0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως έχω να πω το εξής: αν εργαζόμουν στο υπουργείο και γυρνούσα από άδεια αυτή την εβδομάδα, ό,τι και να με ρωτούσανε θα τους έλεγα αυτομάτως αρχές της επόμενης για να μην με ζαλίζουν. Νομίζω πως ο καθένας θα έκανε το ίδιο.
άντε έως τώρα η ΕΑΕ ήταν ένα σκαλοπάτι για τον διορισμό. τώρα που τέλος με τις προυπηρεσίες της γενικής και τις ανύπαρκτες θέσεις διορισμού στην ειδική αγωγή θα γίνει χαμός στους πίνακες. σκεφτόμουν οτι στα μεταπτυχιακά θα γίνει χαμός αφού ο κάτοχος προσπερνάει όλους τους έχοντες σεμινάρια και προυπηρεσία. θα αλλάξει λέτε αυτό? είναι σωστό κάποιος που έχει 20+ μήνες προυπηρεσίας να τον προσπερνάει ο πιτσιρικάς που είχε λεφτά και έκανε μεταπτυχιακό? τι λέτε?
το θέμα δεν ειναι αν εχεις μεταπτυχιακο η σεμιναριο αλλα αν εισαι σε θέση να κάνεις σωστα τη δουλειά σου.. φέτος μου βγήκαν τα ματια μ αυτα που ειδα.. ειδα ανθρωπους χρόνια στην εκπαιδευση να συμπεριφερονται άσχημα στα παιδακια μας φυσικα με μεταπτυχιακο και άλλους συναδέλφους με σεμινάριο να καταβάλλουν τέτοια προσπάθεια που τους έβγαζα το καπέλο.. αρα για μενα σχέση εχει η ανθρωπιά και όχι τα χαρτια..
Ερωτηση: αν καποιος προσληφθει στην ειδικη αγωγη θα μετραει η προυπηρεσια του και στη γενικη και το αντιστροφο? μεχρι τωρα αυτι ισχυε, αλλα τωρα που θα προσληφθει ή στην ειδκη ή στην γενικη τι ισχυει με την προυπηρεσια?
Παράθεση από: ioanna στις Αυγούστου 25, 2011, 12:32:10 amΕρωτηση: αν καποιος προσληφθει στην ειδικη αγωγη θα μετραει η προυπηρεσια του και στη γενικη και το αντιστροφο? μεχρι τωρα αυτι ισχυε, αλλα τωρα που θα προσληφθει ή στην ειδκη ή στην γενικη τι ισχυει με την προυπηρεσια?Δεν μεταφέρεται η προϋπηρεσία της ειδικής στους πίνακες της γενικής πλέον. Το λέει η εγκύκλιος της ειδικής.
Παράθεση από: aelia στις Αυγούστου 25, 2011, 01:02:10 amΠαράθεση από: ioanna στις Αυγούστου 25, 2011, 12:32:10 amΕρωτηση: αν καποιος προσληφθει στην ειδικη αγωγη θα μετραει η προυπηρεσια του και στη γενικη και το αντιστροφο? μεχρι τωρα αυτι ισχυε, αλλα τωρα που θα προσληφθει ή στην ειδκη ή στην γενικη τι ισχυει με την προυπηρεσια?Δεν μεταφέρεται η προϋπηρεσία της ειδικής στους πίνακες της γενικής πλέον. Το λέει η εγκύκλιος της ειδικής.Αν θες μπορεις να μου πεις σε ποια παραγραφο της εγκυκλιου το λεει? Ευχαριστω!
Παράθεση από: ioanna στις Αυγούστου 25, 2011, 01:54:32 amΠαράθεση από: aelia στις Αυγούστου 25, 2011, 01:02:10 amΠαράθεση από: ioanna στις Αυγούστου 25, 2011, 12:32:10 amΕρωτηση: αν καποιος προσληφθει στην ειδικη αγωγη θα μετραει η προυπηρεσια του και στη γενικη και το αντιστροφο? μεχρι τωρα αυτι ισχυε, αλλα τωρα που θα προσληφθει ή στην ειδκη ή στην γενικη τι ισχυει με την προυπηρεσια?Δεν μεταφέρεται η προϋπηρεσία της ειδικής στους πίνακες της γενικής πλέον. Το λέει η εγκύκλιος της ειδικής.Αν θες μπορεις να μου πεις σε ποια παραγραφο της εγκυκλιου το λεει? Ευχαριστω!δεν το λεει η εγκυκλιος της ειδικης γιατι δεν χρειαζεται αφου ολοι οι πινακες της γενικης κλειδωνουν και προσμετραται η προυπηρεσια που αποκτηθηκε μεχρι 30-6-2010..