0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
arsinoh2 μπορείς κάποια στιγμή να παραθέσεις τα ίδια στοιχεία και για την πρωτοβάθμια; Αν δεν σου κάνει κόπο! Μιας και αυτό είναι ένα γενικό θέμα για τους αναπληρωτές ειδικής οπότε καλό θα ήταν να υπάρχουν όλα τα στοιχεία μαζεμένα.
Καλημέρα σε όλους!!καλή υπομονή και με το καλό να δούμε και τους πίνακες!!όποιος έχει νέα ας ενημερώνει!
ε να μη βγουν??το τέλος της περασμένης εβδομάδας πέρασε.....τώρα είναι η αρχή της επόμενης.....αν και η καθιερωμένη αγωνία δε νομίζω να λείψει.....μεχρι το μεσημέρι θα λένε στα τηλέφωνα :σημερα το μεσημερι ή αυριο....και αυριο θα λενε:όπου να ναι, το προσπαθούμε....και τελικα κατα τις 6 αυριο το απογευμα θα βγουν................ελπιζω να μην πεσω μεσα
Παράθεση από: evi.p στις Αυγούστου 29, 2011, 09:00:09 amε να μη βγουν??το τέλος της περασμένης εβδομάδας πέρασε.....τώρα είναι η αρχή της επόμενης.....αν και η καθιερωμένη αγωνία δε νομίζω να λείψει.....μεχρι το μεσημέρι θα λένε στα τηλέφωνα :σημερα το μεσημερι ή αυριο....και αυριο θα λενε:όπου να ναι, το προσπαθούμε....και τελικα κατα τις 6 αυριο το απογευμα θα βγουν................ελπιζω να μην πεσω μεσακι εμένα πιθανότερο το αύριο μου φαίνεται!Εντάξει,όσο να΄ναι,το αύριο εμπνέει μια αισιοδοξία!!!
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 29, 2011, 09:02:43 amΠαράθεση από: evi.p στις Αυγούστου 29, 2011, 09:00:09 amε να μη βγουν??το τέλος της περασμένης εβδομάδας πέρασε.....τώρα είναι η αρχή της επόμενης.....αν και η καθιερωμένη αγωνία δε νομίζω να λείψει.....μεχρι το μεσημέρι θα λένε στα τηλέφωνα :σημερα το μεσημερι ή αυριο....και αυριο θα λενε:όπου να ναι, το προσπαθούμε....και τελικα κατα τις 6 αυριο το απογευμα θα βγουν................ελπιζω να μην πεσω μεσακι εμένα πιθανότερο το αύριο μου φαίνεται!Εντάξει,όσο να΄ναι,το αύριο εμπνέει μια αισιοδοξία!!! σωστα!!εχεις να περιμενεις ρε παιδι μου....θα ανεβουμε καμια 10ρια θεσεις απο περσυ αραγε??
τι να πω μακαρι να παμε καλα!!να ρωτησω....στο 210 3442190 παιρνουμε τηλ.??
Τελειαααα.......μολις πηρα τηλ. και μου ειπαν περιπου την Τεταρτη..... επιστροφη στις παραλιες λοιπον.....