0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: epistimik στις Ιουλίου 25, 2011, 07:23:13 pmΠαράθεση από: ioanna στις Ιουλίου 25, 2011, 05:38:29 pmΜια ερωτηση σχετικα με την εγκυκλιο για την ειδικη αγωγη: Για τους υποψηφίους των πινάκων αναπληρωτών ΕΑΕ και ωρομισθίων ΕΑΕτης παρούσης εγκυκλίου, οι οποίοι κατατάσσονται και στους αντίστοιχους πίνακες ΓενικήςΕκπαίδευσης ή Φυσικής Αγωγής (Τ.Α.Δ.), σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσανομοθεσία, αναστέλλεται η υποψηφιότητά τους στους πίνακες Ειδικής Αγωγής καιΕκπαίδευσης(ΕΑΕ) σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο στην Γενική Εκπαίδευσηή Φυσική Αγωγή και αντιστρόφως. δηλαδη για να καταλαβω δεν θα με καλεσουν και απο τον πινακα της γενικης αργοτερα. Δηλαδη σε ενα τετοιο ενδεχομενο με διαγραφουν απο τον πινακα της γενικης φετος? Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει αρνηση?το θέμα έχει συζητηθεί αρκετά στο φόρουμ, κάνε μια αναζήτησηαχ, αν μπορεις πες μου τελικα τι ισχυει γιατι ψαχνω και δεν βρισκω κατι ξεκαθαρο!!!Σ'ευχαριστω!!!![/qu Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Θα δουλέψεις ή στη γενική ή στην ειδική. Δεν αρνείσαι θέση γιατί το σύστημα σε διαγράφει αυτόματα όταν σε καλέσουν από κάποιον πίνακα.
Παράθεση από: ioanna στις Ιουλίου 25, 2011, 05:38:29 pmΜια ερωτηση σχετικα με την εγκυκλιο για την ειδικη αγωγη: Για τους υποψηφίους των πινάκων αναπληρωτών ΕΑΕ και ωρομισθίων ΕΑΕτης παρούσης εγκυκλίου, οι οποίοι κατατάσσονται και στους αντίστοιχους πίνακες ΓενικήςΕκπαίδευσης ή Φυσικής Αγωγής (Τ.Α.Δ.), σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσανομοθεσία, αναστέλλεται η υποψηφιότητά τους στους πίνακες Ειδικής Αγωγής καιΕκπαίδευσης(ΕΑΕ) σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο στην Γενική Εκπαίδευσηή Φυσική Αγωγή και αντιστρόφως. δηλαδη για να καταλαβω δεν θα με καλεσουν και απο τον πινακα της γενικης αργοτερα. Δηλαδη σε ενα τετοιο ενδεχομενο με διαγραφουν απο τον πινακα της γενικης φετος? Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει αρνηση?το θέμα έχει συζητηθεί αρκετά στο φόρουμ, κάνε μια αναζήτηση
Μια ερωτηση σχετικα με την εγκυκλιο για την ειδικη αγωγη: Για τους υποψηφίους των πινάκων αναπληρωτών ΕΑΕ και ωρομισθίων ΕΑΕτης παρούσης εγκυκλίου, οι οποίοι κατατάσσονται και στους αντίστοιχους πίνακες ΓενικήςΕκπαίδευσης ή Φυσικής Αγωγής (Τ.Α.Δ.), σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσανομοθεσία, αναστέλλεται η υποψηφιότητά τους στους πίνακες Ειδικής Αγωγής καιΕκπαίδευσης(ΕΑΕ) σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο στην Γενική Εκπαίδευσηή Φυσική Αγωγή και αντιστρόφως. δηλαδη για να καταλαβω δεν θα με καλεσουν και απο τον πινακα της γενικης αργοτερα. Δηλαδη σε ενα τετοιο ενδεχομενο με διαγραφουν απο τον πινακα της γενικης φετος? Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει αρνηση?
για μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή μιλάτε οτι καταθέσατε ή άλλο??? ξεκαθαρίστε λίγο το τοπίο.
Αυτό με το μεταπτυχιακό κι εμένα με ρώτησαν : έχετε μεταπτυχιακό; ευτυχώς το είχα μαζί μου (του φρόνιμου το παιδί) το έδειξα και μου έβαλε στο αντίστοιχο τη λέξη ΝΑΙ.αλλά λέω για καλό και για κακό στις διακοπές να πάρω μαζί μου εκτός από μαγιώ,σανδάλια καιπτυχίο,μεταπτυχιακό,Braille,προυπηρεσία κτλ. κτλ. ε;;λες να ζητήξουν και το εκκαθαριστικό της εφορίας;χαχα
Παράθεση από: ioanna στις Ιουλίου 25, 2011, 10:05:05 pmΠαράθεση από: epistimik στις Ιουλίου 25, 2011, 07:23:13 pmΠαράθεση από: ioanna στις Ιουλίου 25, 2011, 05:38:29 pmΜια ερωτηση σχετικα με την εγκυκλιο για την ειδικη αγωγη: Για τους υποψηφίους των πινάκων αναπληρωτών ΕΑΕ και ωρομισθίων ΕΑΕτης παρούσης εγκυκλίου, οι οποίοι κατατάσσονται και στους αντίστοιχους πίνακες ΓενικήςΕκπαίδευσης ή Φυσικής Αγωγής (Τ.Α.Δ.), σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσανομοθεσία, αναστέλλεται η υποψηφιότητά τους στους πίνακες Ειδικής Αγωγής καιΕκπαίδευσης(ΕΑΕ) σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο στην Γενική Εκπαίδευσηή Φυσική Αγωγή και αντιστρόφως. δηλαδη για να καταλαβω δεν θα με καλεσουν και απο τον πινακα της γενικης αργοτερα. Δηλαδη σε ενα τετοιο ενδεχομενο με διαγραφουν απο τον πινακα της γενικης φετος? Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει αρνηση?το θέμα έχει συζητηθεί αρκετά στο φόρουμ, κάνε μια αναζήτησηαχ, αν μπορεις πες μου τελικα τι ισχυει γιατι ψαχνω και δεν βρισκω κατι ξεκαθαρο!!!Σ'ευχαριστω!!!![/qu Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Θα δουλέψεις ή στη γενική ή στην ειδική. Δεν αρνείσαι θέση γιατί το σύστημα σε διαγράφει αυτόματα όταν σε καλέσουν από κάποιον πίνακα.Σας ευχαριστω για την διευκρινηση!
Πρώτοι οι έχοντες διδακτορικό,ύστερα όσοι έχουν μεταπτυχιακό, πτυχίο ειδικής, γονείς παιδιών με αναπηρία,αυτοί που έχουν 3 χρόνια συν σεμινάριο, σεμινάριο.
Παράθεση από: ealevrid στις Ιουλίου 25, 2011, 05:48:02 pmΑυτό με το μεταπτυχιακό κι εμένα με ρώτησαν : έχετε μεταπτυχιακό; ευτυχώς το είχα μαζί μου (του φρόνιμου το παιδί) το έδειξα και μου έβαλε στο αντίστοιχο τη λέξη ΝΑΙ.αλλά λέω για καλό και για κακό στις διακοπές να πάρω μαζί μου εκτός από μαγιώ,σανδάλια καιπτυχίο,μεταπτυχιακό,Braille,προυπηρεσία κτλ. κτλ. ε;;λες να ζητήξουν και το εκκαθαριστικό της εφορίας;χαχα Κανονικά όταν είσαι παλιός δε χρειάζεται να έχεις μαζί τπτ άλλο εκτός από ταυτότητα. Ο καταχωρητής οφείλει να μπει στο σύστημα στην περσινή αίτηση για να επιβεβαιώσει μεταπτυχιακό, μπραιγ κτλ....Εκτός και αν τα καταθέτεις για πρώτη φορά. Τότε πρέπει να τα έχεις μαζί σου.
Αν είναι μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή, ναι, μπαίνει πάνω από το σεμινάριο με προϋπηρεσία.
γνωρίζει κανείς αν πέρσι πήρανε καθόλου αμω για ΠΕ02..και σε ποια χρονική περίοδο?