0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Nora Kak στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:21:54 pmΑν πάρουμε τηλέφωνο, και πούμε το όνομά μας, υπάρχει περίπτωση να μας πουν αν τοποθετηθήκαμε πουθενά; Τί ακριβώς πρόβλημα έχουν; δεν υπαρχει ουτε 1 στο 1.000.000αν εισαι πρωτοβαθμια εχεις τοποθετηθει αλλα δεν ξερουν που...διοτι το συστημα δεν εχει τρεξει περιοχεςαν εισαι δευτεροβαθμια ακομα δεν ξερουν τον ακριβη αριθμο το μονο που ξαναειπωθηκε ειναι για 100-120 ΠΕ03.50
Αν πάρουμε τηλέφωνο, και πούμε το όνομά μας, υπάρχει περίπτωση να μας πουν αν τοποθετηθήκαμε πουθενά; Τί ακριβώς πρόβλημα έχουν;
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:26:55 pmΠαράθεση από: Nora Kak στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:21:54 pmΑν πάρουμε τηλέφωνο, και πούμε το όνομά μας, υπάρχει περίπτωση να μας πουν αν τοποθετηθήκαμε πουθενά; Τί ακριβώς πρόβλημα έχουν; δεν υπαρχει ουτε 1 στο 1.000.000αν εισαι πρωτοβαθμια εχεις τοποθετηθει αλλα δεν ξερουν που...διοτι το συστημα δεν εχει τρεξει περιοχεςαν εισαι δευτεροβαθμια ακομα δεν ξερουν τον ακριβη αριθμο το μονο που ξαναειπωθηκε ειναι για 100-120 ΠΕ03.50εμενα,παντως,μου ειπαν πριν οτι το προβλημα ειναι στην αναρτηση των αποτελεσματων,οχι στην τοποθετηση του καθενος...
καλημερα! ρε παιδια οταν με το καλο ανακοινωθουν τα αποτελεσματα σε τι διαστημα πρεπει να παρουσιαστουμε? και γενικα ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθήσουμε μετα την ανακοινωση? (σορρυ αλλα βλεπεται ειμαι πρωταρα και δεν εχω βγαλει ακρη με ολα αυτα...)συνηθως τρεις μερες δίνουν...δε σε συμφερει ομως να χανεις μερα γιατι η προυπηρεσια και η μισθοδοσια ξεκινα από την ημερα αναληψης στη διευθυνση....εκει προσκομιζεις ολα τα χαρτια συνηθως από την αρχη και οτι αλλο σου ζητησουν
καλημερα! ρε παιδια οταν με το καλο ανακοινωθουν τα αποτελεσματα σε τι διαστημα πρεπει να παρουσιαστουμε? και γενικα ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθήσουμε μετα την ανακοινωση? (σορρυ αλλα βλεπεται ειμαι πρωταρα και δεν εχω βγαλει ακρη με ολα αυτα...)
Παράθεση από: ksanthoula_k0620 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 01:02:35 pmκαλημερα! ρε παιδια οταν με το καλο ανακοινωθουν τα αποτελεσματα σε τι διαστημα πρεπει να παρουσιαστουμε? και γενικα ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθήσουμε μετα την ανακοινωση? (σορρυ αλλα βλεπεται ειμαι πρωταρα και δεν εχω βγαλει ακρη με ολα αυτα...)συνηθως τρεις μερες δίνουν...δε σε συμφερει ομως να χανεις μερα γιατι η προυπηρεσια και η μισθοδοσια ξεκινα από την ημερα αναληψης στη διευθυνση....εκει προσκομιζεις ολα τα χαρτια συνηθως από την αρχη και οτι αλλο σου ζητησουναα μαλιστα..κατευθειαν εκει παμε η πρεπει να περασω και απο την δευτερεβαθμια??