιες και εμπειρια στον τομεα αυτο να βρεθουμε εκτος προσληψεων. Πρεπει να αλλαξει αυτο καποια στιγμη. Να γινεται απο εδω και περα μοριοδοτηση των προσοντων στον πινακα της ειδικης αγωγης . Οσοι συμφωνουν με αυτο , μπορουμε να συντονιστουμε και να το απαιτησουμε, ωστε να παψει πλεον αυτη η αδικια των παρακαμψεων με τα μεταπτυχιακα <ανσανσερ>. Συμφωνω κι εγω συναδελφε..Παρολο που εχω μεταπτυχιακο το θεωρω αδικια να προηγουμαστε αν δεν εχουμε προυπηρεσια..Αυτη η τακτικη πρεπει να αλλαξει..Εγιναν πολλα φετος στους πινακες με μεταπτυχιακα ανατολικου μπλοκ..και ποσα εχουν να γινουν τα επομενα χρονια...