0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οχι την αιτηση αναπληρωτη ..ολα τα υπολοιπα, πτυχιο. μεταπτυχιακο, τυχον προυπηρεσια, βεβαιωση υγειας και οτι αλλο πουν
Αγαπητοί συνάδελφοι, για να μην έχουμε ελπίδες.....προσωπικά πιστεύω ότι θα μας καλέσουν μετά την ολοκλήρωση της β΄φάσης των αποσπάσεων. Αυτό το λέω γιατί γνωρίζω 2-3 άτομα (μόνιμοι) που έχουν κάνει αίτηση για τοποθέτηση σε ειδικά σχολεία και ΕΕΕΕΚ και περιμένουν. Νομίζετε εσείς ότι το υπουργείο θα τοποθετήσει αναπληρωτές σε σχολεία που μπορεί να πάρει μόνιμους (οι οποίοι είναι και υπεράριθμοι στο νομό τους) Δεν νομίζω Τάκη...............Κατά τα άλλα ..... υπομονή!!!!!!
Συνάδελφοι γνωρίζει κανείς πιθανό αριθμό προσλήψεων στη δευτεροβάθμια? θα κυμανθούν όπως πέρσι? ή θα έχουμε κάποια μείωση...γιατί για αύξηση δύσκολο...Για 800 στη δευτεροβαθμια (περίπου), έμαθε φίλη μου από το υπουργείο.
Παράθεση από: xrispa στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 01:14:13 pmΑγαπητοί συνάδελφοι, για να μην έχουμε ελπίδες.....προσωπικά πιστεύω ότι θα μας καλέσουν μετά την ολοκλήρωση της β΄φάσης των αποσπάσεων. Αυτό το λέω γιατί γνωρίζω 2-3 άτομα (μόνιμοι) που έχουν κάνει αίτηση για τοποθέτηση σε ειδικά σχολεία και ΕΕΕΕΚ και περιμένουν. Νομίζετε εσείς ότι το υπουργείο θα τοποθετήσει αναπληρωτές σε σχολεία που μπορεί να πάρει μόνιμους (οι οποίοι είναι και υπεράριθμοι στο νομό τους) Δεν νομίζω Τάκη...............Κατά τα άλλα ..... υπομονή!!!!!!τώρα μας έκανες........μήπως ξέρεις να μας πείς για ποια σχολεία και εεεκ περιμένουν;
Παράθεση από: anka στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 01:38:05 pmΠαράθεση από: xrispa στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 01:14:13 pmΑγαπητοί συνάδελφοι, για να μην έχουμε ελπίδες.....προσωπικά πιστεύω ότι θα μας καλέσουν μετά την ολοκλήρωση της β΄φάσης των αποσπάσεων. Αυτό το λέω γιατί γνωρίζω 2-3 άτομα (μόνιμοι) που έχουν κάνει αίτηση για τοποθέτηση σε ειδικά σχολεία και ΕΕΕΕΚ και περιμένουν. Νομίζετε εσείς ότι το υπουργείο θα τοποθετήσει αναπληρωτές σε σχολεία που μπορεί να πάρει μόνιμους (οι οποίοι είναι και υπεράριθμοι στο νομό τους) Δεν νομίζω Τάκη...............Κατά τα άλλα ..... υπομονή!!!!!!τώρα μας έκανες........μήπως ξέρεις να μας πείς για ποια σχολεία και εεεκ περιμένουν;Τα άτομα που γνωρίζω είναι για Ηράκλειο.
Παράθεση από: eva83 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:07:55 pmσε γνωστη μου ειπαν δεν ειναι τεχνικο το προβληματο προβλημα ειναι καθαρα τεχνικο 100%, το εχουν οι πληροφορικαριοι και προσπαθουν να το διορθωσουν ειναι το μονο βεβαιο..
σε γνωστη μου ειπαν δεν ειναι τεχνικο το προβλημα