0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα κι απο μένα! δεν εγραψα τοσο καιρό...προσπαθώ να κρατήσω την αγωνία μου σε κάποια όρια!!!!Αλλά η αγωνία είναι δεδομένη!!!Θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβως ισχύει για τους αναπληρωτές μεσω ΕΣΠΑ; Δουλεψε κανείς απο εσας; Πως ήταν τα πράγματα;Εγω ήμουν κανονική αναπληρώτρια και δούλευαν όλα ρολόι...απο θέμα πληρωμών τουλάχιστον.Για να καταλάβω...ολα τα ΤΕ φετος θα δουλεψουν με αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ;Ευχομαι τα νεα να ερθουν το συντομοτερο...για να μη πω ΤΩΡΑ!!!
Πέρυσι τέτοια περίοδο είχε καλέσει 198 ΠΕ60.50-61 και 920 ΠΕ70.50-71
Παράθεση από: mkam στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:27:45 amκαλημέρα κι απο μένα! δεν εγραψα τοσο καιρό...προσπαθώ να κρατήσω την αγωνία μου σε κάποια όρια!!!!Αλλά η αγωνία είναι δεδομένη!!!Θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβως ισχύει για τους αναπληρωτές μεσω ΕΣΠΑ; Δουλεψε κανείς απο εσας; Πως ήταν τα πράγματα;Εγω ήμουν κανονική αναπληρώτρια και δούλευαν όλα ρολόι...απο θέμα πληρωμών τουλάχιστον.Για να καταλάβω...ολα τα ΤΕ φετος θα δουλεψουν με αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ;Ευχομαι τα νεα να ερθουν το συντομοτερο...για να μη πω ΤΩΡΑ!!!να ρωτησω κατι βασικο?στο υπουργειο την παλευουν καθολου?τωρα πηρα στο 194 και μου ειπαν την επομενη βδομαδα η αβαθμια και μετα μεσω εσπα...ξερουν που τους πανε τα 4?...οσο για το εσπα,εχουν τους ιδιους ορους με τους αναπληρωτες,ουτε κατι λιγοτερο,ουτε κατι περισσοτερο...
Από τη στιγμή που έδωσαν κ αριθμό προσλήψεων δεν υπάρχει λόγος άλλης καθυστέρησης,πιστεύω ότι τα δικά σας είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν..Μη δίνεις σημασία,να ακούς μόνο αυτά που σε συμφέρουν από τις πληροφορίες ;DΝα μου λεγες για
Παράθεση από: eirini21 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:34:52 amΠαράθεση από: mkam στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:27:45 amκαλημέρα κι απο μένα! δεν εγραψα τοσο καιρό...προσπαθώ να κρατήσω την αγωνία μου σε κάποια όρια!!!!Αλλά η αγωνία είναι δεδομένη!!!Θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβως ισχύει για τους αναπληρωτές μεσω ΕΣΠΑ; Δουλεψε κανείς απο εσας; Πως ήταν τα πράγματα;Εγω ήμουν κανονική αναπληρώτρια και δούλευαν όλα ρολόι...απο θέμα πληρωμών τουλάχιστον.Για να καταλάβω...ολα τα ΤΕ φετος θα δουλεψουν με αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ;Ευχομαι τα νεα να ερθουν το συντομοτερο...για να μη πω ΤΩΡΑ!!!να ρωτησω κατι βασικο?στο υπουργειο την παλευουν καθολου?τωρα πηρα στο 194 και μου ειπαν την επομενη βδομαδα η αβαθμια και μετα μεσω εσπα...ξερουν που τους πανε τα 4?...οσο για το εσπα,εχουν τους ιδιους ορους με τους αναπληρωτες,ουτε κατι λιγοτερο,ουτε κατι περισσοτερο...αν το σηκωσε ενας αντρας ειναι εντελως ασχετος!εμενα χτες μου ειπε μπορει κ τον αλλο μηνα!την επομενη φορα ομως θα τον βρισω αν πει ηλιθιοτητα!!
perimenw k stin geniki k stin parallili etsi opws irthan ta pragmata elpizw toulaxiston stin parallili gt vlepw na menoun polloi ektos stin geniki