0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ό,τι να ναι..Ας τα γράψουν να μας τα στείλουν σε cd τα ονόματα,που είναι της μόδας φέτος..
Καλημέρα και από μένα!!μόλις κάλεσα στο υπεπθ και μου είπαν ότι από στιγμή σε στιγμή θα λυθεί το τεχνικό προβλημα και μετά τη α'/θμια θα βγει και η β'/θμια.....ίσως και μέχρι Παρασκευή..... Από την άλλη μια φίλη που κάλεσε πριν 10 λεπτά της είπε ένας κύριος από τα μέσα της άλλης εβδομάδας να ξανακαλέσουμε......................ότι του φανεί του λωλοστεφανή........
Η φίλη σου μήπως κάλεσε στο 194? Ούτε αυτό που είπαν σε σένα στέκει.ΑΝ λυθεί από στιγμή σε στιγμή γιατί δίνουν πάλι την πιθανότητα της Παρασκευής..Εγώ λέω να μην παιδεύεστε τώρα άλλο με τηλέφωνα,κατά το μεσημέρι ίσως να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα.YΓ:eirini καμία ενημέρωση από κανέναν.
Παράθεση από: evi.p στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:16:21 amΚαλημέρα και από μένα!!μόλις κάλεσα στο υπεπθ και μου είπαν ότι από στιγμή σε στιγμή θα λυθεί το τεχνικό προβλημα και μετά τη α'/θμια θα βγει και η β'/θμια.....ίσως και μέχρι Παρασκευή..... Από την άλλη μια φίλη που κάλεσε πριν 10 λεπτά της είπε ένας κύριος από τα μέσα της άλλης εβδομάδας να ξανακαλέσουμε......................ότι του φανεί του λωλοστεφανή........αυτος ο κυριος που λες εμενα μου ειχε πει την τριτη οτι θα βγουν την αλλη βδομαδα και σε κπ αλλο ειπε τη δευτερα τον αλλο μηνα...ο,τι να ναι ειναι αυτος στο 194
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:19:57 amΗ φίλη σου μήπως κάλεσε στο 194? Ούτε αυτό που είπαν σε σένα στέκει.ΑΝ λυθεί από στιγμή σε στιγμή γιατί δίνουν πάλι την πιθανότητα της Παρασκευής..Εγώ λέω να μην παιδεύεστε τώρα άλλο με τηλέφωνα,κατά το μεσημέρι ίσως να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα.YΓ:eirini καμία ενημέρωση από κανέναν.για τη ββαθμια ισως εννοει μεχρι την παρασκευη...μπορει να βγουν το απογευμα της αβαθμιας και μεχρι αυριο της ββαθμιας...
Κι εμείς έχουμε μεγάλο πρόβλημα αλλά όταν μας πουν τρέχουμε.. Όλο αναποδιές ρε παιδί μου..αααα καλημέρα nero
καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη! tttzzz πάω για καφέ με τη mitsy για να χαλαρώσουμε λιγάκι. σε περιμένουμε.....