0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 19, 2011, 03:38:13 pmΗ μείωση κατά 50%, αν εφαρμοστεί, αφορά στο σύνολο των προσλήψεων αναπληρωτών, όχι μόνο της γενικής αγωγής. Αρχές Σεπτέμβρη θα μπορεί να πει το Υπουργείο πόσους θα χρειαστεί τελικά. Περιμένετε να γίνουν πρώτα οι τοποθετήσεις των μονίμων και μετά οι αποσπάσεις. δεν αναφερεται στην ειδικη αγωγη η μειωση εκει εχουν ανακοινωθει επισημως οι πιστωσεις στην γενικη δεν εχουν ανακοινωθει οποτε τα σεναρια ειναι ανοιχτα...
Η μείωση κατά 50%, αν εφαρμοστεί, αφορά στο σύνολο των προσλήψεων αναπληρωτών, όχι μόνο της γενικής αγωγής. Αρχές Σεπτέμβρη θα μπορεί να πει το Υπουργείο πόσους θα χρειαστεί τελικά. Περιμένετε να γίνουν πρώτα οι τοποθετήσεις των μονίμων και μετά οι αποσπάσεις.
Ευχαριστώ πολύ spapioan !!!!!!!!!!!Κάνουμε την ίδια ευχή, ασεπ ποτέ ξανά αλλά το βλέπω να μας έρχεται !!!!!Έχω διαβάσει τρελά για 2 φορές κ έχασα 4χρόνια από τη ζωή μου κ σιγά το αποτέλεσμα...έφαγα τα λεφτά μου στα πέρα δώθε για τα ελάχιστα μόρια μπάς κ μαζευτούν κ πάω αναπληρώτρια.....όλοι εδω μέσα έχουμε πονεμένες ιστορίες!Αστα.........Η υπουργός νομίζω είχε πει οτι με τον ασεπ της γενικής θέλει να κάνει κ τον ασεπ ειδικής. Εννοούσε μόνο για ασεπ ειδικής πρωτοβάθμιας;Γιατί ξέρω φίλο μου φιλόλογο που είχε ξεκινήσει διάβασμα πέρσι για ασεπ ειδικής.
ναι διάβαζε στα σίγουρα...τι να πω;;;;;θα γραφτώ facebook γιατί κάτι πρέπει να γίνει...ακούνητα στρατιωτάκια έχουμε καταντήσει. Να οργανωθούμε ρε παιδιά...ως πότε θα δεχόμαστε τα πάντα;;;
spapioan, ξέρω δεν εχει βγει καμια εγκύκλιος ειδικής αγ. αλλά υποθετικά , προσωπική σου άποψη, θα έχει την ίδια μοριοδότηση ν. 3848 με αγγλικά κ ecdl ; Ή μόνο η προυπηρεσία κ ό,τι γράψεις ; Είπαμε τι φαντάζεσαι εσύ οτι θα γίνει