0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:22:03 pmYπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος που έπρεπε φέτος να βγουν πρώτα οι προσλήψεις της ειδικής αγωγής, εννοώ κυρίως της δευτεροβάθμιας. Ο λόγος είναι ότι η εγκύκλιος για προσλήψεις αναπληρωτών ειδικής λέει:"ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ VΙΙ: Για τους υποψηφίους των πινάκων αναπληρωτών ΕΑΕ και ωρομισθίων ΕΑΕ της παρούσης εγκυκλίου, οι οποίοι κατατάσσονται και στους αντίστοιχους πίνακες Γενικής Εκπαίδευσης ή Φυσικής Αγωγής (Τ.Α.Δ.), σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσα νομοθεσία, αναστέλλεται η υποψηφιότητά τους στους πίνακες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(ΕΑΕ) σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο στην Γενική Εκπαίδευση ή Φυσική Αγωγή και αντιστρόφως. Σε περίπτωση πρόσληψης με μειωμένο ωράριο στη Γενική Εκπαίδευση ή Φυσική Αγωγή, οι εκπ/κοί παραμένουν διαθέσιμοι προς πρόσληψη στους πίνακες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(ΕΑΕ) και αντιστρόφως μόνο για πρόσληψη με πλήρες ωράριο διδασκαλίας" Επίσης σύμφωνα με το νέο νόμο: ΄"Από τις διατάξεις του άρκρου 59 παρ. 17 του ν. 3966/2011 (ΦΕΚ 118/24.05.2011 τ. Αϋ) ορίζεται ότι: «α) Εκπαιδευτικοί οι οποίοι προσλαμβάνονται στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαγράφονται από τους πίνακες αναπληρωτών για το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψης και για το επόμενο σχολικό έτος, εφόσον δεν αναλαμβάνουν για οποιονδοίποτε λόγο υπηρεσία εντός πέντε ημερών από την ανακοίνωση της πρόσληψης τους ή αναλαμβάνουν υπηρεσία και παραιτούνται κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους."Με λίγα λόγια η ανωμαλία του Υπουργείου δεν έχει όρια, αυτή τη στιγμή έχει θέσει σε κίνδυνο χιλιάδες συναδέλφους που έκαναν τα χαρτιά τους και στους δύο πίνακες (ειδικής-γενικής) και πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί. Οι συνάδελφοι αυτοί ήδη από χθες προσελήφθησαν στη γενική αγωγή, ενώ κάποιοι ήθελαν στην ειδική. Στο πλαίσοο τρομολαγνίας της κυβέρνησης φοβήθηκαν και δήλωσαν αναγκαστικά και στους δύο πίνακες. Το απότελεσμα: αν αρνηθούν πρόσληψη στη γενική αγωγή, απορρίπτονται για δύο χρόνια προφανώς από όλους τους πίνακες και χάνουν και τη θέση στη ειδική, αν δεχτούν πρόσληψη στη γενική χάνουν αυτόματα τη θέση στη ειδική που κάποιοι ήθελαν περισσότερο. ΝΑ
Yπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος που έπρεπε φέτος να βγουν πρώτα οι προσλήψεις της ειδικής αγωγής, εννοώ κυρίως της δευτεροβάθμιας. Ο λόγος είναι ότι η εγκύκλιος για προσλήψεις αναπληρωτών ειδικής λέει:"ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ VΙΙ: Για τους υποψηφίους των πινάκων αναπληρωτών ΕΑΕ και ωρομισθίων ΕΑΕ της παρούσης εγκυκλίου, οι οποίοι κατατάσσονται και στους αντίστοιχους πίνακες Γενικής Εκπαίδευσης ή Φυσικής Αγωγής (Τ.Α.Δ.), σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσα νομοθεσία, αναστέλλεται η υποψηφιότητά τους στους πίνακες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(ΕΑΕ) σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο στην Γενική Εκπαίδευση ή Φυσική Αγωγή και αντιστρόφως. Σε περίπτωση πρόσληψης με μειωμένο ωράριο στη Γενική Εκπαίδευση ή Φυσική Αγωγή, οι εκπ/κοί παραμένουν διαθέσιμοι προς πρόσληψη στους πίνακες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(ΕΑΕ) και αντιστρόφως μόνο για πρόσληψη με πλήρες ωράριο διδασκαλίας" Επίσης σύμφωνα με το νέο νόμο: ΄"Από τις διατάξεις του άρκρου 59 παρ. 17 του ν. 3966/2011 (ΦΕΚ 118/24.05.2011 τ. Αϋ) ορίζεται ότι: «α) Εκπαιδευτικοί οι οποίοι προσλαμβάνονται στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαγράφονται από τους πίνακες αναπληρωτών για το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψης και για το επόμενο σχολικό έτος, εφόσον δεν αναλαμβάνουν για οποιονδοίποτε λόγο υπηρεσία εντός πέντε ημερών από την ανακοίνωση της πρόσληψης τους ή αναλαμβάνουν υπηρεσία και παραιτούνται κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους."Με λίγα λόγια η ανωμαλία του Υπουργείου δεν έχει όρια, αυτή τη στιγμή έχει θέσει σε κίνδυνο χιλιάδες συναδέλφους που έκαναν τα χαρτιά τους και στους δύο πίνακες (ειδικής-γενικής) και πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί. Οι συνάδελφοι αυτοί ήδη από χθες προσελήφθησαν στη γενική αγωγή, ενώ κάποιοι ήθελαν στην ειδική. Στο πλαίσοο τρομολαγνίας της κυβέρνησης φοβήθηκαν και δήλωσαν αναγκαστικά και στους δύο πίνακες. Το απότελεσμα: αν αρνηθούν πρόσληψη στη γενική αγωγή, απορρίπτονται για δύο χρόνια προφανώς από όλους τους πίνακες και χάνουν και τη θέση στη ειδική, αν δεχτούν πρόσληψη στη γενική χάνουν αυτόματα τη θέση στη ειδική που κάποιοι ήθελαν περισσότερο. ΝΑ
καλημέρα εχω την εντύπωση οτι έκανε περισσότερες προσλήψεις σε σχέση με πέρσι στην γενική παιδεία ή μου φάνηκε?
Παράθεση από: P_Maria στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:21:39 pmκαλημέρα εχω την εντύπωση οτι έκανε περισσότερες προσλήψεις σε σχέση με πέρσι στην γενική παιδεία ή μου φάνηκε?Είναι λιγότερες από πέρυσι
καλο ειναι οποιος εχει και την παραμικρη υποψια οτι θα τον παρουν ή στη γενική ή στην ειδική να διαγραψει την αιτηση εκει που δεν θελει να παει... στον κλαδο μου περυσι καλούσαν από οκτωβριο μεχρι τον απριλιο για καλυψη θεσης σε σχολειο οπου υποτιθεται τα παιδια θα εδιναν πανελληνιες και τελικα δεν πηγε κανεις... γιατι ειχαν απορροφηθει στην ειδική και δεν πηγαν στην γενικη.. καλο ειναι να μην γινει το ιδιο το μπαχαλο το περσυνο. εγω πηγα και απενεργοποιησα την γενική ....και στους δυο πινακες εχω πολυ καλή σειρα απλά με τραβαει η ειδική πιο κοντα στο σπίτι μου::οσο για ποτε θα βγει η α φαση από δευτερα-τριτη και θα καλεσουν περιπου τα ιδια με περσι με μικρες αποκλισεις
Στο παρακάτω link έχω ανεβάσει ένα αρχειάκι xls που περιέχει εκκαθαρισμένους τους πίνακες Α &