0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν παίρνεις μετάθεση τον πρώτο χρόνο, κάνεις τα χαρτιά σου για να πάρεις για τον δεύτερο χρόνο
Συγχαρητήρια eam!αντε και στα δικά μας!!(λέμε τώρα!)είμαι σχεδόν σίγουρος πως 3 χρ'ονια είναι 36 μήνες όπως ακριβώς υπολογίζεται και το ΜΚ!
Παράθεση από: spithas στις Αυγούστου 30, 2011, 03:59:59 pmΣυγχαρητήρια eam!αντε και στα δικά μας!!(λέμε τώρα!)είμαι σχεδόν σίγουρος πως 3 χρ'ονια είναι 36 μήνες όπως ακριβώς υπολογίζεται και το ΜΚ!Αν διαβασεις τον νομο και την εγκυκλιο που παρεθεσε ο epistimik λιγο παραπανω θα δεις πως αναφερει 3 ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ετη Λιγο δυσκολο το διδακτικο ετος να θεωρειται 12 μηνες
πλεον στα ΚΕΔΔΥ πηγαινουν και οι φυσικοι μετα απο πιεση της ενωσης φυσικων
Πριν από λίγο πήρα πάλι τηλ. στο υπουργείο και μου είπαν ότι δε θα βγουν σήμερα οι πίνακες. Ρώτησα αν θα βγουν αύριο και μου είπαν ότι δε ξέρουν και μάλιστα με ύφος! Ξέρει κάνεις κάτι??
Εγώ φέτος κατέθεσα πρώτη φορά τα χαρτιά μου και δεν έχω ιδέα σε ποια σειρά θα βρίσκομαι στον πίνακα. Αύριο υποτίθεται ότι πιάνω δουλειά σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Περίμενα να έχουν βγει πιο νωρίς οι πίνακες για ξέρω τη σειρά μου και αν έχω πιθανότητες να με πάρουν για να πάρω τηλ στο σχολείο και να τους πω ότι δε θα πάω. Τι να κάνω τώρα δε ξέρω.... Θα ξεκινήσω κανονικά και αν με πάρουν θα τους πω άντε γεια τώρα?? Να μην πάω καθόλου με τη πιθανότητα να μη με πάρουν και στην ειδική και να μείνω χωρίς δουλειά? Έλεος δλδ!! Δε μπορούν να παίζουν με τις ζωές μας έτσι!!