0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τοση μεγαλη διαφορα απο περσι?φετος δηλωσαν 116 και περυσι 175
Καλησπέρα σε όλους και όλες σας, προσπαθώ να δω την σειρά μου στους πίνακες αλλα η τελευταία ανανέωση των πινάκων είναι στις 2-5-2010 και εκεί δεν βλέπω καμία αλλαγή στην θέση μου. Μπορεί να καποιος να δωσει τα φωτα του; Ευχαριστώ
καλησπερα!παντού ακούω για μείωση αναπληρωτών για φέτος κ εδώ δε βλέπω να αναφέρεται κάτι τέτοιο.περυσι πήραν 15000 και φέτος ακούγεται για 5000. αν γίνει έτσι φαντάζομαι πολλοι απο μας θα μείνουμε απ εξω.Ή πιστεύετε πως ο κλάδοσ μας δε θα επηρεαστεί τόσο όσο οι άλλοι?και με ποια λογική ο καψαλακης προβλέπει 2000 αναπληρώσεισ στον κλάδο μας όταν στο συνολο θα ειναι 5000?
k εγω αυτο πιστευω demetroula τα ιδια ελεγε και περυσι και ειμασταν μες στο αγχος μεχρι τελευταια στιγμη.στο κατω κατω δεν νομιζω να τους συμφερει να μας πληρωνουν ως ανεργους και τα σχολεια να ειναι κενα.
ναι δουλεψα για πρωτη φορα, κοντα στο 1300 ειμαι στον πινακα αναπληρωτων και πιστευω οτι ειμαι οριακα. .βεβαια δηλωσα παντου κ εκει πονταρω περισσοτερο. τελος παντων , ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους μας!καλες διακοπες προς το παρον και τα λεμε απο σεπτεμβρη με πιο πολλα δεδομενα στα χερια μας.