0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tsikoman στις Ιουλίου 18, 2011, 09:57:15 pmΠαράθεση από: demi44 στις Ιουλίου 18, 2011, 05:22:18 pmΚαλησπέρα!! Ένα καλό είναι το ότι ζητάνε πιστοποιητικό επάρκειας για τη Νοηματική. Όμως θα έπρεπε να σκεφτούν και όσους έχουν τελειώσει 4ο κύκλο (το έτος επάρκειας) και περιμένουν να δώσουν εξετάσεις για το πιστοποιητικό το Νοέμβρη. Δε θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και αυτοί σε περίπτωση που απορροφηθούν όλοι όσοι έχουν πιστοποιητικά και υπάρχουν ανάγκες;Γιατί τι είναι καλύτερο; να έχει κάποιος επάρκεια στη νοηματική και σεμινάριο ή 4ο κύκλο και μεταπτυχιακό; Νομίζω θα προτιμούσα το 2ο.ερώτηση για να δώ αν κατάλαβα σωστα:πλέον για τον Πίνακα ΕΑΕ απαιτείται η επάρκεια ενγ (όχι οι κύκλοι, όσους κι αν έχεις)αλλά για τους Πίνακες ΕΑΕ+Braille, EAE+ΕΝΓ, ΕΑΕ+ΕΝΓ+Braille θα ισχύουν οι κύκλοι της ενγ ;;;(λεπτομέρειες σελ. 28 εγκυκλίου, αρ.3)για τον πινακα νοηματικης κ νομηματικης +braille απαιτειται επαρκεια οχι για τον γενικο της ειδικης
Παράθεση από: demi44 στις Ιουλίου 18, 2011, 05:22:18 pmΚαλησπέρα!! Ένα καλό είναι το ότι ζητάνε πιστοποιητικό επάρκειας για τη Νοηματική. Όμως θα έπρεπε να σκεφτούν και όσους έχουν τελειώσει 4ο κύκλο (το έτος επάρκειας) και περιμένουν να δώσουν εξετάσεις για το πιστοποιητικό το Νοέμβρη. Δε θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και αυτοί σε περίπτωση που απορροφηθούν όλοι όσοι έχουν πιστοποιητικά και υπάρχουν ανάγκες;Γιατί τι είναι καλύτερο; να έχει κάποιος επάρκεια στη νοηματική και σεμινάριο ή 4ο κύκλο και μεταπτυχιακό; Νομίζω θα προτιμούσα το 2ο.ερώτηση για να δώ αν κατάλαβα σωστα:πλέον για τον Πίνακα ΕΑΕ απαιτείται η επάρκεια ενγ (όχι οι κύκλοι, όσους κι αν έχεις)αλλά για τους Πίνακες ΕΑΕ+Braille, EAE+ΕΝΓ, ΕΑΕ+ΕΝΓ+Braille θα ισχύουν οι κύκλοι της ενγ ;;;(λεπτομέρειες σελ. 28 εγκυκλίου, αρ.3)
Καλησπέρα!! Ένα καλό είναι το ότι ζητάνε πιστοποιητικό επάρκειας για τη Νοηματική. Όμως θα έπρεπε να σκεφτούν και όσους έχουν τελειώσει 4ο κύκλο (το έτος επάρκειας) και περιμένουν να δώσουν εξετάσεις για το πιστοποιητικό το Νοέμβρη. Δε θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και αυτοί σε περίπτωση που απορροφηθούν όλοι όσοι έχουν πιστοποιητικά και υπάρχουν ανάγκες;Γιατί τι είναι καλύτερο; να έχει κάποιος επάρκεια στη νοηματική και σεμινάριο ή 4ο κύκλο και μεταπτυχιακό; Νομίζω θα προτιμούσα το 2ο.
απορια: αν ο πινακας της νοηματικης τελειωσει(στην ειδικοτητα μου μονο τρια ατομα εχουν επαρκεια) τοτε απο που θα βρει τους υπολοιπους??
Παράθεση από: pe20/7 στις Ιουλίου 18, 2011, 11:35:53 pmαπορια: αν ο πινακας της νοηματικης τελειωσει(στην ειδικοτητα μου μονο τρια ατομα εχουν επαρκεια) τοτε απο που θα βρει τους υπολοιπους?? κάνω δύο εικασίες που μόνο λάθος μπορεί να είναι, ελπίζω να απαντήσει καποιος σωστά:1. θα πάρει με κύκλους (που οι κύκλοι θα πρέπει να φαίνονται στους νέους πίνακες, που όμως δε δηλώνουμε κύκλους, πχ κάποιος που πέρισυ είχε τον 3ο κύκλο και φέτος πήρε τον 4ο, πώς θα φαίνεται ο 4ος κυκλος στον νέο πίνακα;)2. θα πάρει απο την γενικη αγωγή (που δεν θα γνωρίζουν νοηματική!)
γνωρίζει κανείς αν και πόσους τους προσπέρασαν φέτος επειδή δεν τίκαραν το κουτάκι;
ας ξαναρωτήσω γιατί δεν μου απαντάει κανείς. η απορία μου είναι η εξής. υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι στην κατάταξη στον πίνακα β λόγω της προυπηρεσία που θα προσμετρηθεί? φαντάζομαι πως μάλλον όχι. έχω δίκιο? πραγματικά έχει μεγάλη σημασία το τι θα δηλώσω φέτος οπότε σας παρακαλώ πείτε μου.
Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στην πιστοποίηση της επάρκειας στην braille και στην βεβαίωση;Ποιά είναι η διαδικασία μετατροπής;