0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω άλλο ένα σκοτεινό σημείο της εγκυκλίου και χρειάζομαι βοήθεια....Σελίδα 13ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ι: Στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός αποδέχεται πρόσληψη και στις λοιπέςπεριοχές και δεν προσληφθεί σε καμία από τις περιοχές προτίμησής του και υπάρχουνδιαθέσιμα κενά, θα προσληφθεί με βάση τη γεωγραφική εγγύτητα της πρώτης του προτίμησηςμετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών πουακολουθούν στη σειρά στις προσδιοριζόμενες περιοχές τους. Το ίδιο ισχύει και για τηνπρόσληψή του ως αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.Αυτο τι σημαίνει πρακτικά?ότι κάποιος που έχει λιγότερα μόρια από μένα κ έχει δηλώσει μια περιοχή που δεν έχω δηλώσει εγώ,τοτε μπαίνει αυτός και ας έχω εγώ βάλει το κουτάκι αποδέχομαι κ στις λοιπές περιοχές?
Παράθεση από: marsak72 στις Ιουλίου 18, 2011, 03:07:02 pmΤελικα με την περσυνη προυπηρεσια τι γινεται τι καταλαβατε;πηρε κανεις τηλεφωνο; μα τι τηλεφωνο να παρουμε δεν υπαρχει ασαφεια μετραει κανονικακαι τα δυσπροσιτα οχι διπλα τελος!
Τελικα με την περσυνη προυπηρεσια τι γινεται τι καταλαβατε;πηρε κανεις τηλεφωνο;
Παράθεση από: tou.fas στις Ιουλίου 19, 2011, 06:30:38 pmΈχω άλλο ένα σκοτεινό σημείο της εγκυκλίου και χρειάζομαι βοήθεια....Σελίδα 13ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ι: Στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός αποδέχεται πρόσληψη και στις λοιπέςπεριοχές και δεν προσληφθεί σε καμία από τις περιοχές προτίμησής του και υπάρχουνδιαθέσιμα κενά, θα προσληφθεί με βάση τη γεωγραφική εγγύτητα της πρώτης του προτίμησηςμετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών πουακολουθούν στη σειρά στις προσδιοριζόμενες περιοχές τους. Το ίδιο ισχύει και για τηνπρόσληψή του ως αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.Αυτο τι σημαίνει πρακτικά?ότι κάποιος που έχει λιγότερα μόρια από μένα κ έχει δηλώσει μια περιοχή που δεν έχω δηλώσει εγώ,τοτε μπαίνει αυτός και ας έχω εγώ βάλει το κουτάκι αποδέχομαι κ στις λοιπές περιοχές?θα μπεις και εσύ απλά ότι περισσέψει! Από τα περισσεύματα όλων θα πας στο κοντινότερο της 1ης σου προτίμησης! οκ??
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 03:11:12 pmΠαράθεση από: marsak72 στις Ιουλίου 18, 2011, 03:07:02 pmΤελικα με την περσυνη προυπηρεσια τι γινεται τι καταλαβατε;πηρε κανεις τηλεφωνο; μα τι τηλεφωνο να παρουμε δεν υπαρχει ασαφεια μετραει κανονικακαι τα δυσπροσιτα οχι διπλα τελος!Εγώ δούλεψα φέτος στην ειδική αναπληρώτρια και όταν έκανα πριν λίγες ημέρες τα χαρτιά μου στη γενική δεν φαίνεται η φετινή μου προϋπηρεσία. Οπότε τι εννοούν όταν λένε ότι μετράνε κανονικά;;;;;
Παράθεση από: sixtir στις Ιουλίου 19, 2011, 06:34:47 pmΠαράθεση από: tou.fas στις Ιουλίου 19, 2011, 06:30:38 pmΈχω άλλο ένα σκοτεινό σημείο της εγκυκλίου και χρειάζομαι βοήθεια....Σελίδα 13ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ι: Στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός αποδέχεται πρόσληψη και στις λοιπέςπεριοχές και δεν προσληφθεί σε καμία από τις περιοχές προτίμησής του και υπάρχουνδιαθέσιμα κενά, θα προσληφθεί με βάση τη γεωγραφική εγγύτητα της πρώτης του προτίμησηςμετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών πουακολουθούν στη σειρά στις προσδιοριζόμενες περιοχές τους. Το ίδιο ισχύει και για τηνπρόσληψή του ως αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.Αυτο τι σημαίνει πρακτικά?ότι κάποιος που έχει λιγότερα μόρια από μένα κ έχει δηλώσει μια περιοχή που δεν έχω δηλώσει εγώ,τοτε μπαίνει αυτός και ας έχω εγώ βάλει το κουτάκι αποδέχομαι κ στις λοιπές περιοχές?θα μπεις και εσύ απλά ότι περισσέψει! Από τα περισσεύματα όλων θα πας στο κοντινότερο της 1ης σου προτίμησης! οκ?? δεν μπορω να καταλαβω το ''μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών που ακολουθούν στη σειρά στις προσδιοριζόμενες περιοχές τους''..που ακολουθούν μετά από εμένα?και ποιές είναι οι προσδιοριζόμενες περιοχες τους....?
Παράθεση από: tou.fas στις Ιουλίου 19, 2011, 06:44:49 pmΠαράθεση από: sixtir στις Ιουλίου 19, 2011, 06:34:47 pmΠαράθεση από: tou.fas στις Ιουλίου 19, 2011, 06:30:38 pmΈχω άλλο ένα σκοτεινό σημείο της εγκυκλίου και χρειάζομαι βοήθεια....Σελίδα 13ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ι: Στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός αποδέχεται πρόσληψη και στις λοιπέςπεριοχές και δεν προσληφθεί σε καμία από τις περιοχές προτίμησής του και υπάρχουνδιαθέσιμα κενά, θα προσληφθεί με βάση τη γεωγραφική εγγύτητα της πρώτης του προτίμησηςμετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών πουακολουθούν στη σειρά στις προσδιοριζόμενες περιοχές τους. Το ίδιο ισχύει και για τηνπρόσληψή του ως αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.Αυτο τι σημαίνει πρακτικά?ότι κάποιος που έχει λιγότερα μόρια από μένα κ έχει δηλώσει μια περιοχή που δεν έχω δηλώσει εγώ,τοτε μπαίνει αυτός και ας έχω εγώ βάλει το κουτάκι αποδέχομαι κ στις λοιπές περιοχές?θα μπεις και εσύ απλά ότι περισσέψει! Από τα περισσεύματα όλων θα πας στο κοντινότερο της 1ης σου προτίμησης! οκ?? δεν μπορω να καταλαβω το ''μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών που ακολουθούν στη σειρά στις προσδιοριζόμενες περιοχές τους''..που ακολουθούν μετά από εμένα?και ποιές είναι οι προσδιοριζόμενες περιοχες τους....? εγώ καταλαβαίνω αυτά που δήλωσαν! δηλαδή αν πάρουν 5 άτομα σε 5 περιοχές που εσύ δεν έχεις δηλώσει, θα προηγηθούν σε τοποθέτηση αυτοί που τα δήλωσαν, ενώ αν δεν τα έχει δηλώσει κανείς θα ισχύσει το σύστημα της κοντινότερης στην 1η προτίμηση περιοχής.οκ?
Παράθεση από: sixtir στις Ιουλίου 19, 2011, 06:47:06 pmΠαράθεση από: tou.fas στις Ιουλίου 19, 2011, 06:44:49 pmΠαράθεση από: sixtir στις Ιουλίου 19, 2011, 06:34:47 pmΠαράθεση από: tou.fas στις Ιουλίου 19, 2011, 06:30:38 pmΈχω άλλο ένα σκοτεινό σημείο της εγκυκλίου και χρειάζομαι βοήθεια....Σελίδα 13ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ι: Στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός αποδέχεται πρόσληψη και στις λοιπέςπεριοχές και δεν προσληφθεί σε καμία από τις περιοχές προτίμησής του και υπάρχουνδιαθέσιμα κενά, θα προσληφθεί με βάση τη γεωγραφική εγγύτητα της πρώτης του προτίμησηςμετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών πουακολουθούν στη σειρά στις προσδιοριζόμενες περιοχές τους. Το ίδιο ισχύει και για τηνπρόσληψή του ως αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.Αυτο τι σημαίνει πρακτικά?ότι κάποιος που έχει λιγότερα μόρια από μένα κ έχει δηλώσει μια περιοχή που δεν έχω δηλώσει εγώ,τοτε μπαίνει αυτός και ας έχω εγώ βάλει το κουτάκι αποδέχομαι κ στις λοιπές περιοχές?θα μπεις και εσύ απλά ότι περισσέψει! Από τα περισσεύματα όλων θα πας στο κοντινότερο της 1ης σου προτίμησης! οκ?? δεν μπορω να καταλαβω το ''μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών που ακολουθούν στη σειρά στις προσδιοριζόμενες περιοχές τους''..που ακολουθούν μετά από εμένα?και ποιές είναι οι προσδιοριζόμενες περιοχες τους....? εγώ καταλαβαίνω αυτά που δήλωσαν! δηλαδή αν πάρουν 5 άτομα σε 5 περιοχές που εσύ δεν έχεις δηλώσει, θα προηγηθούν σε τοποθέτηση αυτοί που τα δήλωσαν, ενώ αν δεν τα έχει δηλώσει κανείς θα ισχύσει το σύστημα της κοντινότερης στην 1η προτίμηση περιοχής.οκ?Σωστα,αλλά αυτοί οι 5 που λες θα έχουν περισσότερα ή λιγοτερα μόρια από εμένα....?
Παράθεση από: tou.fas στις Ιουλίου 19, 2011, 06:54:17 pmΠαράθεση από: sixtir στις Ιουλίου 19, 2011, 06:47:06 pmΠαράθεση από: tou.fas στις Ιουλίου 19, 2011, 06:44:49 pmΠαράθεση από: sixtir στις Ιουλίου 19, 2011, 06:34:47 pmΠαράθεση από: tou.fas στις Ιουλίου 19, 2011, 06:30:38 pmΈχω άλλο ένα σκοτεινό σημείο της εγκυκλίου και χρειάζομαι βοήθεια....Σελίδα 13ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ι: Στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός αποδέχεται πρόσληψη και στις λοιπέςπεριοχές και δεν προσληφθεί σε καμία από τις περιοχές προτίμησής του και υπάρχουνδιαθέσιμα κενά, θα προσληφθεί με βάση τη γεωγραφική εγγύτητα της πρώτης του προτίμησηςμετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών πουακολουθούν στη σειρά στις προσδιοριζόμενες περιοχές τους. Το ίδιο ισχύει και για τηνπρόσληψή του ως αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.Αυτο τι σημαίνει πρακτικά?ότι κάποιος που έχει λιγότερα μόρια από μένα κ έχει δηλώσει μια περιοχή που δεν έχω δηλώσει εγώ,τοτε μπαίνει αυτός και ας έχω εγώ βάλει το κουτάκι αποδέχομαι κ στις λοιπές περιοχές?θα μπεις και εσύ απλά ότι περισσέψει! Από τα περισσεύματα όλων θα πας στο κοντινότερο της 1ης σου προτίμησης! οκ?? δεν μπορω να καταλαβω το ''μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών που ακολουθούν στη σειρά στις προσδιοριζόμενες περιοχές τους''..που ακολουθούν μετά από εμένα?και ποιές είναι οι προσδιοριζόμενες περιοχες τους....? εγώ καταλαβαίνω αυτά που δήλωσαν! δηλαδή αν πάρουν 5 άτομα σε 5 περιοχές που εσύ δεν έχεις δηλώσει, θα προηγηθούν σε τοποθέτηση αυτοί που τα δήλωσαν, ενώ αν δεν τα έχει δηλώσει κανείς θα ισχύσει το σύστημα της κοντινότερης στην 1η προτίμηση περιοχής.οκ?Σωστα,αλλά αυτοί οι 5 που λες θα έχουν περισσότερα ή λιγοτερα μόρια από εμένα....?και λιγότερα να έχουν έτσι θα πάει. θα είσαι και εσύ μέσα εφόσον έχεις δηλώσει το γνωστό κουτάκι. Εσένα μη σε ενοχλεί αυτό αφού φαντάζομαι θα έχεις δηλώσει τις κοντινές περιοχές σου, από εκεί και μετά το που θα νοικιάσεις αστο να πάει στην τύχη....
γιατί μπερδευτήκαμε πάλι;;;στην αίτηση της γενικής δε θα δεις τα μόριά σου!στην αίτηση της ειδικής θα τα δεις!!!από αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις!!!πώς πήγες από σήμερα;;;και πώς να ξέρουν για τα μόρια;;το σύστημα θα καταχωρίσει αυτόματα τα μόρια αύριο!!!αλήθεια,θυμήστε μου πόσα μόρια δίνει μία μέρα;ξέρω ότι ένας μήνας είναι 1 μόριο!