0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evgenia στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:18:59 amασε βατραχακι τα χω παιξει περιμενω κ το π70 αλλα εχω ελπιδες γ παραλληλη τουλαχιστονΠαιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω όποιν γνωρίζει να μου πει για τη παράλληλη στήριξη αν είναι πλήρους ή μειωμένου ωραρίου. Αναφέρομαι στη δευτεροβαθμια που ο καθένας μας υποστηρίζει παιδί βασει της ειδικότητάς του. Συμπληρώνει ας πούμε 10 ώρες και τέλος ή έχει να κάνει με το πόσα παιδιά υπάρχουν στο συγκεκριμένο σχολείο που χρειάζονται υποστήριξη, οπότε μπορεί να πάρει και τμήμα ένταξης και να συμπληρώσει 21 ώρες;
ασε βατραχακι τα χω παιξει περιμενω κ το π70 αλλα εχω ελπιδες γ παραλληλη τουλαχιστον
Παράθεση από: annoula75 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:31:55 amΠαράθεση από: evgenia στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:18:59 amασε βατραχακι τα χω παιξει περιμενω κ το π70 αλλα εχω ελπιδες γ παραλληλη τουλαχιστονΠαιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω όποιν γνωρίζει να μου πει για τη παράλληλη στήριξη αν είναι πλήρους ή μειωμένου ωραρίου. Αναφέρομαι στη δευτεροβαθμια που ο καθένας μας υποστηρίζει παιδί βασει της ειδικότητάς του. Συμπληρώνει ας πούμε 10 ώρες και τέλος ή έχει να κάνει με το πόσα παιδιά υπάρχουν στο συγκεκριμένο σχολείο που χρειάζονται υποστήριξη, οπότε μπορεί να πάρει και τμήμα ένταξης και να συμπληρώσει 21 ώρες;καλημέρα και καλή εβδομάδα. δεν το ξερω γιατί είμαι ά βάθμια..πέρσι όμως εκεί που ήμουν υπήρχαν 2 κοπέλες φιλόλογοι. νομίζω οτι ήταν σε 2 παιδιά σε 2 διαφορετικά σχολεία και ήταν πλήρους ωραρίου. και τις είχε πάρει από ά φάση παράλληλης. νομιζω οτι όσους πήρε αργότερα ήταν όλοι μειωμένου. αλλά και πάλι είναι οτι θυμάμαι δεν είμαι σίγουρη ακριβώς..αυτό μόνο στο υπουργείο της ντροπής και αν θα ξέρουν να σου απαντήσουν...
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:42:17 amΠαράθεση από: annoula75 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:31:55 amΠαράθεση από: evgenia στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:18:59 amασε βατραχακι τα χω παιξει περιμενω κ το π70 αλλα εχω ελπιδες γ παραλληλη τουλαχιστονΠαιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω όποιν γνωρίζει να μου πει για τη παράλληλη στήριξη αν είναι πλήρους ή μειωμένου ωραρίου. Αναφέρομαι στη δευτεροβαθμια που ο καθένας μας υποστηρίζει παιδί βασει της ειδικότητάς του. Συμπληρώνει ας πούμε 10 ώρες και τέλος ή έχει να κάνει με το πόσα παιδιά υπάρχουν στο συγκεκριμένο σχολείο που χρειάζονται υποστήριξη, οπότε μπορεί να πάρει και τμήμα ένταξης και να συμπληρώσει 21 ώρες;καλημέρα και καλή εβδομάδα. δεν το ξερω γιατί είμαι ά βάθμια..πέρσι όμως εκεί που ήμουν υπήρχαν 2 κοπέλες φιλόλογοι. νομίζω οτι ήταν σε 2 παιδιά σε 2 διαφορετικά σχολεία και ήταν πλήρους ωραρίου. και τις είχε πάρει από ά φάση παράλληλης. νομιζω οτι όσους πήρε αργότερα ήταν όλοι μειωμένου. αλλά και πάλι είναι οτι θυμάμαι δεν είμαι σίγουρη ακριβώς..αυτό μόνο στο υπουργείο της ντροπής και αν θα ξέρουν να σου απαντήσουν...Καλημέρα... Αρχικά η παράλληλη υπάρχει και στην στην πρωτοβάθμια και στην δευτεροβάθμια... Την προηγούμενη χρονιά πρώτα είχαν πάρει πλήρους ωραρίου και μετά μειωμένου στην δευτεροβάθμια. Στην πρωτοβάθμια μόνο πλήρους.[/quoteΕυχαριστώ συνάδελφοι.
ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ
Παράθεση από: evgenia στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 11:30:44 amΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ
Παράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:23:50 pmΠαράθεση από: evgenia στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 11:30:44 amΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ
Καλημέρα σαςκανονικά ούτε στη δευτεροβάθμια δεν επιτρέπεται να είναι αποσπασμένος της γενικής αν δεν έχει τα προσόντα σας παραπέμπω..http://www.pde.gr/index.php?topic=24332.0