0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για το επίδομα της ειδικής αγωγής καθώς και το επίδομα μεταπτυχιακού που κόβεται δεν έχει κανενας να σχολιάσει τίποτα;;Συνάδελφοι πρέπει να υπερασπιστούμε την εξειδίκευση μας και να αντιδράσουμε μαζικά..
Radius οκ καταλάβαμε,να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα,όχι να πάρουμε κι εμείς μία..εύγε για ακόμα μία φορά.
Κάποιος άλλος θα σκοτώσει τη δική σου κατσίκα όμως αργότερα κι ας έχεις κουραστεί για να την αποκτήσεις..Καλημέρα σας αφήνω πάω να κρύψω την κατσίκα μου..
Καλημερα παιδια επειδη εδω και καιρο ειμαι χωρις ιντερνετ πειτε μου καλεσαν β φαση γενικης και ειδικης φιλολογους και μαθηματικους;παραπεψτε παρακαλω.Ευχαριστω.
Παράθεση από: marietta2010 στις Οκτωβρίου 20, 2011, 11:37:21 amΚαλημερα παιδια επειδη εδω και καιρο ειμαι χωρις ιντερνετ πειτε μου καλεσαν β φαση γενικης και ειδικης φιλολογους και μαθηματικους;παραπεψτε παρακαλω.Ευχαριστω.Κάλεσαν και τα δύο. http://www.minedu.gov.gr/proslhpseis-diorismoi-metatheseis-apospaseis/
Παράθεση από: sparos2 στις Οκτωβρίου 18, 2011, 08:32:02 pmΓια το επίδομα της ειδικής αγωγής καθώς και το επίδομα μεταπτυχιακού που κόβεται δεν έχει κανενας να σχολιάσει τίποτα;;Συνάδελφοι πρέπει να υπερασπιστούμε την εξειδίκευση μας και να αντιδράσουμε μαζικά..Όταν αποκτήσουν οι απασχολούμενοι στην ειδική αγωγή αξιόπιστη και επιστημονικώς επαρκή εξειδίκευση πάνω στα ΑΜΕΑ και τη διδασκαλία τους, και όχι αυτή των φαιδρών σεμιναρίων των 400 ωρών που κάποιοι ούτε καν πάτησαν να τα παρακολουθήσουν, ας ζητήσουν και επίδομα. Το επίδομα μεταπτυχιακού κόβεται, αλλά το μεταπτυχιακό θα σε ανεβάζει σε ανώτερο βαθμό, άρα και μεγαλύτερο μισθό.