0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ανέβηκα 8 θέσεις, αλλά οι τρίτεκνοι στο νέο πίνακα είναι 148. Γιατί αυξήθηκαν κατά 32 άτομα;
αχ και εγώ ανέβηκα 10 θέσεις πολύ μου αρέσει
Υπουργείο Παιδείας: Αναστολή εφαρμογής αποφάσεων συγχωνεύσεων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσηςhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=42383Κερδίζουμε 6 θέσεις. Ουάου!!
Niki 26 θα συμφωνήσω και εγώ με τον γνωστό σου. Προσωπικά πιστεύω ότι όσοι είναι μέχρι το 1500-1600 του πίνακα θα δουλέψουν σίγουρα αναπληρωτές. Από το 1600-1900 θα πρέπει να διατηρήσουν κάποια επιφύλαξη (ίσως τους πάρουν πιο αργά- ίσως κάποιοι από αυτούς να μην καταφέρουν να δουλέψουν) και από το 1900 και πέρα καθόλου πιθανότητες να δουλέψουν.
επισης πριν λιγο ρωτησα(δεν ξερω αν κανει να αναφερω το ονομα του)ειδικο που ασχολειται με τα εκπαιδευτικα,αν θα παρει οσους νηπιαγωγους πηρε και περυσι και μου απαντησε,να υπολογιζεις μια μικρη μειωση!παντως με τους δασκαλους επεσε μεσα ελπιζω να μη πεσει μεσα σε μας!
Παράθεση από: vickym στις Αυγούστου 17, 2011, 08:11:32 pmNiki 26 θα συμφωνήσω και εγώ με τον γνωστό σου. Προσωπικά πιστεύω ότι όσοι είναι μέχρι το 1500-1600 του πίνακα θα δουλέψουν σίγουρα αναπληρωτές. Από το 1600-1900 θα πρέπει να διατηρήσουν κάποια επιφύλαξη (ίσως τους πάρουν πιο αργά- ίσως κάποιοι από αυτούς να μην καταφέρουν να δουλέψουν) και από το 1900 και πέρα καθόλου πιθανότητες να δουλέψουν.βρε vickym που ήσουν κρυμμένη τόσο καιρό, να είσαι καλά με τα καλά σου λόγια, να σε πάρουμε στο γαμο μας να μας πεις και του χρόνου(πολύ αισιόδοξο το μήνυμα σου)