0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nero στις Αυγούστου 29, 2011, 12:05:04 pmΠαράθεση από: tempelina στις Αυγούστου 29, 2011, 12:01:09 pmΕίναι σίγουρο πια ότι θα προηγηθεί η γενική. Αν μάλιστα ισχύσει και το "θα πάρουμε αναπληρωτες μέχρι 8 Σεπτέμβρη" της Διαμαντοπούλου.. Εμάς μας βλέπω μετά τις 15.αυτο βλεπω κι εγω 15-20 ειναι το πιθανοτερο διαστημα....nero,καλημέρα!μίλησες κι εσύ με υπουργείο;σου είπαν κι εσένα Τετάρτη;Κι εγώ αυτό έμαθα,μετά τις 15 η α' φάση!
Παράθεση από: tempelina στις Αυγούστου 29, 2011, 12:01:09 pmΕίναι σίγουρο πια ότι θα προηγηθεί η γενική. Αν μάλιστα ισχύσει και το "θα πάρουμε αναπληρωτες μέχρι 8 Σεπτέμβρη" της Διαμαντοπούλου.. Εμάς μας βλέπω μετά τις 15.αυτο βλεπω κι εγω 15-20 ειναι το πιθανοτερο διαστημα....
Είναι σίγουρο πια ότι θα προηγηθεί η γενική. Αν μάλιστα ισχύσει και το "θα πάρουμε αναπληρωτες μέχρι 8 Σεπτέμβρη" της Διαμαντοπούλου.. Εμάς μας βλέπω μετά τις 15.
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 29, 2011, 12:21:45 pmΠαράθεση από: nero στις Αυγούστου 29, 2011, 12:05:04 pmΠαράθεση από: tempelina στις Αυγούστου 29, 2011, 12:01:09 pmΕίναι σίγουρο πια ότι θα προηγηθεί η γενική. Αν μάλιστα ισχύσει και το "θα πάρουμε αναπληρωτες μέχρι 8 Σεπτέμβρη" της Διαμαντοπούλου.. Εμάς μας βλέπω μετά τις 15.αυτο βλεπω κι εγω 15-20 ειναι το πιθανοτερο διαστημα....nero,καλημέρα!μίλησες κι εσύ με υπουργείο;σου είπαν κι εσένα Τετάρτη;Κι εγώ αυτό έμαθα,μετά τις 15 η α' φάση!oxi δεν μιλησα mitsy εκτιμηση εκαναοσο για τις 11 δεν το βλεπω ακομα δεν θα εχουν παει καλα καλα της γενικης εκει θα στειλουν και ειδικη..πολυ δυσκολα
"Τεταρτη θα βγουν οι πινακες""Μα γγιατι τοσο αργα?""τι να σας Πω""Θα χτυπήσει το κουδουνι και μετα θα πανε οι εκπαιδευικοι?""παντα εσι δεν γινεται?""ε οχι του λεω..""τι λετε? παντα ετσι γινόταν""Οχι..εχουν ανοιξει και τα σχολεια με τους αναπληρωτες στα σχολεια""ποε εγινε αυτο?""επι στυλιανιδη""ε...επι διαμναοπουλου δεν θα γινει αυτο"αααααααααααααακκκουυυυυυ ρε
εγώ άκουσα οτι 11 Σεπτέμβρη έιναι η πρόθεση να φύγει η πρώτη φάση που θα περιλαμβάνει Ειδικά Σχολεία, τα ΤΕ και την παράλληλη...όλα μαζί!
Παράθεση από: dimik στις Αυγούστου 29, 2011, 02:47:45 pm"Τεταρτη θα βγουν οι πινακες""Μα γγιατι τοσο αργα?""τι να σας Πω""Θα χτυπήσει το κουδουνι και μετα θα πανε οι εκπαιδευικοι?""παντα εσι δεν γινεται?""ε οχι του λεω..""τι λετε? παντα ετσι γινόταν""Οχι..εχουν ανοιξει και τα σχολεια με τους αναπληρωτες στα σχολεια""ποε εγινε αυτο?""επι στυλιανιδη""ε...επι διαμναοπουλου δεν θα γινει αυτο"αααααααααααααακκκουυυυυυ ρεχαχαχαχααχπάντως την Τετάρτη την έχουνε σίγουρη!!!
Συνάδελφοι καλησπέρα, είμαι καινούρια στην παρέα σας , αλλά παρακολουθώ συχνά τις συζητήσεις σας .θα ήθελα να ρωτήσω το εξής Έχω κάνει τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και στο γενικής και στο ειδικής και επειδή με είχαν πάρει πέρυσι στο γενικής προσδοκώ ότι θα με πάρουν και φέτος. Όμως κάπου διάβασα πιο πάνω ότι για να μας πάρουν σε ένα από τα δύο θα πρέπει να ακυρώσουμε τη μία από τις δύο αιτήσεις που κάναμε . Κατάλαβα καλά ή όχι Γιατί εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι υπήρχαν άτομα που τους κάλεσαν και στα δύο και επέλεξαν εκείνα που θα πάνε ανάλογα με την περίσταση. Μπορείτε να με ενημερώσετε σας παρακαλ΄ω όσοι γνωρίζετε κάτι περισσότερο μήπως πρέπει να προλάβω πριν βγουν οι αναπληρώσεις. Ευχαριστώ και κουράγιο σε όλους.
Παράθεση από: WOMAN στις Αυγούστου 29, 2011, 04:45:26 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα, είμαι καινούρια στην παρέα σας , αλλά παρακολουθώ συχνά τις συζητήσεις σας .θα ήθελα να ρωτήσω το εξής Έχω κάνει τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και στο γενικής και στο ειδικής και επειδή με είχαν πάρει πέρυσι στο γενικής προσδοκώ ότι θα με πάρουν και φέτος. Όμως κάπου διάβασα πιο πάνω ότι για να μας πάρουν σε ένα από τα δύο θα πρέπει να ακυρώσουμε τη μία από τις δύο αιτήσεις που κάναμε . Κατάλαβα καλά ή όχι Γιατί εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι υπήρχαν άτομα που τους κάλεσαν και στα δύο και επέλεξαν εκείνα που θα πάνε ανάλογα με την περίσταση. Μπορείτε να με ενημερώσετε σας παρακαλ΄ω όσοι γνωρίζετε κάτι περισσότερο μήπως πρέπει να προλάβω πριν βγουν οι αναπληρώσεις. Ευχαριστώ και κουράγιο σε όλους.[/quoteΑν βγουν της γενικής πρώτα, αυτομάτως θα διαγραφείς από τους πίνακες της ειδικής. Και το αντίστροφο. Αυτό ισχύει από φέτος. Το πιθανότερο είναι να βγουν πρώτα της γενικης.Αν βγουν της γενικής πρώτα, αυτομάτως θα διαγραφείς από τους πίνακες της ειδικής. Και το αντίστροφο. Αυτό ισχύει από φέτος. Το πιθανότερο είναι να βγουν πρώτα της γενικης
Συνάδελφοι καλησπέρα, είμαι καινούρια στην παρέα σας , αλλά παρακολουθώ συχνά τις συζητήσεις σας .θα ήθελα να ρωτήσω το εξής Έχω κάνει τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και στο γενικής και στο ειδικής και επειδή με είχαν πάρει πέρυσι στο γενικής προσδοκώ ότι θα με πάρουν και φέτος. Όμως κάπου διάβασα πιο πάνω ότι για να μας πάρουν σε ένα από τα δύο θα πρέπει να ακυρώσουμε τη μία από τις δύο αιτήσεις που κάναμε . Κατάλαβα καλά ή όχι Γιατί εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι υπήρχαν άτομα που τους κάλεσαν και στα δύο και επέλεξαν εκείνα που θα πάνε ανάλογα με την περίσταση. Μπορείτε να με ενημερώσετε σας παρακαλ΄ω όσοι γνωρίζετε κάτι περισσότερο μήπως πρέπει να προλάβω πριν βγουν οι αναπληρώσεις. Ευχαριστώ και κουράγιο σε όλους.[/quoteΑν βγουν της γενικής πρώτα, αυτομάτως θα διαγραφείς από τους πίνακες της ειδικής. Και το αντίστροφο. Αυτό ισχύει από φέτος. Το πιθανότερο είναι να βγουν πρώτα της γενικης.