0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ 6000 ΑΤΟΜΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΙΣΧΥΕΙ?ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ???
Η κοπέλα που λέτε με σειρά 3482 πέρυσι υπήρχε στον πίνακα αναπληρωτών με ημερομηνία κτήσης πτυχίου 23/10/1985. Εκεί έχει γίνει το λάθος και όχι στα μόρια της από ΑΣΕΠ.
καλησπέρα σε όλους.φαντάζομαι ότι όλοι είδατε τους πίνακες των αναπληρωτών νηπιαγωγών. δεν χαρηκα καθόλου, γιατι δεν μπορώ να καταλάβω, πώς γίνεται, ενώ έχουν κλειδώσει = παγώσει όλα, αρκετοί από εμάς (τουλάχιστον όσοι εγώ ξέρω) έχουμε χειροτερεύσει από άποψη κατάταξης περίπου 8-10 θέσεις?! τι άλλαξε?γιατί, ενώ θα έπρεπε να έχουν φύγει από τον πίνακα αυτοί που διορίστηκαν πέρυσι (που 'οντως εφυγαν)και να μειωθούν οι αριθμοί, εμείς φύγαμε πιο πέρα?πραγματικά δεν καταλαβαίνω...όσοι είμαστε πριν τους 1000, αντί να αποκτήσουμε μικρότερο νούμερο, βγηκαμε με ακόμα μεγαλύτερο!όποιος έχει απάντηση, ας την πει...
Παράθεση από: ioanna.n. στις Αύγουστος 05, 2011, 03:56:29 μμεγω γιατι 7?? Γιατι προστέθηκαν στις ειδικές κατηγορίες 7 άτομα.Πέρυσι ήταν στις ειδικές κατηγορίες 15 άτομα και φέτος είναι 22.
εγω γιατι 7??
Παράθεση από: stefania29 στις Αύγουστος 05, 2011, 04:01:17 μμΠαράθεση από: ioanna.n. στις Αύγουστος 05, 2011, 03:56:29 μμεγω γιατι 7?? Γιατι προστέθηκαν στις ειδικές κατηγορίες άτομα.Για ΣΤΑ ρε παιδια γιατι θα τρελαθουμε!Πως γινεται να ανεβαινουν καποιοι θεσεις αφου τα ατομα οπως λες προστεθηκαν στις ειδικες κατηγοριες και αρα πηγαν κατευθειαν στις πρωτες θεσεις? (δλδ ουσιαστικα για να μην πεσεις θεσεις θα επρεπε οσες πηγαν στην ειδικη κατηγορια να ηταν ΗΔΗ απο πανω σου!) Πως ανεβηκες εσυ 11 θεσεις απο διοριστεους οπως λες χωρις να ανεβουν ΟΛΟΙ 11 θεσεις??? (αφου ειναι ατομα που βγηκαν εντελως απο τους πινακες και αρα πρεπει να ανεβουν ολοι?)ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ?
Παράθεση από: ioanna.n. στις Αύγουστος 05, 2011, 03:56:29 μμεγω γιατι 7?? Γιατι προστέθηκαν στις ειδικές κατηγορίες άτομα.
Παράθεση από: Triainoforos στις Αύγουστος 06, 2011, 12:30:14 πμΠαράθεση από: stefania29 στις Αύγουστος 05, 2011, 04:01:17 μμΠαράθεση από: ioanna.n. στις Αύγουστος 05, 2011, 03:56:29 μμεγω γιατι 7?? Γιατι προστέθηκαν στις ειδικές κατηγορίες 7 άτομα.Πέρυσι ήταν στις ειδικές κατηγορίες 15 άτομα και φέτος είναι 22.Για ΣΤΑ ρε παιδια γιατι θα τρελαθουμε!Πως γινεται να ανεβαινουν καποιοι θεσεις αφου τα ατομα οπως λες προστεθηκαν στις ειδικες κατηγοριες και αρα πηγαν κατευθειαν στις πρωτες θεσεις? (δλδ ουσιαστικα για να μην πεσεις θεσεις θα επρεπε οσες πηγαν στην ειδικη κατηγορια να ηταν ΗΔΗ απο πανω σου!) Πως ανεβηκες εσυ 11 θεσεις απο διοριστεους οπως λες χωρις να ανεβουν ΟΛΟΙ 11 θεσεις??? (αφου ειναι ατομα που βγηκαν εντελως απο τους πινακες και αρα πρεπει να ανεβουν ολοι?)ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ?Δεν ανέβηκα μονο εγω θέσεις. Εγω ήμουν περυσι κάπου στο 1880 και φέτος είμαι στο 1870.Όλοι όσοι είναι πίσω μου ανεβήκαν θέσεις και μάλιστα όσο πιο πίσω στον πίνακα τόσο πιο πολλες θέσεις ανέβηκαν.Προφανώς υπήρξαν αρκετοί που φέτος δεν έκαναν αίτηση για αναπληρωτές για δικούς τους λόγους.Ναι μεν από τις ειδικες κατηγοριες έπεσα 7 θέσεις αλλα απο την αλλη ανεβηκα γιατι αρκετοι αλλοι δεν έκαναν αιτηση φετος.
Παράθεση από: stefania29 στις Αύγουστος 05, 2011, 04:01:17 μμΠαράθεση από: ioanna.n. στις Αύγουστος 05, 2011, 03:56:29 μμεγω γιατι 7?? Γιατι προστέθηκαν στις ειδικές κατηγορίες 7 άτομα.Πέρυσι ήταν στις ειδικές κατηγορίες 15 άτομα και φέτος είναι 22.Για ΣΤΑ ρε παιδια γιατι θα τρελαθουμε!Πως γινεται να ανεβαινουν καποιοι θεσεις αφου τα ατομα οπως λες προστεθηκαν στις ειδικες κατηγοριες και αρα πηγαν κατευθειαν στις πρωτες θεσεις? (δλδ ουσιαστικα για να μην πεσεις θεσεις θα επρεπε οσες πηγαν στην ειδικη κατηγορια να ηταν ΗΔΗ απο πανω σου!) Πως ανεβηκες εσυ 11 θεσεις απο διοριστεους οπως λες χωρις να ανεβουν ΟΛΟΙ 11 θεσεις??? (αφου ειναι ατομα που βγηκαν εντελως απο τους πινακες και αρα πρεπει να ανεβουν ολοι?)ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ?
Και για να γινω πιο συγκεκριμένη πέρυσι έκαναν αίτηση για αναπληρωτές 5017 νηπιαγωγοί ενώ φέτος 4851.Δηλαδή 5017-4851=166.Ναι 166 νηπιαγωγοί δεν έκαναν αιτηση φετος σε σχεση με περυσι. Η τελευταία κοπέλα στον πίνακα ανέβηκε 166 θέσεις. Έχω αποθηκευσει τον περσινό πινακα και τα βλέπω άλα αυτα.