0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eam στις Ιουλίου 11, 2011, 10:29:59 amΝα πάμε να πάμε αρκει να έχει δροσιά!Αν ειναι απο βδομάδα και γω ψηφίζω παγουρία
Να πάμε να πάμε αρκει να έχει δροσιά!
Καλησπέρα,συνάδελφοι!!!!Εχω θέσει κ αλλού στο pde την απορία μου, αλλά εδω βλέπω οτι είστε οι πλέον αρμόδιοι.Είμαι φιλόλογος .Αναρωτιέμαι αν ξέρει κάποιος τα εξής:1) Τα μεταπτυχιακά ειδικής αγωγής που είναι εξ αποστάσεως σε Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας αναγνωρίζονται για να μπω στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών ειδικής αγωγής ; Μου είπαν οι υπεύθυνοι ενός μεταπτυχιακού που βρήκα εξ αποστάσεως σε Ανοιχτό Πανεπιστ.Αγγλίας οτι έχουν αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ. Αρα, είμαι κατοχυρωμένη ;2)Το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής μοριοδοτείται με 2,5 μόρια στη γενική παιδεία;3)Η προυπηρεσία στα ειδικά σχολεια του αναπληρωτή ειδικής αγωγής μπορεί να "μεταφερθεί" στη γενική παιδεία;Συγγνώμη για τις αφελείς απορίες μου.Αν ξέρει κάποιος κάτι...please,πείτε μου, περιμένω!
καλημέρα και από εμένα και καλό κουράγιο σε όλους μας και φέτος!επειδή έχω μπερδευτεί για άλλη μια φορά με τις διαφορές στις εγκυκλίους που κάνουν κάθε χρόνο ήθελα να σας ρωτήσω αν θα δηλώσετε περιοχές στη γενική ή μόνο το κουτάκι για διορισμό???
Μπορεί να μετρήσει μόνο στης ειδικής...Αλλά δεν έχει νόημα....Η εγκύκλιος πότε θα βγει;Σήμερα μου έιπαν ότι την περιμένουν σήμερα!; αυριο...
προσωπική εκτίμηση, μάλλον την επόμενη βδομάδα θα βγει γιατί ακόμα είναι της γενικής (έχουν προθεσμία μέχρι και την παρασκευή). μην πέσει το σύστημα :-P