0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπον παιδες...μιλησα με διευθυνση ΕΑ...σημερα οι οριστικοι και απο αυριο η μεθαύριο οι προσληψεις...περσυ η α φαση βγηκε Παρασκευη 10-09-2010..επαιρνα τηλ κ μεχρι τις 6 τ απογευμα μ λεγαν απο Δευτερα...4 με 5 ωρες αργοτερα μας ειχαν καλεσει...το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη...
eliza να σαι καλά ,αυτός ο κακός ο icarus προσπαθεί να μας πείσει να κάνουμε κάτι πιο ευχάριστο από το να φάμε και σήμερα τη μέρα μας κολλημένοι στον υπολογιστή,αλλά δε θα τα καταφέρει..
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 04:17:31 pmeliza να σαι καλά ,αυτός ο κακός ο icarus προσπαθεί να μας πείσει να κάνουμε κάτι πιο ευχάριστο από το να φάμε και σήμερα τη μέρα μας κολλημένοι στον υπολογιστή,αλλά δε θα τα καταφέρει.. http://www.youtube.com/watch?v=PQFqHBnpSJI&feature=relatedαυτό είναι ακόμη καλύτερο από το προηγούμενο...μόνο που δεν είναι για γέλια γιατί δεν παραιτήθηκε τελικά...είναι ακόμα εδώ και αυτό το καλοκαίρι ...όπως και εμείς άλλωστε τέτοιες μέρες κάθε χρόνο!!!
Παράθεση από: eliza986 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 04:13:59 pmΛοιπον παιδες...μιλησα με διευθυνση ΕΑ...σημερα οι οριστικοι και απο αυριο η μεθαύριο οι προσληψεις...περσυ η α φαση βγηκε Παρασκευη 10-09-2010..επαιρνα τηλ κ μεχρι τις 6 τ απογευμα μ λεγαν απο Δευτερα...4 με 5 ωρες αργοτερα μας ειχαν καλεσει...το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη...μιλάς για πρωτοβάθμια μάλλον ε;
Γεια σας!!! ειμαι καινουργια στο foroum. θα ηθελα να σας ρωτησω, πως μπορουν να κανουν προσληψεις στην δευτεροβαθμια αν δεν ανακοινωσουν πρωτα τους πινακες; Αυτη η καθηστερησει πινακων γινεται επειδει είρθαν ατομα καινουργια με μεταπτυχιακα; Εγω δουλευω 3 χρονια στην ειδικη και φετος με βλεπω σπιτι.....
Παράθεση από: panaker στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 04:31:03 pmΓεια σας!!! ειμαι καινουργια στο foroum. θα ηθελα να σας ρωτησω, πως μπορουν να κανουν προσληψεις στην δευτεροβαθμια αν δεν ανακοινωσουν πρωτα τους πινακες; Αυτη η καθηστερησει πινακων γινεται επειδει είρθαν ατομα καινουργια με μεταπτυχιακα; Εγω δουλευω 3 χρονια στην ειδικη και φετος με βλεπω σπιτι.....Έλεος με την ορθογραφία συνάδελφε, μου ανέβηκε η μυωπία ένα βαθμό!!!
icarus,για ριξε και σε αυτο μια ματια...http://www.youtube.com/watch?v=gwcJHiLgBAc&feature=relatedκαλυτερο δεν ειναι?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα....πολυ γελιο!!!