0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι
Συγχαρητήρια και καλή τοποθέτηση σε όσους πέτυχαν σε αυτή τη φάση. Οποιος παλιός γνωρίζει ας με βοηθήσει. Εχω σειρα 236 στον πινακα τον φιλολόγων. Σταμάτησαν στο 234 και από κει και πέρα πήραν τρίτεκνους. Δεδομένου το ότι δεν έχω βάλει τικ στο μαγικό κουτάκι ερωτώ:1)είναι λογικό το ότι προσπέρασαν εμένα με μεταπτυχιακό και προυπηρεσία και πήγαν σε τρίτεκνους 100-200 θέσεις πιο κάτω ή σηκώνει ενστάσεις κτλ;2)το πιο λογικό είναι οτι θα με πάρουν στην επόμενη φάση ή στην παράλληλη στήριξη3)ξέρει κανα καλό παιδί με γνωστό στα υπουργεία πότε περιμένουμε αυτές τις προσλήψεις.Χίλια ευχαριστώ. Και μια ευχή:σε μια τόσο δύκολη χρονία όπως η φετινή κανείς μας να μην ξεχάσει όλη αυτή την αγωνία και τη λαχτάρα για δουλειά, κανείς να μην 'βολευτεί' απλά αλλά να αποδείξουμε όλοι οτι καλώς που βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε. Αυτά τα παιδιά μας χρειάζονται φέτος περισσότερο από ποτέ.
Παράθεση από: pde86 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 01:08:48 amΚαλή τοποθέτηση σε όλους και καλή αρχή. Εύχομαι να μην είμαι η μόνη που πάω β ή γ φάση;Φιλόλογος εδώ!Δώστε κουράγιο βρε παιδιά.Κουράγιο και καλή δύναμη σου εύχομαι!!!
Καλή τοποθέτηση σε όλους και καλή αρχή. Εύχομαι να μην είμαι η μόνη που πάω β ή γ φάση;Φιλόλογος εδώ!Δώστε κουράγιο βρε παιδιά.
Παράθεση από: atsort στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 01:13:18 amΣυγχαρητήρια και καλή τοποθέτηση σε όσους πέτυχαν σε αυτή τη φάση. Οποιος παλιός γνωρίζει ας με βοηθήσει. Εχω σειρα 236 στον πινακα τον φιλολόγων. Σταμάτησαν στο 234 και από κει και πέρα πήραν τρίτεκνους. Δεδομένου το ότι δεν έχω βάλει τικ στο μαγικό κουτάκι ερωτώ:1)είναι λογικό το ότι προσπέρασαν εμένα με μεταπτυχιακό και προυπηρεσία και πήγαν σε τρίτεκνους 100-200 θέσεις πιο κάτω ή σηκώνει ενστάσεις κτλ;2)το πιο λογικό είναι οτι θα με πάρουν στην επόμενη φάση ή στην παράλληλη στήριξη3)ξέρει κανα καλό παιδί με γνωστό στα υπουργεία πότε περιμένουμε αυτές τις προσλήψεις.Χίλια ευχαριστώ. Και μια ευχή:σε μια τόσο δύκολη χρονία όπως η φετινή κανείς μας να μην ξεχάσει όλη αυτή την αγωνία και τη λαχτάρα για δουλειά, κανείς να μην 'βολευτεί' απλά αλλά να αποδείξουμε όλοι οτι καλώς που βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε. Αυτά τα παιδιά μας χρειάζονται φέτος περισσότερο από ποτέ.Καλημέρα atsort,μιας και απέχω ελάχιστες θέσεις από εσένα και μιας κ είσαι φιλόλογος σε νιώθω απόλυτα.Αν κ με μεταπτυχιακό κ προυπηρεσία μείναμε απ'έξω ενώ τα σεμινάρια και οι τριτεκνίες ζουν κ βασιλεύουν.Απ'οσο γνωρίζω λοιπόν το ποσοστό των τρίτεκνων είναι 20%επι των προσλήψεων.Εύχομαι να είμαστε σε μια από τις επόμενες φάσεις λοιπόν και καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους.υ.γ. η ευχή σου με βρίσκει σύμφωνη απόλυτα.
Κανένας της πληροφορικής υπάρχει οεο???
Παράθεση από: pde86 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 01:21:26 amΠαράθεση από: atsort στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 01:13:18 amΣυγχαρητήρια και καλή τοποθέτηση σε όσους πέτυχαν σε αυτή τη φάση. Οποιος παλιός γνωρίζει ας με βοηθήσει. Εχω σειρα 236 στον πινακα τον φιλολόγων. Σταμάτησαν στο 234 και από κει και πέρα πήραν τρίτεκνους. Δεδομένου το ότι δεν έχω βάλει τικ στο μαγικό κουτάκι ερωτώ:1)είναι λογικό το ότι προσπέρασαν εμένα με μεταπτυχιακό και προυπηρεσία και πήγαν σε τρίτεκνους 100-200 θέσεις πιο κάτω ή σηκώνει ενστάσεις κτλ;2)το πιο λογικό είναι οτι θα με πάρουν στην επόμενη φάση ή στην παράλληλη στήριξη3)ξέρει κανα καλό παιδί με γνωστό στα υπουργεία πότε περιμένουμε αυτές τις προσλήψεις.Χίλια ευχαριστώ. Και μια ευχή:σε μια τόσο δύκολη χρονία όπως η φετινή κανείς μας να μην ξεχάσει όλη αυτή την αγωνία και τη λαχτάρα για δουλειά, κανείς να μην 'βολευτεί' απλά αλλά να αποδείξουμε όλοι οτι καλώς που βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε. Αυτά τα παιδιά μας χρειάζονται φέτος περισσότερο από ποτέ.Καλημέρα atsort,μιας και απέχω ελάχιστες θέσεις από εσένα και μιας κ είσαι φιλόλογος σε νιώθω απόλυτα.Αν κ με μεταπτυχιακό κ προυπηρεσία μείναμε απ'έξω ενώ τα σεμινάρια και οι τριτεκνίες ζουν κ βασιλεύουν.Απ'οσο γνωρίζω λοιπόν το ποσοστό των τρίτεκνων είναι 20%επι των προσλήψεων.Εύχομαι να είμαστε σε μια από τις επόμενες φάσεις λοιπόν και καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους.υ.γ. η ευχή σου με βρίσκει σύμφωνη απόλυτα.Μαλλον κακώς καθόμαστε στον υπολογιστή τέτοια ώρα και πρέπει να βάλουμε μπρος για κανα παιδάκι.Την αδικία της τριτεκνίας την ένιωσα φέτος σε απόσταση αναπνοής!Κουράγιο παιδιά και γερά νευρά.Ειμαστε από τους τυχερούς που τουλάχιστον σε μια απόμενη φάση θα μας πάρουν.
Παράθεση από: Kleioula στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 01:22:45 amΚανένας της πληροφορικής υπάρχει οεο??? υπάρχει αλλά πάει για ύπνο....γιατί δεν αντέχει άλλο τέτοιο μαρτύριο!! καληνύχτα κ....αύριο,δευτέρα ή πότε άραγε???
Παράθεση από: sp73 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 12:06:32 amέχει άλλες πιστώσεις ή τσάμπα θα περιμένουμε μέχρι Δευτέρα για τις άλλες ειδικότητες;έχουν πάρει από τις μισές ειδικότητες...δε γίνεται να το αφήσουν έτσι...θα είναι αλητεία το λιγότερο αν δε βγουν μέχρι τη Δευτέρα και οι άλλες ειδικότητες...
έχει άλλες πιστώσεις ή τσάμπα θα περιμένουμε μέχρι Δευτέρα για τις άλλες ειδικότητες;