0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημεραΕγω παντως και με βαση τα οσα γινονται πιστευω οτι οι διορισμοι δεν θα ξεπερασουν τους 200-220αναπληρωτες θα καλεσει περι τους 1300και να διακινδυνευσω μια προβλεψη η α' φαση θα εχει περι τα 900-950 ατομα
ELEN LIA μου, όσο να 'ναι τις προβλέψεις λίγο ή πολύ τις κάνουμε όλοι μας...τόσο καιρό στην αναμονή γνωρίζουμε πάνω-κάτω σε ποιούς αριθμούς σταματάει ο πίνακας και πόσο κοντά ή μακριά είμαστε από την πηγή ο καθένας... πέρυσι ζήσαμε μια έντονη χρονιά μαζί σε κάθε φάση που άνοιγε, αλλά δεν τα καταφέραμε...Για φέτος, έστω και ελάχιστοι διορισμοί να γίνουν (αρκεί να γίνουν γιατί διανύουμε και δύσκολες εποχές!) φτάνουμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο! Η καλύτερη συμβουλή που δίνω στον εαυτό μου είναι να παραμένω αισιόδοξη, αλλά να κρατάω και τις επιφυλάξεις μου για να μην απογοητευτώ άλλη μία φορά. Στο χέρι σου είναι να ενημερώνεσαι, αλλά και να φιλτράρεις κάθε πληροφορία ή πρόβλεψη που διαβάζεις και φυσικά...κάνε ελεύθερα και τις δικές σου!! Αισιόδοξες ή απαισιόδοξες, εδώ είμαστε για να αλληλοστηριχτούμε!
Παράθεση από: xriskids στις Ιουλίου 12, 2011, 11:24:26 pmμήπως ξέρει κανείς πόσους αναπληρωτές πήρε τελικά φέτος το 2010-11:που έφτασε ο πίνακας:Ο πίνακας έφτασε ως το 1843 και συνολικά μαζί με τις τρίτεκνες πήρε 1913 αναπληρωτές.
μήπως ξέρει κανείς πόσους αναπληρωτές πήρε τελικά φέτος το 2010-11:που έφτασε ο πίνακας:
Γειά σας και από μένα,φέτος δήλωσα περιοχές μόνο κοντά στο μόνιμο τόπο διαμονής μου, και είμαι και εγώ στην ίδια μοίρα με εσάς, πέρυσι έφτασα πολύ κοντά στην πηγή αλλά ως συνήθως είχε στερέψει το νερό, τα είχα δηλώσει όμως όλα.Έχω οικογένεια, παιδί, μου είναι αδύνατον να πληρώνω ενοίκιο στο σπίτι που μένω και αν με καλέσουν να πληρώνω και δεύτερο νοίκι στην ...άκρη του κόσμου...έλεος...Αν έκανα καλά δεν ξέρω...
Ο Καψαλάκης έκανε πρόβλεψη για 200-300 διορισμούς και 2000 αναπληρώσεις. Σύμφωνα με το Καψαλάκη πάντα.