0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πώς είστε τόσο σίγουροι ότι ξέρει το παιδί κι 'άλλες λεπτομέρειες ;;
Ε..... τώρα! Πώς γίνεται να γνωρίζει κάποιος βρε παιδιά που θα πάει??Τί είναι αυτά?!!!!
ΠαράθεσηΕ..... τώρα! Πώς γίνεται να γνωρίζει κάποιος βρε παιδιά που θα πάει??Τί είναι αυτά?!!!!Που ειναι το περίεργο? Αν δουλευει ο κολλητός σου ή ο θείος σου στο Υπουργείο δε θα στο πει? Είναι γνωστο πως τα ονόματα έχουν βγει εδω και 3 μέρες άλλωστε. Το θέμα της ανάρτησης ειναι το προβλημα και το γεγονος οτι η ίδια ομάδα ασχολείται με όλους και όλα.
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:14:42 pmπώς είστε τόσο σίγουροι ότι ξέρει το παιδί κι 'άλλες λεπτομέρειες ;; Πες τα καλή μου...Τυχαίνει να έχω μια γνωστή που εργάζεται στο υπ. και μου είπε ότι υπάρχουν άτομα που δουλεύουν αυτήν την ώρα για να αναρτήσουν αποτελέσματα γι'απόψε. Δεν γνωρίζω αριθμό παρά μόνο ότι συμπεριλαμβάνονται σίγουρα και οι μαθηματικοί.
Τόση αγωνία, ούτε όταν περίμενα να βγουν οι βάσεις για τις πανελλήνιες!!!!
Παράθεση από: aggi_math στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:28:36 pmΤόση αγωνία, ούτε όταν περίμενα να βγουν οι βάσεις για τις πανελλήνιες!!!! οταν εβγαιναν οι βασεις ειμασταν 18 και προσωπικα εγω δεν ειχα συναισθηση!!! τωρα που ξερουμε πια τι παιζει στη ζωη, εννοειται οτι εχουμε αγωνια!!!!