0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κορίτσια και αγόρια γιατί δε φαινονται πουθενά κενά νηπιαγωγών στη
Παράθεση από: xionati στις Αυγούστου 25, 2011, 11:56:56 pmΚορίτσια και αγόρια γιατί δε φαινονται πουθενά κενά νηπιαγωγών στη
Παράθεση από: marcy στις Αυγούστου 26, 2011, 09:30:53 amΠαράθεση από: xionati στις Αυγούστου 25, 2011, 11:56:56 pmΚορίτσια και αγόρια γιατί δε φαινονται πουθενά κενά νηπιαγωγών στη
ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ 16220 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Κ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΣΕ Α
Παράθεση από: arietta στις Αυγούστου 26, 2011, 12:16:57 amΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ 16220 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Κ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΣΕ Α
Καλησπερα σε ολους και ολες,μηπως εχει κανείς καποια ενημερωση για το ποτε θα κλειθουν οι αναπληρωτες(α φάση);Πάντως πιστευω ότι θα φτασουμε τους 2000 αναπληρωτες φετος!Ευχαριστω εκ των προτετων.
Ερώτησή μου στον Καψαλάκη:Κύριε Καψαλάκη, μέσα στον πίνακα του κ. Μπράτη (για τις προσλήψεις αναπληρωτών της προηγούμενης χρονιάς) κάνει λόγο για Ανακλήσεις Πλήρους Ωραρίου, Ανακλήσεις Πιστώσεων και Ανακλήσεις Ν.3577/2007. Τι είναι όλα αυτά; Γιατί ενώ λέει ότι πήρε 1913 νηπιαγωγούς, έχουν ανακληθεί οι 117 και βγάζει καθαρό σύνολο πιστώσεων 1781. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;Καψαλάκης: Δήμητρα ανακλήσεις πιστώσεων γίνονται όταν έχουμε παραιτήσεις νομίζω... ή μη αποδοχή διορισμών!Εγώ: Άρα όσοι δούλεψαν πέρυσι είναι 1781, και όχι 1913.Καψαλάκης: Δεν το γνωρίζω...Ότι καταλάβατε, κατάλαβα.
Για να φτάσει τους περσινούς αναπληρωτές πρέπει να πάρει 2204 άτομα. Αλλά και τόσους να μην πάρει 2100 πρέπει να πάρει.
Καλησπερα σε ολους και ολες,μηπως εχει κανείς καποια ενημερωση για το ποτε θα κλειθουν οι αναπληρωτες(α φάση);Πάντως πιστευω ότι θα φτασουμε τους 2000 αναπληρωτες φετος!Ευχαριστω εκ των προτετων.[/quoΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΣΕ