0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μετά από έγκυρη πληροφόρηση έμαθα ότι για κάποιες ειδικότητες της δ/θμιας θα τα βγάλουνε σε λίγο... περισσότερα μην με ρωτάτε...
Παράθεση από: dimik στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:44:19 pmΠαράθεση από: maroulaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:38:50 pmΚ εγω γέλασα!υπάρχει περίπτωση να βγουν σήμερα?είπαν κάτι τέτοιο απο το υπουργείο?Ταβανακι...βγες μην πέσει πάλι το σύστημα και ψαχνόμαστε!!!!!!!τσ τσ τσ τσ ...το νου σου!!!! χιχιχιχιχιχικαλη αναμονη...συντομη ναναι!!! :-):-):-):-) για να κατάλαβετε κατάντια σας παρακολουθώ απο τοκινητό απο μια οθόνη 1*1 απο τη θάλασσα που ήρθα για σκ.αλλά το μυαλό κολλημενο εκεί...
Παράθεση από: maroulaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:38:50 pmΚ εγω γέλασα!υπάρχει περίπτωση να βγουν σήμερα?είπαν κάτι τέτοιο απο το υπουργείο?Ταβανακι...βγες μην πέσει πάλι το σύστημα και ψαχνόμαστε!!!!!!!τσ τσ τσ τσ ...το νου σου!!!! χιχιχιχιχιχικαλη αναμονη...συντομη ναναι!!!
Κ εγω γέλασα!υπάρχει περίπτωση να βγουν σήμερα?είπαν κάτι τέτοιο απο το υπουργείο?
Παράθεση από: maroulaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:59:34 pmΠαράθεση από: dimik στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:44:19 pmΠαράθεση από: maroulaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:38:50 pmΚ εγω γέλασα!υπάρχει περίπτωση να βγουν σήμερα?είπαν κάτι τέτοιο απο το υπουργείο?Ταβανακι...βγες μην πέσει πάλι το σύστημα και ψαχνόμαστε!!!!!!!τσ τσ τσ τσ ...το νου σου!!!! χιχιχιχιχιχικαλη αναμονη...συντομη ναναι!!! :-):-):-):-) για να κατάλαβετε κατάντια σας παρακολουθώ απο τοκινητό απο μια οθόνη 1*1 απο τη θάλασσα που ήρθα για σκ.αλλά το μυαλό κολλημενο εκεί...καταλαβες.....απολαμβανει η κυρια τα μπανακια της...γκρινιαζει και απο πανω!!!!αχαχαχαχαχαχαχαναι..και μεις μπανακια κανουμε..στον ιδρωτα του διαμρισματος..και μαυριζουμε τη μουρη μας..απο την ακτινοβολία της οθόνης...χαχαχαχαχααντε ...καλα αποτελεσματα...
Γειά σας παιδιά, μήπως ξερετε πότε θα βγούν οι πίνακες παράλληλης στήριξης?
Αυτά είναι...Ξύπνησε το forum!! Τι νέο ηταν αυτο που μας μετεφερες geokom!! εχεις πληροφοριες κ ως προς τον αριθμο???
έτσι ρε @geokom...ρίχνουμε τη βόμβα και μετά έλα κάτι παραπάνω ξέρεις μην κάνεις τον κινέζο
Παράθεση από: Icarus στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:07:56 pmέτσι ρε @geokom...ρίχνουμε τη βόμβα και μετά έλα κάτι παραπάνω ξέρεις μην κάνεις τον κινέζο Μη τρελαίνεστε. Αν έχουν σκοπο να βγάλουν κάποιες ειδικότητες πρωτα, αυτές θα ειναι οι φιλολογοι, οι μαθηματικοί και οι φυσικοί, οπως δηλαδη γινεται συνήθως. Αυτοι εχουν πάντα προτεραιότητα. Πάντως, γνωριζω πολυ καλά πως τα ονόματα ειναι έτοιμα εδω και 3 μέρες. Γνωστη μου έλεγε πως ηδη ξέρει που θα πάει απο τη Τετάρτη (Φιλόλογος φυσικά)