0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα σε όλους.φαντάζομαι ότι όλοι είδατε τους πίνακες των αναπληρωτών νηπιαγωγών. δεν χαρηκα καθόλου, γιατι δεν μπορώ να καταλάβω, πώς γίνεται, ενώ έχουν κλειδώσει = παγώσει όλα, αρκετοί από εμάς (τουλάχιστον όσοι εγώ ξέρω) έχουμε χειροτερεύσει από άποψη κατάταξης περίπου 8-10 θέσεις?! τι άλλαξε?γιατί, ενώ θα έπρεπε να έχουν φύγει από τον πίνακα αυτοί που διορίστηκαν πέρυσι (που 'οντως εφυγαν)και να μειωθούν οι αριθμοί, εμείς φύγαμε πιο πέρα?πραγματικά δεν καταλαβαίνω...όσοι είμαστε πριν τους 1000, αντί να αποκτήσουμε μικρότερο νούμερο, βγηκαμε με ακόμα μεγαλύτερο!όποιος έχει απάντηση, ας την πει...
Παράθεση από: natasaki83 στις Αυγούστου 05, 2011, 06:01:34 pmκαλησπέρα σε όλους.φαντάζομαι ότι όλοι είδατε τους πίνακες των αναπληρωτών νηπιαγωγών. δεν χαρηκα καθόλου, γιατι δεν μπορώ να καταλάβω, πώς γίνεται, ενώ έχουν κλειδώσει = παγώσει όλα, αρκετοί από εμάς (τουλάχιστον όσοι εγώ ξέρω) έχουμε χειροτερεύσει από άποψη κατάταξης περίπου 8-10 θέσεις?! τι άλλαξε?γιατί, ενώ θα έπρεπε να έχουν φύγει από τον πίνακα αυτοί που διορίστηκαν πέρυσι (που 'οντως εφυγαν)και να μειωθούν οι αριθμοί, εμείς φύγαμε πιο πέρα?πραγματικά δεν καταλαβαίνω...όσοι είμαστε πριν τους 1000, αντί να αποκτήσουμε μικρότερο νούμερο, βγηκαμε με ακόμα μεγαλύτερο!όποιος έχει απάντηση, ας την πει...Μήπως ανεβαίνουν στη σειρά όσοι έγιναν φέτος πολύτεκνοι?
αν και φετος κοψει 211 ατομα τοτε θα πρεπει να παρει μονιμουσ και αναπληρωτες μαζι 2059.τι να πω περισυ ομωσ διορισε μονιμουσ λιγοτερουσ αλλα πηρε περισσοτερουσ αναπληρωτεσ οχι τοσουσ οσουσ θα επρεπε να παρει αλλα πηρε ,δηλαδη το 09-10 ο πινακασ εφτασε στο 1771 ενω φετος στο 1913 ,δηλαδη 142 παραπανω.Αν φετοσ παρει λιγο παραπαν αναπληρωτεσ ειμαστε μεσα ,εσυ δηλαδη ακομα περισσοτερο
οι πολυτεκνοι δεν προτασσονται στον πινακα μασ και γι αυτο οταν διοριζονται οι πολυτεκνοι εμεισ δεν ανεβαινουμε θεσεις.για παραδειγμα περισυ διοριστηκαν 360 ατομα ,οι 290 δεν ανηκαν σε καποια κατηγορια ,οι 20 ηταν με ειδικεσ αναγκες και οι πολυτεκνοι ηταν 50 .Ομωσ απο τον πινακα μας αφαιρεθηκαν 310 και αυτο γιατι οι πολυτεκνοι δεν ηταν στον πινακα.φετοσ τα ατομα που μπηκαν ηταν απο τα ιδιωτικα
Ένα άλλο θέμα που μου έκανε εντύπωση. Το τελευταίο άτομο στον πίνακα με σειρά 3482, έχει ημερομηνία κτήσης πτυχίου 13/4/2011, και μόρια από τον ΑΣΕΠ του 2008 (!!!) 14,42. Αυτό πώς εξηγείται;
Αν πάρει 200 άτομα λιγότερα και φέτος τότε:με 150 π.χ. διορισμούς μονίμων οι αναπληρωτές θα είναι 1915.Μόλις τώρα άκουσα πάλι στη ΝΕΤ ότι οι αναπληρωτές δεν θα ξεπεράσουν τους 7.500, γιατί τόσοι προβλέπονται από το μεσοπρόθεσμο.και τοσους να παρει εσυ εισαι μεσα.εισαι 2090 αφαιρεσε 130 τησ ειδικησ,πασ1960 αφαιρεσε υποθετικα και 100 μονιμουσ ,πασ στο 1860.ε τι στο καλο μεσα εισαι ,ευτυχως που δεν θα διορισουν πολυτεκνουσ.αν παρουν ομως τοσους ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ κλαψ κλαψ
Οι πολύτεκνοι προτάσσονται στον πίνακα αναπληρωτών.Ανήκουν στις ειδικες κατηγορίες. Η εγκύκλιος αναπληρωτών γράφει : ''οι εκπαιδευτικοί που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας προτάσσονται στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών αμέσως μετά τους υποψηίους που είναι πολύτεκνοι εξ ιδίας οικογενείας και τους υποψιφιους που πάσχουν από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία και δρεπανο-μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία.'' σελίδα 5
Παράθεση από: Demetroula στις Αυγούστου 05, 2011, 06:26:18 pmΈνα άλλο θέμα που μου έκανε εντύπωση. Το τελευταίο άτομο στον πίνακα με σειρά 3482, έχει ημερομηνία κτήσης πτυχίου 13/4/2011, και μόρια από τον ΑΣΕΠ του 2008 (!!!) 14,42. Αυτό πώς εξηγείται;Εδώ θέλει ένσταση.. Όταν είχα κάνει ένσταση για παρόμοια περίπτωση προσπάθησαν να με αποτρέψουν λέγοντας: "Και τι σας πειράζει; Αφού είναι πίσω από εσάς"... Αφενός δημιουργείται προηγούμενο και αφετέρου είναι υποχρέωση να προβαίνουμε σε ενστάσεις όχι όταν θιγόμαστε άμεσα αλλά πολύ περισσότερο όταν θίγεται η αξιοκρατία γενικά.