0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όσον αφορά την προυπηρεσία δηλαδή όταν κάνουμε τις αιτήσεις δε θα φαίνεται στο έγγραφο που θα πάρουμε στο χέρι. θα τη δούμε όμως στους πίνακες όταν αυτοί αναρτηθούν. σωστά;;; θα πρέπει να την καταθέσουμε όμως στη δευτεροβάθμια μαζί με την αίτηση;;;;Η προκήρυξη επισημαίνει πως όχι για αυτούς που έχουν παλιότερα κάνει τα χαρτιά τους. Τι λέτε;;;;
Καλησπέρα!! Ένα καλό είναι το ότι ζητάνε πιστοποιητικό επάρκειας για τη Νοηματική. Όμως θα έπρεπε να σκεφτούν και όσους έχουν τελειώσει 4ο κύκλο (το έτος επάρκειας) και περιμένουν να δώσουν εξετάσεις για το πιστοποιητικό το Νοέμβρη. Δε θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και αυτοί σε περίπτωση που απορροφηθούν όλοι όσοι έχουν πιστοποιητικά και υπάρχουν ανάγκες;Γιατί τι είναι καλύτερο; να έχει κάποιος επάρκεια στη νοηματική και σεμινάριο ή 4ο κύκλο και μεταπτυχιακό; Νομίζω θα προτιμούσα το 2ο.
ΣυναδελφοιΕγω εχω επαρκεια στη νοηματικη την οποια και δηλωσα περυσι Την πατησα βεβαια γιατι αν δεν την ειχα δηλωσει θα δουλευα κοντιτερα κατα 100 χλμ στο σπιτι μια και θα με επελεγαν απο τον πινακα της ειδικης με σεμιναριο και οχι απο τον πινακα ΕΝΓ Θυμαστε περυσι ο χαμος που εγινε με τη σειρα των κλησεων των αναπληρωτων Φετος ουτε κατα δοιανεια δεν θελω να δηλωσω την επαρκεια αλλα δεν ειδα καπου να αναφερει η εγκυκλιος αν μπορω να αφαιρεθω απο τους πινακες ΕΝΓ Γινεται?
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 05:26:48 pmdemi44,φαίνεται μια τάση για ξεκαθάρισμα γενικώς....και αυτό είναι καλό!μην ανησυχείς,θα πάρεις την επάρκειά σου το Νοέμβρη και θα κάνεις κανονικά τα χαρτιά σου!
Εγω δν μπορω να καταλάβω σκεπτικό προσμετρησης. Πέρσι ΌΣΟΙ δούλεψαν πληρούσαν τις προϋποθέσεις....φέτος γιατί να μετρηθεί και η φετινη προϋπηρεσία..?