0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pe20katerina στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 06:22:29 pmΤώρα μου είπε οτι θα έχει φυσικούς... γυμναστές... μηχανολόγους ... αλλά όχι πληροφορικούς...Ποιος από όλους μας δουλεύει;;;;;;Σε ποιό νούμερο πήρες?
Τώρα μου είπε οτι θα έχει φυσικούς... γυμναστές... μηχανολόγους ... αλλά όχι πληροφορικούς...Ποιος από όλους μας δουλεύει;;;;;;
Παράθεση από: Kleioula στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 06:44:06 pmΠαράθεση από: pe20katerina στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 06:22:29 pmΤώρα μου είπε οτι θα έχει φυσικούς... γυμναστές... μηχανολόγους ... αλλά όχι πληροφορικούς...Ποιος από όλους μας δουλεύει;;;;;;Σε ποιό νούμερο πήρες?3442577
Μόλις μίλησα με τη Μηχανογράφηση. Μου είπε πως είναι ήδη πολύ αργά για να βγάλουν το οτιδήποτε.....και αυτή άλλωστε τώρα πηγαίνει σπίτι της....εκτός αυτού αντιμετώπισαν κ ΠΑΛΙ τεχνικό πρόβλημα γι'αυτό κ η καθυστέρηση Αύριο πιστεύει πως θα τρέξουν οι προσλήψεις μας......
Παράθεση από: Kleioula στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 07:33:04 pmΜόλις μίλησα με τη Μηχανογράφηση. Μου είπε πως είναι ήδη πολύ αργά για να βγάλουν το οτιδήποτε.....και αυτή άλλωστε τώρα πηγαίνει σπίτι της....εκτός αυτού αντιμετώπισαν κ ΠΑΛΙ τεχνικό πρόβλημα γι'αυτό κ η καθυστέρηση Αύριο πιστεύει πως θα τρέξουν οι προσλήψεις μας...... Σε ποιο τηλεφωνο για να ξερουμε;;;;
καλησπερα και απο μενα σε ολους...κανενα νεοτερο για το ποτε θα βγει η παραλληλη αβαθμιας εχουμε???κατι ειχε ακουστει για αυριο,αλλα ακομα δεν εχουν τελειωσει με τη ββαθμια...
Παράθεση από: pe20katerina στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 07:53:59 pmΠαράθεση από: Kleioula στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 07:33:04 pmΜόλις μίλησα με τη Μηχανογράφηση. Μου είπε πως είναι ήδη πολύ αργά για να βγάλουν το οτιδήποτε.....και αυτή άλλωστε τώρα πηγαίνει σπίτι της....εκτός αυτού αντιμετώπισαν κ ΠΑΛΙ τεχνικό πρόβλημα γι'αυτό κ η καθυστέρηση Αύριο πιστεύει πως θα τρέξουν οι προσλήψεις μας...... Σε ποιο τηλεφωνο για να ξερουμε;;;;3442925