0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 14, 2011, 07:15:41 pmδεν καταλαβαινω ποσες φορες πρεπει να το γραψουμε...η εγκυκλιος ειναι σαφης αν προσληφθεις στην γενικη τελειωσε δεν υπαρχει ειδικη μετα σε αντιθεση με περυσι!!!!!!!!!!!!!!Επικοινωνησα κι εγω με το υπουργειο να ρωτησω για τα φετεινα μορια της ειδικης και μου το τονισαν κι αυτο!!!!!!!!!!!!Γινεται ενα θεμα χωρις λογο...για τα μορια τι σου ειπαν???
δεν καταλαβαινω ποσες φορες πρεπει να το γραψουμε...η εγκυκλιος ειναι σαφης αν προσληφθεις στην γενικη τελειωσε δεν υπαρχει ειδικη μετα σε αντιθεση με περυσι!!!!!!!!!!!!!!Επικοινωνησα κι εγω με το υπουργειο να ρωτησω για τα φετεινα μορια της ειδικης και μου το τονισαν κι αυτο!!!!!!!!!!!!Γινεται ενα θεμα χωρις λογο...
Παράθεση από: christina_k στις Ιουλίου 14, 2011, 05:47:04 pmΩχ! Ωχ! Ας κάνουμε ένα κόπο να ρωτήσουμε αύριο τις αρμόδιες διευθύνσεις!!! Αν γίνουν οι προσλήψεις της Ειδικής μετά από της Γενικής, όπως έγινε πέρυσι... θα ρίξω μαύρο δάκρυ! Ευτυχώς, δήλωσα μόνο 5 διευθύνσεις! χριστινα αφου θα σε καλεσει σιγουρα η ειδικη μπορεις να πας να αλλαξεις την αιτηση σου.εξαλλου πηραν κ παραταση μεχρι 22
Ωχ! Ωχ! Ας κάνουμε ένα κόπο να ρωτήσουμε αύριο τις αρμόδιες διευθύνσεις!!! Αν γίνουν οι προσλήψεις της Ειδικής μετά από της Γενικής, όπως έγινε πέρυσι... θα ρίξω μαύρο δάκρυ! Ευτυχώς, δήλωσα μόνο 5 διευθύνσεις!
Παράθεση από: maroulaki στις Ιουλίου 14, 2011, 06:08:21 pmΠαράθεση από: christina_k στις Ιουλίου 14, 2011, 05:47:04 pmΩχ! Ωχ! Ας κάνουμε ένα κόπο να ρωτήσουμε αύριο τις αρμόδιες διευθύνσεις!!! Αν γίνουν οι προσλήψεις της Ειδικής μετά από της Γενικής, όπως έγινε πέρυσι... θα ρίξω μαύρο δάκρυ! Ευτυχώς, δήλωσα μόνο 5 διευθύνσεις! χριστινα αφου θα σε καλεσει σιγουρα η ειδικη μπορεις να πας να αλλαξεις την αιτηση σου.εξαλλου πηραν κ παραταση μεχρι 22πότε οι προσλήψεις ειδικής έγιναν μετά της γενικής;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 14, 2011, 07:35:11 pmΠαράθεση από: maroulaki στις Ιουλίου 14, 2011, 06:08:21 pmΠαράθεση από: christina_k στις Ιουλίου 14, 2011, 05:47:04 pmΩχ! Ωχ! Ας κάνουμε ένα κόπο να ρωτήσουμε αύριο τις αρμόδιες διευθύνσεις!!! Αν γίνουν οι προσλήψεις της Ειδικής μετά από της Γενικής, όπως έγινε πέρυσι... θα ρίξω μαύρο δάκρυ! Ευτυχώς, δήλωσα μόνο 5 διευθύνσεις! χριστινα αφου θα σε καλεσει σιγουρα η ειδικη μπορεις να πας να αλλαξεις την αιτηση σου.εξαλλου πηραν κ παραταση μεχρι 22πότε οι προσλήψεις ειδικής έγιναν μετά της γενικής; mitsy καλησπερα,τα 2 τελευταια χρονια αυτο δεν γινεται?πρωτα η γενικη και μετα η ειδικη...
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 14, 2011, 07:38:48 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 14, 2011, 07:35:11 pmΠαράθεση από: maroulaki στις Ιουλίου 14, 2011, 06:08:21 pmΠαράθεση από: christina_k στις Ιουλίου 14, 2011, 05:47:04 pmΩχ! Ωχ! Ας κάνουμε ένα κόπο να ρωτήσουμε αύριο τις αρμόδιες διευθύνσεις!!! Αν γίνουν οι προσλήψεις της Ειδικής μετά από της Γενικής, όπως έγινε πέρυσι... θα ρίξω μαύρο δάκρυ! Ευτυχώς, δήλωσα μόνο 5 διευθύνσεις! χριστινα αφου θα σε καλεσει σιγουρα η ειδικη μπορεις να πας να αλλαξεις την αιτηση σου.εξαλλου πηραν κ παραταση μεχρι 22πότε οι προσλήψεις ειδικής έγιναν μετά της γενικής; mitsy καλησπερα,τα 2 τελευταια χρονια αυτο δεν γινεται?πρωτα η γενικη και μετα η ειδικη...ναι,σωστά!!γι'αυτό το λόγο και το όλο θέμα!!πάντως,το ίδιο εδάφιο υπήρχε και πέρυσι στην εγκύκλιο κι όσοι κινδύνευαν με διορισμό στη γενική έστειλαν γραπτό ερώτημα στο υπουργείο και τους είχαν πει ότι μια χαρά μπορούν να παραιτηθούν! φέτος ,όμως,σαν πιο δύσκολα τα πράγματα!!ένα άλλο θέμα είναι το γεγονός ότι με την παράταση που δόθηκε θα συμπέσει η δικιά μας και θα γίνεται χαμός πάλι στις δευτεροβάθμιες!!!!
δεν την έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου την περσινή εγκύκλιο,αλλά νομίζω ότι είχε ακριβως το ίδιο εδάφιο με τη διαφορά στον ρήμα αναστέλλεται.όπως και νά'χει φέτος δε γ΄νεται αυτό επομένως θέλει προσοχή!τα είπαμε!όσο για την αίτηση,γιατί να γίνει τέλος της εβδομάδας;λόγω της παράτασης;όπως βγήκε για τους μουσικούς και συμπίπτει,έτσι θα γίνει πιστεύω και με τη δικιά μας!!για τα μόρια δε στο απέκλεισαν κιόλας....
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 14, 2011, 07:56:18 pmδεν την έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου την περσινή εγκύκλιο,αλλά νομίζω ότι είχε ακριβως το ίδιο εδάφιο με τη διαφορά στον ρήμα αναστέλλεται.όπως και νά'χει φέτος δε γ΄νεται αυτό επομένως θέλει προσοχή!τα είπαμε!όσο για την αίτηση,γιατί να γίνει τέλος της εβδομάδας;λόγω της παράτασης;όπως βγήκε για τους μουσικούς και συμπίπτει,έτσι θα γίνει πιστεύω και με τη δικιά μας!!για τα μόρια δε στο απέκλεισαν κιόλας.... mitsy βρηκα την περυσινη εγκυκλιο γραφει το ρημα αναστελλεται οντως αλλα ειχαν στειλει διευκρινιστικη μετα και το αντακατεστησαν με το "παραμενει" καθως και το πληρες ωραριο το συμπληρωσαν "η μειωμενο" φετος δεν εγινε κατι τετοιο!!
όσοι θέλουν να κοιμηθούν να συνεχίσουν να κοιμούνται..ο Σεπτέμβρης είναι κοντά....!
E... άντε μη βρίσω τώρα! Πάλι θα στήνομαι σαν ηλίθια!!!
Παράθεση από: christina_k στις Ιουλίου 14, 2011, 09:08:08 pmE... άντε μη βρίσω τώρα! Πάλι θα στήνομαι σαν ηλίθια!!!δεν είσαι η μόνη...!!!τί έβαλες εσύ; να δείτε που θα βγάλει διευκρινιστική μετά και θα λέει ότι έχεις δικαίωμα να παραιτηθείς!!!
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 14, 2011, 09:11:34 pmΠαράθεση από: christina_k στις Ιουλίου 14, 2011, 09:08:08 pmE... άντε μη βρίσω τώρα! Πάλι θα στήνομαι σαν ηλίθια!!!δεν είσαι η μόνη...!!!τί έβαλες εσύ; να δείτε που θα βγάλει διευκρινιστική μετά και θα λέει ότι έχεις δικαίωμα να παραιτηθείς!!!