0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 10:11:01 amΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 10:07:45 amΠαράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 10:05:13 amκαλημερα. υπαρχει λετε περιπτωση να βρει πρωτα η β φαση γενικης ββαθμιας; γιατι ειμαι πολυ κοντα στο να με παρουν... λετε να παω να ακυρωσω την αιτηση; αν και σκοπιμα εχω δηλωσει μονο α αθηνας, αλλα ποτε δεν ξερεις...Καλημέρα spapioan!είναι δυνατον να συμβεί αυτό;;;;;;θα τρελλαθούμε τελείως!!!!! καλημερα. ουτε εγω το περιμενα, ωσπου χθες πηραν δασκαλους και νηπιαγωγους.οποτε...αυτοί δεν ήταν β'φάση!ήταν μια φάση απο μόνοι τους! τι ενημέρωση έχεις εσύ;λες να βγει σήμερα η δικιά μας ή όχι;;;;έχουμε φτάσει 16 του μήνα και όλες οι πληροφορίες έχουν παρέλθει!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 10:07:45 amΠαράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 10:05:13 amκαλημερα. υπαρχει λετε περιπτωση να βρει πρωτα η β φαση γενικης ββαθμιας; γιατι ειμαι πολυ κοντα στο να με παρουν... λετε να παω να ακυρωσω την αιτηση; αν και σκοπιμα εχω δηλωσει μονο α αθηνας, αλλα ποτε δεν ξερεις...Καλημέρα spapioan!είναι δυνατον να συμβεί αυτό;;;;;;θα τρελλαθούμε τελείως!!!!! καλημερα. ουτε εγω το περιμενα, ωσπου χθες πηραν δασκαλους και νηπιαγωγους.οποτε...
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 10:05:13 amκαλημερα. υπαρχει λετε περιπτωση να βρει πρωτα η β φαση γενικης ββαθμιας; γιατι ειμαι πολυ κοντα στο να με παρουν... λετε να παω να ακυρωσω την αιτηση; αν και σκοπιμα εχω δηλωσει μονο α αθηνας, αλλα ποτε δεν ξερεις...Καλημέρα spapioan!είναι δυνατον να συμβεί αυτό;;;;;;θα τρελλαθούμε τελείως!!!!!
καλημερα. υπαρχει λετε περιπτωση να βρει πρωτα η β φαση γενικης ββαθμιας; γιατι ειμαι πολυ κοντα στο να με παρουν... λετε να παω να ακυρωσω την αιτηση; αν και σκοπιμα εχω δηλωσει μονο α αθηνας, αλλα ποτε δεν ξερεις...
λοιπον πηρα τηλ...δεν ξερω αν το αντεχετε ...ηθελα να μαθω ποτε θα βγουν ειδικης κ παραλληλη κ μ λεει δεν εισαι η μονη και το προσπερασα τελικα λεω?τι να σου πω αν μας αφησετε να κανουμε την δουλεια μας γτ ειμαστε ολη την ωρα πανω απο ενα τηλ θα βγουν καποια στιγμη ...το τι απαντησα δεν θα το γραψω συμπερασματα δικα σας
πηρα κ εγω στο 2577.μεσα στη χαριτωμενια η κυρια!!μου ειπε οτι με το ποτ λυθει βγαινουν.αλλααααααααα β'βαθμια με τιποτα σημερα!!!απο δευτερα.φιρι φιρι μου φαινεται το πανε αντι για τεχνικους το σκ να χρειαστουν.............................. ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!