0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1/30 το έχω τσεκάρει με την προηγούμενη προυπηρεσία μου
Πάντως sixtir έχω ψιλομπερδευτεί γιατί δεν καταλαβαίνω το ''..εκπαιδευτικών που ακολοθούν στη σειρά στις προσδιοριζομενες περιοχες τους'',οπως ακόμα γιατί δεν υπάρχει στην εγκύκλιο της γενικής αγωγης αυτη η επισημανση.Μάλλον θα πάρω αυριο στο υπουργείο...
1/30 το έχω τσεκάρει με την προηγούμενη προυπηρεσία μου.Οσο για την προυπηρέσια ας περιμένουμε ως αυρίο που ξεκινούν επίσημα, μηπώς είναι θέμα συστήματος.Και εγώ πιστεύω την θέση δεν την χάνεις γιατι ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθούν σε εκείνη την φάση απο κάθε ειδικότητα θα είναι συγκεκριμένος και αν είσαι μέσα και έχεις και το κούτακι κάπου θα πας...τώρα το που είναι θέμα τύχης.Σκέφτομαι να μην το βάλω το κουτάκι μιας και είμαι (ως τώρα) ψηλά στον πίνακα και 30 περιόχες πιστεύω αρκούν.Ασε που θα γλιτώσω και την αγωνία.
γιατί μπερδευτήκαμε πάλι;;;στην αίτηση της γενικής δε θα δεις τα μόριά σου!στην αίτηση της ειδικής θα τα δεις!!!από αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις!!!πώς πήγες από σήμερα;;;και πώς να ξέρουν για τα μόρια;;το σύστημα θα καταχωρίσει αυτόματα τα μόρια αύριο!!!αλήθεια,θυμήστε μου πόσα μόρια δίνει μία μέρα;ξέρω ότι ένας μήνας είναι 1 μόριο!
Παιδια σήμερα το μεεσημέρι πηρα τηλέφωνο στα γραφεία του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος και μου απάντησαν πως σήμερα το απόγευμα θα περαστει η προυπηρεσία μας.Οσοι ήμασταν μειωμένου ωραρίου πρέπει να ελέγξουμε την προυπήρεσία μας.Μου είπαν από τη διευθυνση δευτεροβάθμιας ότι υπάρχει ένας νομος ο Εφαρμοστικός του 2003(έτσι λέγεται) ο οποίος τονίζει πως η προυπηρεσία μειωμένου ωραρίου βγαίνει 1/25 και όχι 1/30. Πρέπει να προσέξουμε πως θα καταχωρηθεί.
Παράθεση από: rose-PEO2 στις Ιουλίου 19, 2011, 08:07:44 pmΠαιδια σήμερα το μεεσημέρι πηρα τηλέφωνο στα γραφεία του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος και μου απάντησαν πως σήμερα το απόγευμα θα περαστει η προυπηρεσία μας.Οσοι ήμασταν μειωμένου ωραρίου πρέπει να ελέγξουμε την προυπήρεσία μας.Μου είπαν από τη διευθυνση δευτεροβάθμιας ότι υπάρχει ένας νομος ο Εφαρμοστικός του 2003(έτσι λέγεται) ο οποίος τονίζει πως η προυπηρεσία μειωμένου ωραρίου βγαίνει 1/25 και όχι 1/30. Πρέπει να προσέξουμε πως θα καταχωρηθεί.δηλαδή ευνοούνται οι αμω στην προυπηρεσία στον ίδιο πίνακα? Δεν νομίζω να ισχύει αυτό! Μήπως στους ωρομίσθιους ισχύει κάτι τέτοιο?
καλησπερα... επειδη δεν κατάλαβα καλά από την εγκύκλιο αυτός που έχει υπηρετησει σε δυσπρόσιτο κατα το έτος 2009-2010 στην ΕΑΕ θα μετρήσει και φέτος ο διπαλσιασμός των μορίων στους πίνακες η χάνει τα μόρια;
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=39655