0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα εχω την εντύπωση οτι έκανε περισσότερες προσλήψεις σε σχέση με πέρσι στην γενική παιδεία ή μου φάνηκε?
Παράθεση από: P_Maria στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:21:39 pmκαλημέρα εχω την εντύπωση οτι έκανε περισσότερες προσλήψεις σε σχέση με πέρσι στην γενική παιδεία ή μου φάνηκε?καλημερα μεταφερω μια πληροφορια με καθε επιφυλαξη μεσα απο το υπουργειο...αυριο ειπωθηκε οτι βγαινει πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια Ε.Α .....ειναι λιγο νωρις ειναι η αληθεια ,θα δειξει!
οι εκτιμήσεις του κ. Καψαλάκη είναι οτι δεν έχει α φάση ειδικής άμεσα! καλή αναμονή...
Παράθεση από: bpetros στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:17:59 pmοι εκτιμήσεις του κ. Καψαλάκη είναι οτι δεν έχει α φάση ειδικής άμεσα! καλή αναμονή...σιγουρα ο καψαλακης ειναι πιο αρμοδιος εγω επαναλαμβανω το ειπα με καθε επιφυλαξη ,οντως το θερω αρκετα νωρις...με εκπληξη το πληροφορηθηκα..
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΕπειδή βλέπω πολύ άγχος...
Παράθεση από: bpetros στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:12:00 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΕπειδή βλέπω πολύ άγχος...
Παράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:13:56 pmΠαράθεση από: bpetros στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:12:00 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΕπειδή βλέπω πολύ άγχος...