0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Antente σχετικά με αυτό που έγραψες παραπάνω "αναπληρωτής του 10-11 με 9,2 μόρια στην ειδική δεν μπορεί να μπει στον πίνακα γτ δεν έχει τα πολυπόθητα 10 μόρια..."θα ήθελα να μου εξηγήσετε από που προκύπτει αυτό. δηλαδή η προυπηρεσία μετραει μόνο γι'αυτούς που έχουν 10 κ ανω μόρια;
Το αναφέρει στην εγκύκλιο. Εάν κάποιος δεν έχει τουλάχιστον σεμινάριο 400 ωρών, η προυπηρεσία του πρέπει να είναι πάνω από 10 μήνες για να εναταχθεί στον πίνακα αναπληρωτών της ειδικής αγωγής.
Μια ερωτηση σχετικα με την εγκυκλιο για την ειδικη αγωγη: Για τους υποψηφίους των πινάκων αναπληρωτών ΕΑΕ και ωρομισθίων ΕΑΕτης παρούσης εγκυκλίου, οι οποίοι κατατάσσονται και στους αντίστοιχους πίνακες ΓενικήςΕκπαίδευσης ή Φυσικής Αγωγής (Τ.Α.Δ.), σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσανομοθεσία, αναστέλλεται η υποψηφιότητά τους στους πίνακες Ειδικής Αγωγής καιΕκπαίδευσης(ΕΑΕ) σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο στην Γενική Εκπαίδευσηή Φυσική Αγωγή και αντιστρόφως. δηλαδη για να καταλαβω δεν θα με καλεσουν και απο τον πινακα της γενικης αργοτερα. Δηλαδη σε ενα τετοιο ενδεχομενο με διαγραφουν απο τον πινακα της γενικης φετος? Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει αρνηση?
Καλησπέρα σε όλους!!Θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει στο δίλημμα που έχω σχετικά με το ποιες περιοχές να δηλώσω και με ποια προτεραιότητα στην αίτησή μου. Είμαι νηπιαγωγός με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή, μηδενική προϋπηρεσία στον τομέα, είναι η πρώτη φορά που θα κάνω αίτηση, αλλά με μόρια από ασεπ. Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό με βάση τον πίνακα κατάταξης για το 2010-11 θα μπορούσα να βρίσκομαι κοντά στη θέση 40 στον πίνακα
Παράθεση από: evip6 στις Ιουλίου 25, 2011, 07:08:27 pmΚαλησπέρα σε όλους!!Θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει στο δίλημμα που έχω σχετικά με το ποιες περιοχές να δηλώσω και με ποια προτεραιότητα στην αίτησή μου. Είμαι νηπιαγωγός με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή, μηδενική προϋπηρεσία στον τομέα, είναι η πρώτη φορά που θα κάνω αίτηση, αλλά με μόρια από ασεπ. Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό με βάση τον πίνακα κατάταξης για το 2010-11 θα μπορούσα να βρίσκομαι κοντά στη θέση 40 στον πίνακα
Παράθεση από: kostzo10 στις Ιουλίου 25, 2011, 07:50:08 pmΠαράθεση από: evip6 στις Ιουλίου 25, 2011, 07:08:27 pmΚαλησπέρα σε όλους!!Θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει στο δίλημμα που έχω σχετικά με το ποιες περιοχές να δηλώσω και με ποια προτεραιότητα στην αίτησή μου. Είμαι νηπιαγωγός με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή, μηδενική προϋπηρεσία στον τομέα, είναι η πρώτη φορά που θα κάνω αίτηση, αλλά με μόρια από ασεπ. Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό με βάση τον πίνακα κατάταξης για το 2010-11 θα μπορούσα να βρίσκομαι κοντά στη θέση 40 στον πίνακα
Παράθεση από: evip6 στις Ιουλίου 25, 2011, 09:01:30 pmΠαράθεση από: kostzo10 στις Ιουλίου 25, 2011, 07:50:08 pmΠαράθεση από: evip6 στις Ιουλίου 25, 2011, 07:08:27 pmΚαλησπέρα σε όλους!!Θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει στο δίλημμα που έχω σχετικά με το ποιες περιοχές να δηλώσω και με ποια προτεραιότητα στην αίτησή μου. Είμαι νηπιαγωγός με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή, μηδενική προϋπηρεσία στον τομέα, είναι η πρώτη φορά που θα κάνω αίτηση, αλλά με μόρια από ασεπ. Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό με βάση τον πίνακα κατάταξης για το 2010-11 θα μπορούσα να βρίσκομαι κοντά στη θέση 40 στον πίνακα
Παράθεση από: ioanna στις Ιουλίου 25, 2011, 05:38:29 pmΜια ερωτηση σχετικα με την εγκυκλιο για την ειδικη αγωγη: Για τους υποψηφίους των πινάκων αναπληρωτών ΕΑΕ και ωρομισθίων ΕΑΕτης παρούσης εγκυκλίου, οι οποίοι κατατάσσονται και στους αντίστοιχους πίνακες ΓενικήςΕκπαίδευσης ή Φυσικής Αγωγής (Τ.Α.Δ.), σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσανομοθεσία, αναστέλλεται η υποψηφιότητά τους στους πίνακες Ειδικής Αγωγής καιΕκπαίδευσης(ΕΑΕ) σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο στην Γενική Εκπαίδευσηή Φυσική Αγωγή και αντιστρόφως. δηλαδη για να καταλαβω δεν θα με καλεσουν και απο τον πινακα της γενικης αργοτερα. Δηλαδη σε ενα τετοιο ενδεχομενο με διαγραφουν απο τον πινακα της γενικης φετος? Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει αρνηση?το θέμα έχει συζητηθεί αρκετά στο φόρουμ, κάνε μια αναζήτηση
vasp ευχαριστώ πολύ, ψάχνω να βγάλω άκρη για το τι μπορεί να γίνει φέτος..Να κάνω μια ερώτηση ακόμα, φέτος οι πίνακες πώς θα διαμορφωθούν; Πρώτοι θα μπουν αυτοί που έχουν προυπηρεσία στην ειδική ή αυτοί που έχουν μόρια από ασεπ;