0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα,ουτως ή αλλως,δεν εχουν να κερδισουν τιποτα ειτε τα βγαλουν σημερα ειτε τη δευτερα...να μου λεγες για χθες,θα ελεγα για να μην πληρωνουν τζαμπα σκ,αλλα αν βγουν σημερα,ετσι κ αλλιως,απο δευτερα θα πουνε για αναληψη υπηρεσιας!οποτε,γιατι να το κανουν???
κανα τηλ. απ'τα κεντρικα???
καλημερα. υπαρχει λετε περιπτωση να βρει πρωτα η β φαση γενικης ββαθμιας; γιατι ειμαι πολυ κοντα στο να με παρουν... λετε να παω να ακυρωσω την αιτηση; αν και σκοπιμα εχω δηλωσει μονο α αθηνας, αλλα ποτε δεν ξερεις...
απο την αλλη σκεφτομαι παλι μηπως μας βγει ξινο καθομαστε και περιμενουμε και καλεσουν ελαχιστα ατομα και ημαστε απο φαση σε φαση και απο αναμονη σε αναμονη?
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 10:05:13 amκαλημερα. υπαρχει λετε περιπτωση να βρει πρωτα η β φαση γενικης ββαθμιας; γιατι ειμαι πολυ κοντα στο να με παρουν... λετε να παω να ακυρωσω την αιτηση; αν και σκοπιμα εχω δηλωσει μονο α αθηνας, αλλα ποτε δεν ξερεις...Καλημέρα spapioan!είναι δυνατον να συμβεί αυτό;;;;;;θα τρελλαθούμε τελείως!!!!!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 10:07:45 amΠαράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 10:05:13 amκαλημερα. υπαρχει λετε περιπτωση να βρει πρωτα η β φαση γενικης ββαθμιας; γιατι ειμαι πολυ κοντα στο να με παρουν... λετε να παω να ακυρωσω την αιτηση; αν και σκοπιμα εχω δηλωσει μονο α αθηνας, αλλα ποτε δεν ξερεις...Καλημέρα spapioan!είναι δυνατον να συμβεί αυτό;;;;;;θα τρελλαθούμε τελείως!!!!! καλημερα. ουτε εγω το περιμενα, ωσπου χθες πηραν δασκαλους και νηπιαγωγους.οποτε...
προσωπικα δεν το νομιζω γιατι πρεπει να βγει κ η παραλληλη.πιστευω θα αποροφησει ενα μεγαλο τμημα σε α φαση ειδικησ ,για ειδικα σχολεια κ τ.ε για να παρει πολλουσ δασκαλουσ στην παραλληλη.ειδικουσ δασκαλουσ εχει λιγουσ κ το ξερουν ,ενς οι δασκαλοι γενικησ για παραλληλη ειναι παρα πλλοι
Παράθεση από: eva83 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 10:09:32 amπροσωπικα δεν το νομιζω γιατι πρεπει να βγει κ η παραλληλη.πιστευω θα αποροφησει ενα μεγαλο τμημα σε α φαση ειδικησ ,για ειδικα σχολεια κ τ.ε για να παρει πολλουσ δασκαλουσ στην παραλληλη.ειδικουσ δασκαλουσ εχει λιγουσ κ το ξερουν ,ενς οι δασκαλοι γενικησ για παραλληλη ειναι παρα πλλοινα σου πω έχεις δίκιο....αλλά τι τους ενοχλεί να τους πάρει μετά μέσω ΕΣΠΑ λέγοντας ότι πάνε για παράλληλη και να τους πάει σε τ.ε., άλλωστε τους συμφέρει...