0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τίποτα ε;;;δεν έχει νόημα να ξεροσταλιάσεις!Εξάλλου,και οι πίνακες να βγουν τοποθετήσεις δε θα γίνουν άμεσα οπότε;;Δε θα έχουμε και τεράστια διαφορά στις θέσεις!Τέλος πάντων,τι να πεις!Ας είναι και αύριο!!!Εσύ kynthia είσαι φιλόλογος;;;
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 31, 2011, 01:42:59 pmτίποτα ε;;;δεν έχει νόημα να ξεροσταλιάσεις!Εξάλλου,και οι πίνακες να βγουν τοποθετήσεις δε θα γίνουν άμεσα οπότε;;Δε θα έχουμε και τεράστια διαφορά στις θέσεις!Τέλος πάντων,τι να πεις!Ας είναι και αύριο!!!Εσύ kynthia είσαι φιλόλογος;;;Ναι mitsy φιλόλογος είμαι,εσύ;; Τελευταία πληροφορία από υπουργείο 'πριν 2 λεπτά' : ¨Οι πίνακες θα βγουν ή σήμερα το απόγευμα ή αύριο¨................................... τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Παράθεση από: kynthia στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:19:41 pmΠαράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 31, 2011, 01:42:59 pmτίποτα ε;;;δεν έχει νόημα να ξεροσταλιάσεις!Εξάλλου,και οι πίνακες να βγουν τοποθετήσεις δε θα γίνουν άμεσα οπότε;;Δε θα έχουμε και τεράστια διαφορά στις θέσεις!Τέλος πάντων,τι να πεις!Ας είναι και αύριο!!!Εσύ kynthia είσαι φιλόλογος;;;Ναι mitsy φιλόλογος είμαι,εσύ;; Τελευταία πληροφορία από υπουργείο 'πριν 2 λεπτά' : ¨Οι πίνακες θα βγουν ή σήμερα το απόγευμα ή αύριο¨................................... τα συμπεράσματα δικά σας!!!κι εγώ!τι καλά που έκανα που δεν μπήκα όλο το πρωί!και φυσικά δε θα κάτσω και όλη μέρα!μακάρι να βγουν σήμερα συνάδελφοι,να αρχίσουμε άλλο άγχος μετά με τις τοποθετήσεις!!πάντα είχα την απορία γιατί σε κάθε τηλ δίνουν διαφορετικές πληροφορίες!!!!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:27:56 pmΠαράθεση από: kynthia στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:19:41 pmΠαράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 31, 2011, 01:42:59 pmτίποτα ε;;;δεν έχει νόημα να ξεροσταλιάσεις!Εξάλλου,και οι πίνακες να βγουν τοποθετήσεις δε θα γίνουν άμεσα οπότε;;Δε θα έχουμε και τεράστια διαφορά στις θέσεις!Τέλος πάντων,τι να πεις!Ας είναι και αύριο!!!Εσύ kynthia είσαι φιλόλογος;;;Ναι mitsy φιλόλογος είμαι,εσύ;; Τελευταία πληροφορία από υπουργείο 'πριν 2 λεπτά' : ¨Οι πίνακες θα βγουν ή σήμερα το απόγευμα ή αύριο¨................................... τα συμπεράσματα δικά σας!!!κι εγώ!τι καλά που έκανα που δεν μπήκα όλο το πρωί!και φυσικά δε θα κάτσω και όλη μέρα!μακάρι να βγουν σήμερα συνάδελφοι,να αρχίσουμε άλλο άγχος μετά με τις τοποθετήσεις!!πάντα είχα την απορία γιατί σε κάθε τηλ δίνουν διαφορετικές πληροφορίες!!!! ...και πολυ καλα εκανες mitsy κι επειδη δεν αντεξα και πηρα κι εγω μολις τωρα ευγενεστατα μου ειπαν οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτηατα να βγουν σημερα μετα τις 5 διαφορετικα αυριο το πρωι
οτι ειχε αγωνα δεν το ηξερα!!!! εννοειται μετα τον αγωνα!!!!