0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φέτος βλέπω τα topic γεμάτα με πρόχειρα σχόλια, άγνοια ακόμα και για τα βασικά και πολύ παραπληροφόρηση...καλό είναι να δημοσιοποιούνται διασταυρωμένες πληροφορίες ( προς θεού όχι τις γνώμες των υπαλλήλων του υπουργείου)...απλά αυτό δεν έχει νόημα
Παράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:05:10 amΤι νόημα έχει να παίρνετε και να ρωτάτε, λέγονται συνεχώς διαφορετικά πράγματα και αυτά που ήδη είπαν δεν επαληθεύτηκαν. Όταν είναι να βγουν, θα βγουν. Αν όλες οι διευθύνσεις δεν έχουν στείλει ακόμα τα κενά, με το να παίρνετε τηλέφωνο θα τα στείλουν;μάλλον εισαι νεος/νεα και δεν εχεις ζησει σκηνικά προηγουμενων ετων..να τα εχουν ετοιμα και να σου λενε..αυριο...και μετα απο πρηξιμο>>>ΠΡΗΞΙΜΟ..ομως να σου λεει..."καλα..καλα..ανεβαστε τα ρε παιδια"...και μετα απο λιγη ωρα να ειναι στο ιντερνετ...Αλλωστε ειναι τελειως διαφορετικό να μεσολαβει σαβ/κυρ στις ημερομηνιες προσληψεις..εχεις περισσοτερο χρόνο να ετοιμαστεις...να μαζεψεις πραγματα , να ξεσηκωσεις..παιδια...να ετοιμαστεις γενικα ....ειναι αλλιως...
Τι νόημα έχει να παίρνετε και να ρωτάτε, λέγονται συνεχώς διαφορετικά πράγματα και αυτά που ήδη είπαν δεν επαληθεύτηκαν. Όταν είναι να βγουν, θα βγουν. Αν όλες οι διευθύνσεις δεν έχουν στείλει ακόμα τα κενά, με το να παίρνετε τηλέφωνο θα τα στείλουν;
Παράθεση από: dimik στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:23:16 amΠαράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:05:10 amΤι νόημα έχει να παίρνετε και να ρωτάτε, λέγονται συνεχώς διαφορετικά πράγματα και αυτά που ήδη είπαν δεν επαληθεύτηκαν. Όταν είναι να βγουν, θα βγουν. Αν όλες οι διευθύνσεις δεν έχουν στείλει ακόμα τα κενά, με το να παίρνετε τηλέφωνο θα τα στείλουν;μάλλον εισαι νεος/νεα και δεν εχεις ζησει σκηνικά προηγουμενων ετων..να τα εχουν ετοιμα και να σου λενε..αυριο...και μετα απο πρηξιμο>>>ΠΡΗΞΙΜΟ..ομως να σου λεει..."καλα..καλα..ανεβαστε τα ρε παιδια"...και μετα απο λιγη ωρα να ειναι στο ιντερνετ...Αλλωστε ειναι τελειως διαφορετικό να μεσολαβει σαβ/κυρ στις ημερομηνιες προσληψεις..εχεις περισσοτερο χρόνο να ετοιμαστεις...να μαζεψεις πραγματα , να ξεσηκωσεις..παιδια...να ετοιμαστεις γενικα ....ειναι αλλιως...το συμπερασμα ειναι ενα....ολοι τηλ. στο υπουργειο,να τους πρηξουμε,μπας και κουνηθουν και τα βγαλουν...
Παράθεση από: dimik στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:23:16 amΠαράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:05:10 amΤι νόημα έχει να παίρνετε και να ρωτάτε, λέγονται συνεχώς διαφορετικά πράγματα και αυτά που ήδη είπαν δεν επαληθεύτηκαν. Όταν είναι να βγουν, θα βγουν. Αν όλες οι διευθύνσεις δεν έχουν στείλει ακόμα τα κενά, με το να παίρνετε τηλέφωνο θα τα στείλουν;μάλλον εισαι νεος/νεα και δεν εχεις ζησει σκηνικά προηγουμενων ετων..να τα εχουν ετοιμα και να σου λενε..αυριο...και μετα απο πρηξιμο>>>ΠΡΗΞΙΜΟ..ομως να σου λεει..."καλα..καλα..ανεβαστε τα ρε παιδια"...και μετα απο λιγη ωρα να ειναι στο ιντερνετ...Αλλωστε ειναι τελειως διαφορετικό να μεσολαβει σαβ/κυρ στις ημερομηνιες προσληψεις..εχεις περισσοτερο χρόνο να ετοιμαστεις...να μαζεψεις πραγματα , να ξεσηκωσεις..παιδια...να ετοιμαστεις γενικα ....ειναι αλλιως...Είμαι 6η χρονιά στην εκπαίδευση, και αυτό που ξέρω, επειδή ακριβώς κάθε χρόνο τα ίδια γίνονται, είναι ότι ποτέ δεν βγήκε φάση νωρίτερα επειδή "πίεσαν" οι ενδιαφερόμενοι με τηλεφωνήματα. Όταν είναι έτοιμα βγαίνουν, και έτοιμα δεν θεωρούνται όταν έχουν καταρτιστεί οι λίστες αλλά δεν έχουν μπει υπογραφές. Θεωρητικά ο υπουργός μπορεί να τα γυρίσει πίσω και την τελευταία στιγμή.
Icarus η σύγχυση, η παραπληροφόρηση και η φημολογία είναι χαρακτηρηστικά κρατών-χωρών που έχουν χάσει τον κοινωνικοοικονομικό προσανατολισμό τους και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει...
τα τελευταια 6 χρονια που ειμαστε στην κατασταση αυτη απο εκει παιρνουμε πληροφοριες κ εχουμε σωσει καταστασεις κ καταστασεις κ εχει τυχει μαλιστα να γινει με τη βοηθεια μεχρι κ του συνηγορου του πολιτη!το περιεργο που εναι;;;αν καθομουν στον καναπε μου κ κοιτουσα τ αστρα χωρις να ενοχλησω, χωρις να πιεσω πιστεψε με θα ειχα αρκετα ατομα απο πανω μου απο τοτε που οι πινακες γινοταν στις δευτεροβαθμιες κ οχι στο υπουργειο!οι παλιοι θυμουνται πολυ καλα!
Παράθεση από: maroulaki στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:50:45 amτα τελευταια 6 χρονια που ειμαστε στην κατασταση αυτη απο εκει παιρνουμε πληροφοριες κ εχουμε σωσει καταστασεις κ καταστασεις κ εχει τυχει μαλιστα να γινει με τη βοηθεια μεχρι κ του συνηγορου του πολιτη!το περιεργο που εναι;;;αν καθομουν στον καναπε μου κ κοιτουσα τ αστρα χωρις να ενοχλησω, χωρις να πιεσω πιστεψε με θα ειχα αρκετα ατομα απο πανω μου απο τοτε που οι πινακες γινοταν στις δευτεροβαθμιες κ οχι στο υπουργειο!οι παλιοι θυμουνται πολυ καλα! Δεν μιλάω για τότε που δεν υπήρχε ενιαίος πίνακας αναπληρωτών στην ειδική αγωγή και δεν μιλάω για το να ψάξει κάποιος μήπως κάπου αδικείται στην κατάταξη. Αλλά αυτή η καθημερινή αδημονία μετά γκρίνιας από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ, με τηλέφωνα ανά 5λεπτο στο Υπουργείο, δεν νομίζω ότι είναι λογική συμπεριφορά ενηλίκων.