0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kostzo10 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:55:09 pmΠαράθεση από: nasta στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:53:36 pmσημερινές είναι και το ερώτημα παραμένει ?θελω να παρουσιαστώ σήμερα λέμε τώραμπορώ?κάνε ένα τηλέφωνο στη διεύθυνση...δεν έχεις να χάσεις τίποτα.αλλά οι φυσικοί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα...πώς θα ξέρεις που να πάρεις???
Παράθεση από: nasta στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:53:36 pmσημερινές είναι και το ερώτημα παραμένει ?θελω να παρουσιαστώ σήμερα λέμε τώραμπορώ?κάνε ένα τηλέφωνο στη διεύθυνση...δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
σημερινές είναι και το ερώτημα παραμένει ?θελω να παρουσιαστώ σήμερα λέμε τώραμπορώ?
Παράθεση από: kostzo10 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:56:40 pmΠαράθεση από: kostzo10 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:55:09 pmΠαράθεση από: nasta στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:53:36 pmσημερινές είναι και το ερώτημα παραμένει ?θελω να παρουσιαστώ σήμερα λέμε τώραμπορώ?κάνε ένα τηλέφωνο στη διεύθυνση...δεν έχεις να χάσεις τίποτα.αλλά οι φυσικοί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα...πώς θα ξέρεις που να πάρεις???δεν είμαι σε αυτους προφανώς !αλλα μου έκανε εντύπωση η ημερομηνία σε ποια διεύθυνση να παρουσιαστείς ?? το απόγευμα??νομίζω δεν μπορείς, για αυτό ρωτάω ...δεν το ξέρω το θέμα
ευχαριστώ πολύ αυτό θα κανω προφανώς !αλλλα μου τι σπάει που μου τρώνε μια μέρα ετσι γιατι είναι ένα μικρό μοριο νερου που ξεχυλίζει το ξεχυλισμένο ποτήρι μου
Παράθεση από: nasta στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 05:00:17 pmΠαράθεση από: kostzo10 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:56:40 pmΠαράθεση από: kostzo10 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:55:09 pmΠαράθεση από: nasta στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:53:36 pmσημερινές είναι και το ερώτημα παραμένει ?θελω να παρουσιαστώ σήμερα λέμε τώραμπορώ?κάνε ένα τηλέφωνο στη διεύθυνση...δεν έχεις να χάσεις τίποτα.αλλά οι φυσικοί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα...πώς θα ξέρεις που να πάρεις???δεν είμαι σε αυτους προφανώς !αλλα μου έκανε εντύπωση η ημερομηνία σε ποια διεύθυνση να παρουσιαστείς ?? το απόγευμα??νομίζω δεν μπορείς, για αυτό ρωτάω ...δεν το ξέρω το θέμαπροφανώς ήταν να βγούν την παρασκευή και δεν πρόλαβαν γι' αυτό έχει την σημερινή ημερομηνία.Όταν με το καλό βγουν και οι δικές σας προσλήψεις (σου εύχομαι να δεις το όνομά σου ανάμεσα σ΄αυτές) μπορείς από αύριο να παρουσιαστείς σε όποια διεύθυνση σε προσλάβουν.για ανάληψη σήμερα μάλλον πρέπει να το ξεχάσεις..
Τώρα μου είπε οτι θα έχει φυσικούς... γυμναστές... μηχανολόγους ... αλλά όχι πληροφορικούς...Ποιος από όλους μας δουλεύει;;;;;;